AGOFF Çekmeköy-Polonezköy Arası Hafif Offroad (!) Gezimiz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selimsani Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 158
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 50,814
Ynt: Agoff Çekmeköy-polonezköy Arası Hafif Offroad (!) Gezimiz

hey gidi AGOF hey
bir zamanlar gezerdik hep beraber dağıldı gurup
şimdi çoğunluk yeni yerde ama bazıları eksik içinde
keşke hep aynı kalabilseyidik. :(

Etiketler

tam amatör işi, olması gerektiği gibi, eğlenceli kalmalı geçmeli muabbetli olmuş.
Allah muhabbetınızı arttırsın. çok eğlenildiği belli

Amtorler de gezer :D

JUNİOR' Alıntı:
hey gidi AGOF hey
bir zamanlar gezerdik hep beraber dağıldı gurup
şimdi çoğunluk yeni yerde ama bazıları eksik içinde
keşke hep aynı kalabilseyidik. :(

Abi kimsenin dağıldığı yok,sadece araçlar ve amaçlar büyüyor.Buda doğal olarak araç kondüsyonuna göre geziler gerektiriyor.Agof ile zaten kışın pek gezi yapmadık.Havalar kurudumu yine döneriz aynı gezilere sen dert etme ;)

apollo7474' Alıntı:
Abi kimsenin dağıldığı yok,sadece araçlar ve amaçlar büyüyor.Buda doğal olarak araç kondüsyonuna göre geziler gerektiriyor.Agof ile zaten kışın pek gezi yapmadık.Havalar kurudumu yine döneriz aynı gezilere sen dert etme ;)
umarım alper ::smiley:

Hepsi bir birinden güzel resimler.Ama favorilerim bir başka. ;)
Paylaşımlarınız için çok teşekkürler.
Gezip görmüş kadar oluyoruz.Sağolunuz.
cekmekoy(5).JPG,cekmekoy(16).JPG ,cekmekoy(20).JPG,cekmekoy(21).JPG ,cekmekoy(72).JPG,cekmekoy(86).JPG,cekmekoy(98).JPG

Merhabalar daha önce birkaç arkadaşla bir offroad maceram olmuştu ancak aracım ciddi şekilde sıkıntıya girmişti çamur yüzünden, gideli baya oldu ama hala arada çamur aktığını görüyorum yıkandığında :smiley: Aracım tamamen standart donanıma sahip bir range rover, araca donanım eklemıyorum cunku aracımı gunluk zamanımdada arabam olarak kullanıyorum. Ama gördüğüm resimlerde yani yaptığınız offroad da hiç çamura rastlamadım, hemen hemen hep tırmanma ve bozuk zeminli arazi (tabi resimlerden edindiğim kanı bu :smiley:) eğer bu tarz offroad lar olursa haber verirseniz katılmayı isterim.. Teşekkürler..

2012 de gitmisler galiba en son :smiley: o gunden beri yazan olmamis bence sen baska birilerine bak :smiley: camursuz araziye girenlerdr var

Evet farkettim baya olmuş aktivite olalı baya zaman geçmiş. :smiley: Ben nereye kime baktıysam herkes çamur içinde :smiley: çamursuz olarak yapanlara rastlayamadım hiç. Eğer bir bilginiz varsa, çamursuz offroad için beni yönlendirebilir misiniz? teşekkürler.

Merhaba,ilginiz için teşekkürler.İşin başı çamursuz diye başlıyor ve zamanla size bu tip geziler yetmemeye başlıyor ve sonunda çamura doyamamaya başlıyorsunuz ;) :D Şu an benim bildiğin çamursuz geziler yapan Dusterciler var.Faceden de takip edebilirsiniz,misafirperver ve sıcak insanlar.

Yardımız için teşekkürler. Şu an için çamurdan sakınıyorum ama zamanla bende dediğiniz yere gelicem sanırım :smiley: duster cı arkadaşlara nasıl ulaşabilirim siteden ulaşabilir miyim yada faceden ne isimle bulabilirim bir bilginiz var mı?

buradan ulaşabilirsiniz.

https://www.facebook.com/groups/dusterturkiye/

aslında bir zamanlar hep beraber böyle gezerdik ama sonra araçlar değişti olaylar farklılaştı kuntay
ama gönüller bir diye tahmin ediyorum
hayır eminim
tahmin değil ;)
aslında havalar ısınınca bu gezileri belki hep beraber tekrarlarız ne dersiniz agoff

apollo7474' Alıntı:
Merhaba,ilginiz için teşekkürler.İşin başı çamursuz diye başlıyor ve zamanla size bu tip geziler yetmemeye başlıyor ve sonunda çamura doyamamaya başlıyorsunuz ;) :D Şu an benim bildiğin çamursuz geziler yapan Dusterciler var.Faceden de takip edebilirsiniz,misafirperver ve sıcak insanlar.
çok naziksin alper o senin güzelliğin
teşekkürler yardımın için

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.