AGOFF; Darlık Gezimizin Görselleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selimsani Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 182
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,498
Ynt: AGOFF; Darlık Gezimizin Görselleri

JUNİOR' Alıntı:
beyler çok güzel bir gezi olmuş gelemedim ama gelmiş kadar oldum sayılır hepinize teşekkürler paylaşım için. :smiley:

Arman Abi nasıldı doğum günü kutladınız mı?? Gelebilmeni isterdim valla...

Etiketler

Haftaya inşallah beykoza beyoffu izlemeye gidicem, büyük ihtimalle çoğu arkadaşlar orda olur tanışmak isterim sizlerle

Fatih hocam şu anda görünüyor olması resimler, tek tek tekrar yükledim, göremeyen kalmasın ;D ;D

Quinsley' Alıntı:
Haftaya inşallah beykoza beyoffu izlemeye gidicem, büyük ihtimalle çoğu arkadaşlar orda olur tanışmak isterim sizlerle

Ekipten kimler gelecek bilmiyorum ama cumartesi tüm gün, pazar büyük ihtimal öğlene kadar oradayım, ama basın olarak ;D ;D

Çok güzel bir gezi olmuş, aracım 1-2 hafta sonra hazır olacak, inşallah tanışma fırsatımız olur ve bende ekibe dahil olurum..

Bu arada Selim bey fotoğrafları siz çekiyorsunuz anlaşılan, gayet başarılısınız fotoğraf çekiminde, sizden ricam makinanızın marka, modeli, lensi ve keskinlik-kontrast-doygunluk-renk tonu değerlerini paylaşırsanız çok makbule geçer, renklerin tonu çok güzel..

Son iki gezide ben çekmiyorum emekliye ayrılmayı planlıyorum ;D ;D ;D

Makine D5100 standart extra birşey yok, 18-55 lensle çekiliyor, ancak bu fotoğraflar yine nikonun e8800 ile çekilde, kompakt bir makine, çeken iyi olunca böyle oluyor... Fotoğrafların boyutunu küçültürken hafif photo luyorum o kadar ;D ;D

İnşallah katılırsanız uzun uzun muhabbetimizi yaparız, buyrun gelin bekleriz....

Teşekkür ediyorum bilgiler için çekenin ve efekt uygulayanın eline sağlık gerçekten iyi iş çıkarıyor..
İnşallah yakında L200'le aranızda olucam..

Ömer Abiiii, nerdesin artık yalnız kalmayacaksın bir L200 ümüz daha olacak galiba ;D ;D

Bu tür fotoğrafları D5100 ile çekebilirsin HDR moduyla ancak uzun süren bir işlem, bizim gibi 300-400 fotoğraf çekip paylaşanlar için zor, o yüzden photoshop işimizi görüyor...

gurubumuzun yardım meleği :smiley::smiley:

melekadam.JPG

Hakikaten süper olmuş eline sağlık
gruba bir L200 katılmasıda çok güzel
ama bir arkadaşın fotodan emeklilik işi için yavaaaş diyorum daha gününü doldurmadı ;D

apollo7474' Alıntı:
Süper olmuş Aydın,eline sağlık.
eyvallah alper, bende aralara böle fırsat buldukça bişeyler serpiştiriyorum sizleri gülümsetebiliyosam ne mutlu

[table][tr][td]BOZO' Alıntı:
Hakikaten süper olmuş eline sağlık
gruba bir L200 katılmasıda çok güzel
ama bir arkadaşın fotodan emeklilik işi için yavaaaş diyorum daha gününü doldurmadı ;D
tşk ler ömer abi
saygılar,[/td][/tr][/table]

Valla yine koptum, Aydın her geziden sonra bunlardan istiyorum ben, süper oluyor yaw valla ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR