AGOFF; Darlık Gezimizin Görselleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selimsani Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 182
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,503
Ynt: AGOFF; Darlık Gezimizin Görselleri

selimsani' Alıntı:
Valla yine koptum, Aydın her geziden sonra bunlardan istiyorum ben, süper oluyor yaw valla ;D ;D ;D

Walla bizde bacodan ve senden resim ve özellikle anlatım istiyoruz çünki grubun oluşmasında ve büyümesinde çok büyük katkısı var,
Aydının çalışmasıda muhteşem, hepinize teşekkür ederim.
Bir geçe ateş başında otururken hakikaten kelle koltukta gelirse ben o zaman görürüm bizi ;D ;D ;D

Etiketler

Meleklerin farkındayız da :smiley: ne cevherler varmış farkında değilmişiz.
Süpersin Aydın :smiley:

[table][tr][td]BOZO' Alıntı:
Walla bizde bacodan ve senden resim ve özellikle anlatım istiyoruz çünki grubun oluşmasında ve büyümesinde çok büyük katkısı var,
Aydının çalışmasıda muhteşem, hepinize teşekkür ederim.
Bir geçe ateş başında otururken hakikaten kelle koltukta gelirse ben o zaman görürüm bizi ;D ;D ;D
Ömer abi bence o zaman göremezsin bizi tabanları yağlayan uçar heralde[/td][/tr][/table]

deco_33' Alıntı:
Ömer abi bence o zaman göremezsin bizi tabanları yağlayan uçar heralde

2 sebepten kimse kaçamaz,
1 bir çok kişi kalp krizi geçirecek yada şoka girecek :D :D :D :D :D :D :D
2 hemen hemen herkes altına edeceği için basan kayıp düşecek ;D ;D ;D ;D ;D
yani ne kaçmak mümkün nede saklanmak ;D

selimsani' Alıntı:
Arman Abi nasıldı doğum günü kutladınız mı?? Gelebilmeni isterdim valla...
evet kutladık eskişehire gittik hafta sonu orda idik. çok güzel bir şehir.ama bu hafta umarım bi aksilik olmaz ve beraber olabiliriz.gelebilmem yılan hikayesine döndü :D

[table][tr][td]BOZO' Alıntı:
2 sebepten kimse kaçamaz,
1 bir çok kişi kalp krizi geçirecek yada şoka girecek :D :D :D :D :D :D :D
2 hemen hemen herkes altına edeceği için basan kayıp düşecek ;D ;D ;D ;D ;D
yani ne kaçmak mümkün nede saklanmak ;D
Valla doğru Ömer abi ;D ;D ;D[/td][/tr][/table]

koroglu1414' Alıntı:
Selim,senin araç aynı araç değilmi?değiştirmedin sanırım..
Selamlar..
[/quote

Yok Cevdet Abi değiştirmedim, komple modifiye ettim, bir tampon kaldı, ona da üşeniyoruz kaç aydır, vinç evde yatıyor ;D ;D

arkadaşlar beyaz xj deki laastik ebadı nedir,bir yerden geçerken lastikten hava sesi geliyordu zannedersem jantın azizliğimi(jant tan memnunmusunuz) yoksa farklı bir olaymı? o jant deseni hoşuma gidiyor ama -30(3cm dışa atanını) bulabilirmiyim acaba ;)bu konuda bilgisi ve yadımcı olacak aakadaşların fikirlerine ihtiyacım var

selimsani' Alıntı:
koroglu1414' Alıntı:
Selim,senin araç aynı araç değilmi?değiştirmedin sanırım..
Selamlar..
[/quote

Yok Cevdet Abi değiştirmedim, komple modifiye ettim, bir tampon kaldı, ona da üşeniyoruz kaç aydır, vinç evde yatıyor ;D ;D

selim senin vinç kaç tonluktu evde yatmasın ben alayım.

pehlivan' Alıntı:
arkadaşlar beyaz xj deki laastik ebadı nedir,bir yerden geçerken lastikten hava sesi geliyordu zannedersem jantın azizliğimi(jant tan memnunmusunuz) yoksa farklı bir olaymı? o jant deseni hoşuma gidiyor ama -30(3cm dışa atanını) bulabilirmiyim acaba ;)bu konuda bilgisi ve yadımcı olacak aakadaşların fikirlerine ihtiyacım var

Merhaba,beyaz XJ benim ve adı CABBAR.Ben içerde olduğum için farkında değilim ses olayının,siz hangi videoda duydunuz bende tekrar dinleyeyim.Lastikler Cooper st 31x10,5x15,jantlarım et10 arkasında 30mm flanş var.

apollo7474' Alıntı:
Merhaba,beyaz XJ benim ve adı CABBAR.Ben içerde olduğum için farkında değilim ses olayının,siz hangi videoda duydunuz bende tekrar dinleyeyim.Lastikler Cooper st 31x10,5x15,jantlarım et10 arkasında 30mm flanş var.
alper zannedersem offrodcyuzda seyrettim bir çamur geçişi esnasında sağ arka teker kanalda sürterek çıktı o esnada hava kaırma sesi geldi ben jant ve lastiğin arasına çamur veya toprak girdiğini düşünüp (ki bu durum sıkça meydana geliyor )onun için söyledim arazide M-T lastikte zor yerlerde sıkıntı çıkarıyormu diye?yanlışta görmüş olabilirim ama müsait bir zamanda tekrar bakarak size daha detaylı bilgi verirrim

merhaba.. harıka görseller.. kıskandım:( elınıze saglık.. izledıgınız güzargahı yazarmısınız.. hafta sonu keyıflı olucaktır:smiley:

araf' Alıntı:
merhaba.. harıka görseller.. kıskandım:( elınıze saglık.. izledıgınız güzargahı yazarmısınız.. hafta sonu keyıflı olucaktır:smiley:
siz bide bu haftaki gorsellere bi bakin, anadolu yakasindaki kucuk lopezimiz. Yagmurdada mukemmel olacagina eminiz. Fakat ozel izinle girilen bi yer.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR