AGOFF Çekmeköy-Polonezköy Arası Hafif Offroad (!) Gezimiz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selimsani Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 158
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 50,703
Ynt: AGOFF Çekmeköy-Polonezköy Arası Hafif Offroad (!) Gezimiz

O değil de bir ara biri üstünü çıkarmış iki çocuk vardı, onlar ne yapıyordu orada ormanın ortasında ben onu merak ettim ;D ;D

Etiketler

selimsani' Alıntı:
O değil de bir ara biri üstünü çıkarmış iki çocuk vardı, onlar ne yapıyordu orada ormanın ortasında ben onu merak ettim ;D ;D

eeewwweeeeeeeeeeeeeet ve bir arabada hızla uzaklaşıyorduuuuuu sağımızda kalan bir yokuşa tırmanıyordu ;D ;D ;D ;D
işin uzmanı bu olaydan 2 roman çıkarır filimi bile çekilir,,,, :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
acaba o çocuklar orada yarı çıplak dururken ağaçların arkasında başkası yada başkaları varmıydı ????????? ;D ;D ;D ;D
işin kötüsü benim cam kamerasında bu olayla ilgili hiç bir kayıt yok demek o an açmamışım tühh bea ???
her türlü şey aklıma geldi şimdi düşün dur :eek:

http://youtu.be/J9TQlFX8TiU

bu videoda yapılmaması gereken bir hareket var Allah korumuş
arçların takıldığı yer de bu videoda
adaş sizde resim çekmiştiniz araziden çıktıysan yüklermisin ;D

Videolar iyi gelecek de ses olmaması.... Eksik kalıyor yaw....

Ömer Abi o çocuklar 1 numaralı videoda vardı, 2:20 de falan, görünüyor, üstü yok ;D ;D

selimsani' Alıntı:
Videolar iyi gelecek de ses olmaması.... Eksik kalıyor yaw....

Doğru ama makinayı araç dışna monte etmek lazım, ondada şarj kablosu problem olur
kabin içine dışardan ses gelmediği için saadece kabin içindeki sesleri kaydedicek zorlamadaki motor seslerini bende duymak isterim doğrusu ama müzik eklerim istersen ;D

selimsani' Alıntı:
Ömer Abi o çocuklar 1 numaralı videoda vardı, 2:20 de falan, görünüyor, üstü yok ;D ;D

Helal olsun sana ben dikkat etmemişim
artık hep kamera açık sürücem nerde ne çıkıçak belli değil ;D ;D ;D

http://youtu.be/SyfoS4Vivio

Bunu da bozuk yüklemiş isterseniz tekrar yüklerim ama saatler alıyor
bundan sonraki sesli ;D Selim istedi seslendirdim :D
ama kaç saattttte yüklenir bilmiyorum ???

http://youtu.be/4Ge5gofMskM

Selim bu sesli olan ;D

Çok güzel bi gezi olmuş, resimlerde bile insan tebessüm ediyosa orda olunca çok daha güzel olacağını düşünüyorum :smiley: inş. bigün aranıza katılırız,,

Bekleriz inşallah, amacımız zaten gülümseyerek eve dönebilmek, bütün yorgunluğa rağmen... Ekibimiz bu konuda iyidir ;D ;D

Geziden geldiğim gece çekmiştim bu fotoyu,sizlerle paylaşmak istedim.Küçük bir dal parçası çamurla yapışmış Cabbarın dodiğinin üzerine öylece kalakalmış:smiley:

2012-09-08-151.jpg

Hayırlı geziler beyler..

apollo7474' Alıntı:
Geziden geldiğim gece çekmiştim bu fotoyu,sizlerle paylaşmak istedim.Küçük bir dal parçası çamurla yapışmış Cabbarın dodiğinin üzerine öylece kalakalmış:smiley:

dalı anladıkta dodik üstü çamuru nerden buldun,,,
ordan bende geçtim lastikler bile ıslanmadı ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
orda takılan arabaları görünce şaka sandım ama şaka bir yana tuzak gibi bir yerdi bu mevsim,
İnşallah tek yada donanımsız dolaşanlar küçümseyip de oraya girmez. Bu arada resim çok güzel

ben gelemedim ya siz orman içinden rusyaya kadar gitmişsinizdir.
ben gelince uzun parkur bulamıyoruz,ben olunca dağ taş parkur oluyo :D

[table][tr][td]BOZO' Alıntı:
dalı anladıkta dodik üstü çamuru nerden buldun,,,
ordan bende geçtim lastikler bile ıslanmadı ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
orda takılan arabaları görünce şaka sandım ama şaka bir yana tuzak gibi bir yerdi bu mevsim,
İnşallah tek yada donanımsız dolaşanlar küçümseyip de oraya girmez. Bu arada resim çok güzel
Omer abi defenderla adasın orda bi gece kalmıstı ya. Sabahta stabilize yola kadar yurumusler. Ama hepimize yeri ogretmek icin oraya goturdu bizi, bı daha kalırsa gider alırız :smiley: [/td][/tr][/table]

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR