AGOFF; Darlık Gezimizin Görselleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selimsani Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 182
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,498
Ynt: AGOFF; Darlık Gezimizin Görselleri

.....

darlık (98).JPG

darlık (99).JPG

darlık (100).JPG

darlık (101).JPG

Etiketler

mükemmel görseller ellerinize sağlık

bizde bugün lopezdeydik bayağı güzel gezi oldu ben piknik alanından çıkarken aydın abi geliyordu heralde eğer yanlış görmediysem

mamix_34' Alıntı:
mükemmel görseller ellerinize sağlık

bizde bugün lopezdeydik bayağı güzel gezi oldu ben piknik alanından çıkarken aydın abi geliyordu heralde eğer yanlış görmediysem

Evet Aydın bugün oraya pikniğe gidecekti... Lopeze ben de gelmek istiyordum ancak dün yorulduk bayağı...

Çok bekledik ama yağmur yağmadı, gerçi yağsaydı çıkmak için bayağı uğraşırdık heralde :D

darlık (120).JPG

darlık (121).JPG

darlık (122).JPG

darlık (123).JPG

Nihayet ilk uğradığımız köye gelince yine asfalta döndük, yeme içme işini halledip tekrar yola koyulacaktık....

darlık (128).JPG

darlık (129).JPG

darlık (130).JPG

darlık (131).JPG

Burada bir ara verelim yarın devam ederiz... Bu arada diğer arkadaşlardan da fotoğrafları ve videoları bekliyoruz....

Çok guzel bi gezi olmus, ins birdahakine orda oluruz ;)

Fotolar yine şahane :smiley: Ellerinize emeğinize sağlık. Yasin kadar başarılı olamasakta bir kaç fotoğrafta benden.

_MG_0244.jpg

_MG_0247.jpg

IMG_2430.jpg

IMG_2455.jpg

IMG_2478.jpg

Selim fotoğraf konusunda kayınçoya iyi eğitim vermissin.
Görseller ve her zamanki gibi anlatımın mükemmel. Teşekkürler

Görseller süper daha resim video çıkacak gibi bekleyelim ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR