AGOFF Çekmeköy-Polonezköy Arası Hafif Offroad (!) Gezimiz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selimsani Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 158
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 50,701
Ynt: AGOFF Çekmeköy-Polonezköy Arası Hafif Offroad (!) Gezimiz

:D

untitled15 (640x480).jpg

untitled16 (640x480).jpg

untitled17 (640x480).jpg

Etiketler

Bak bak neler varmış da haberimiz yok... Ömer Abi sıkıştır bence sen daha fotoğraf çıkar Uğurdan ;D ;D

selimsani' Alıntı:
Bak bak neler varmış da haberimiz yok... Ömer Abi sıkıştır bence sen daha fotoğraf çıkar Uğurdan ;D ;D

son sürat sıkıştırdım anca bu çıktı ;D
ama daha varmı diye bir mail atarım bu akşam
bu kadar resim yükleyince offroadım geldi az öncede yaban tv. de izciyi seyrettim iyce gaza geldim gelen varmı ? kendimizi hemen araziye vuralım :D :D :D :D :D

apollo7474' Alıntı:
Fenerin ışığı yangın söndürücü gibi görünüyor :D :D

hakikaten doğru tam yangın söndürücü gibi duruyor iyi hatırlattın benim tepe lambasını 6 aydır arabaya koyucam gözümün önüne çıkarıym bir ara arabaya koyarım ;D ;D ;D ;D ;D

ewwwwettt beyler o kadar resim koyduk offroadı gelen yokmu ??? haydee agoff
hava sıcak söööle kumluk bi karadeniz kıyısı kumda oynayıp sonrada denizde çimerken palamutlar mangalda offfff fenalık oldum yaww bide artık okullar yaz tatiline girmiycekmiş kızım az önce baba artık yaz tatili yok dedi bende banane benim okul biteli çok oldu siz düşünün deyince baba bizi burda bırakıp gidersen seni vururum dedi şimdi silahları satıp üzerine para ekleyip yakın bir yerde yazlık almak lazım iş çıktı durup dururken ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

[table][tr][td]BOZO' Alıntı:
Avrasya offroad gezi mangal ve KILIBIKLAR gurubu ;D

bu arada 1 numaralı kılıbık benim Avrasya orta doğu ve balkanlarda üzerime tanımam kabulde etmem, diğer yerlerden ben mesul değilim ;D ;D ;D ilgilenen arasında görüşsün :D :D :D :D :D :D
Bekarlara kötü örnek oluyoruz bu arada

abi o kılıbıklık değilde karşındaki insana saygındandır..[/td][/tr][/table]

eksen' Alıntı:
abi o kılıbıklık değilde karşındaki insana saygındandır..

Teşekkür ederim
o zaman ben eşine çook saygılı bir insanım :D eğer zamanımızda kılıbıklık saygı olarak tabir ediliyorsa ;D

güzel bir gün gecirişsiniz iyi eglenceler

keşke gezi olsa bu hafta

Yarın isoff dayım arkadaşlar gelen varmı kamp ateşi yakıcam,yerinizi akşamdan sağlama alayım,erken gelirseniz
memnun olurum,Agoff dışından gelenlerde dur diyemem tabii,saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR