selimsani Zirve Mesajlar 2,248 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul 23 Eyl 2012 #33 Ynt: AGOFF; Darlık Gezimizin Görselleri .....
selimsani Zirve Mesajlar 2,248 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul 23 Eyl 2012 #34 Ynt: AGOFF; Darlık Gezimizin Görselleri .........
selimsani Zirve Mesajlar 2,248 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul 23 Eyl 2012 #35 Ynt: AGOFF; Darlık Gezimizin Görselleri Araçlarımızın da hepsi ayrı karizmatik canım
selimsani Zirve Mesajlar 2,248 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul 23 Eyl 2012 #36 Ynt: AGOFF; Darlık Gezimizin Görselleri .....
selimsani Zirve Mesajlar 2,248 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul 23 Eyl 2012 #37 Ynt: AGOFF; Darlık Gezimizin Görselleri .......
mamix_34 muhammet uluc Mesajlar 115 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 23 Eyl 2012 #38 Ynt: AGOFF; Darlık Gezimizin Görselleri mükemmel görseller ellerinize sağlık bizde bugün lopezdeydik bayağı güzel gezi oldu ben piknik alanından çıkarken aydın abi geliyordu heralde eğer yanlış görmediysem
Ynt: AGOFF; Darlık Gezimizin Görselleri mükemmel görseller ellerinize sağlık bizde bugün lopezdeydik bayağı güzel gezi oldu ben piknik alanından çıkarken aydın abi geliyordu heralde eğer yanlış görmediysem
selimsani Zirve Mesajlar 2,248 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul 23 Eyl 2012 #39 Ynt: AGOFF; Darlık Gezimizin Görselleri mamix_34' Alıntı: mükemmel görseller ellerinize sağlık bizde bugün lopezdeydik bayağı güzel gezi oldu ben piknik alanından çıkarken aydın abi geliyordu heralde eğer yanlış görmediysem Genişletmek için tıkla ... Evet Aydın bugün oraya pikniğe gidecekti... Lopeze ben de gelmek istiyordum ancak dün yorulduk bayağı...
Ynt: AGOFF; Darlık Gezimizin Görselleri mamix_34' Alıntı: mükemmel görseller ellerinize sağlık bizde bugün lopezdeydik bayağı güzel gezi oldu ben piknik alanından çıkarken aydın abi geliyordu heralde eğer yanlış görmediysem Genişletmek için tıkla ... Evet Aydın bugün oraya pikniğe gidecekti... Lopeze ben de gelmek istiyordum ancak dün yorulduk bayağı...
selimsani Zirve Mesajlar 2,248 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul 23 Eyl 2012 #40 Ynt: AGOFF; Darlık Gezimizin Görselleri Çok bekledik ama yağmur yağmadı, gerçi yağsaydı çıkmak için bayağı uğraşırdık heralde
Ynt: AGOFF; Darlık Gezimizin Görselleri Çok bekledik ama yağmur yağmadı, gerçi yağsaydı çıkmak için bayağı uğraşırdık heralde
celo53 SSANGYONG ACTYON SPORTS 4X4 AT. Mesajlar 1,083 Tepkime Puanı 0 Yer İSTANBUL-Pendik 23 Eyl 2012 #41 Ynt: AGOFF; Darlık Gezimizin Görselleri Güzel ve bol çamurlu bir gezi olmuş,paylaşım için teşekkürler.
Ynt: AGOFF; Darlık Gezimizin Görselleri Güzel ve bol çamurlu bir gezi olmuş,paylaşım için teşekkürler.
selimsani Zirve Mesajlar 2,248 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul 23 Eyl 2012 #42 Ynt: AGOFF; Darlık Gezimizin Görselleri ......
selimsani Zirve Mesajlar 2,248 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul 23 Eyl 2012 #43 Ynt: AGOFF; Darlık Gezimizin Görselleri Nihayet ilk uğradığımız köye gelince yine asfalta döndük, yeme içme işini halledip tekrar yola koyulacaktık....
Ynt: AGOFF; Darlık Gezimizin Görselleri Nihayet ilk uğradığımız köye gelince yine asfalta döndük, yeme içme işini halledip tekrar yola koyulacaktık....
selimsani Zirve Mesajlar 2,248 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul 23 Eyl 2012 #44 Ynt: AGOFF; Darlık Gezimizin Görselleri Burada bir ara verelim yarın devam ederiz... Bu arada diğer arkadaşlardan da fotoğrafları ve videoları bekliyoruz....
Ynt: AGOFF; Darlık Gezimizin Görselleri Burada bir ara verelim yarın devam ederiz... Bu arada diğer arkadaşlardan da fotoğrafları ve videoları bekliyoruz....
Quinsley Herkes kendi kisisel menkibesini kendisi belirler Mesajlar 237 Tepkime Puanı 0 Yer İstanbul 23 Eyl 2012 #45 Ynt: AGOFF; Darlık Gezimizin Görselleri Çok guzel bi gezi olmus, ins birdahakine orda oluruz
S SATTA Ana Kamp Mesajlar 37 Tepkime Puanı 0 23 Eyl 2012 #46 Ynt: AGOFF; Darlık Gezimizin Görselleri Fotolar yine şahane Ellerinize emeğinize sağlık. Yasin kadar başarılı olamasakta bir kaç fotoğrafta benden.
Ynt: AGOFF; Darlık Gezimizin Görselleri Fotolar yine şahane Ellerinize emeğinize sağlık. Yasin kadar başarılı olamasakta bir kaç fotoğrafta benden.
whiteagle Kamp III Mesajlar 687 Tepkime Puanı 6 Yer İstanbul 24 Eyl 2012 #47 Ynt: AGOFF; Darlık Gezimizin Görselleri Selim fotoğraf konusunda kayınçoya iyi eğitim vermissin. Görseller ve her zamanki gibi anlatımın mükemmel. Teşekkürler
Ynt: AGOFF; Darlık Gezimizin Görselleri Selim fotoğraf konusunda kayınçoya iyi eğitim vermissin. Görseller ve her zamanki gibi anlatımın mükemmel. Teşekkürler
ayazağa ŞAns AnCak HazırlıkLı BeyinlerE YaRdım Eder Mesajlar 959 Tepkime Puanı 7 Yer şişli 24 Eyl 2012 #48 Ynt: AGOFF; Darlık Gezimizin Görselleri Görseller süper daha resim video çıkacak gibi bekleyelim ;D