Kuzuyla Karadeniz Turu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selimsani Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 144
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 44,110
Ynt: Kuzuyla Karadeniz Turu

Merhabalar Selim bey Keyifli ve zevk aldığınız bir gezi olmuştur inşalllh, paylaşım için elinize sağlıkk, has karadenisli olarak üye arkadaşlardan güzel yrumlar almak mutlu etti beni, sayenizde kendim gitmiş kadar oldummm, iş yerindeyim, ve maalesef bilgisayarım resimleri açmadı, evden deniycem, inşallah evdeki bilgisayarım açarrr yazdıklarınızla Karadeniz turu yapmış kadar oldum, Artvine kadar gitmişsiniz, Memleketim Hopa ya uğramamışsınız anlaşılan, yada ismi geçmedi, gezilesi görülesi o kadar çıok yer varki , ama memleketim olarak söylemiyorum, gerçekten Karadenizin her bir şehri gerek sahil kıyısında bulunan gerekse iç kesimde bulunan yerleşimyerlerinde görülesi o kadar çok yer varki, önceden arkadaşlara söylüyordum sınıra kadar yolunuz var diye şimdi sınırdan da Batuma geçiliyor, Batuma kadar yolunuz var diye, yeşilin her tonu, mevcutttt, Hopa ya ancak yıllıkiznimde gidebiliyorum, kısa süreli oluncada gezmeye pek vakit ayıramıyorum, çay ve fındığımız oluyor annemlere yardımcı oluyorum, o nedenle gezmeye pek vakit ayıramıyorum, insanları doğal, yiyecekleri suyu doğal, tabiat doğal, suni bir şey yokkkk herkese görmek nasip olur inşallah,

Etiketler

Süper bir gezi ve güzergahı olmuş, bu arada cesaretiniz de takdire şayan.

bekirgümüş' Alıntı:
süper kareler çok güzel gezi olmuş,karadeniz birbaşka resimlerde'bile güzelliyine doğum olmuyor,gitmişken benim memleketim samsun termeye'de uyrayıp bikaç karede ordan gürseydim,allah sağlık versin bol gezmeler kardeşim.

Bekir Bey zaman daraldığı için Samsun'da kalamadık çok, akşam geç saatte Bafra'ya vardık, dönüş yolunda olduğumuzdan zorlardı bir dahaki sefere inşallah...

cem cihan' Alıntı:
Çok güzel gezmişsiniz dar zamanda tebrikler;
Ama sizinde dediğiniz gibi karadeniz gezdikçe öğrenilir,öğrendikçe gezilir,bu bir güzel sarmaldır;
Santa harabelerinin gümüşhane tarafında kronni antik şehri var gitmenizi tafsiye ederim;
Nice güzel gezilere
:smiley:

Notlarım arasına aldım, bir dahakine oraya da uğrarız umarım... Aslında harabelerden güneye doğru yol gidiyordu, gitsek mi diye çok düşündüm, ancak hem yakıt azalmıştı hem de akşam olmuştu, dönüş yolu sıkıntılı olduğundan (orman yoluydu ve yol da değildi zaten) geri dönmek zorunda kaldım...

aahhkatibim_34' Alıntı:
Merhabalar Selim bey Keyifli ve zevk aldığınız bir gezi olmuştur inşalllh, paylaşım için elinize sağlıkk, has karadenisli olarak üye arkadaşlardan güzel yrumlar almak mutlu etti beni, sayenizde kendim gitmiş kadar oldummm, iş yerindeyim, ve maalesef bilgisayarım resimleri açmadı, evden deniycem, inşallah evdeki bilgisayarım açarrr yazdıklarınızla Karadeniz turu yapmış kadar oldum, Artvine kadar gitmişsiniz, Memleketim Hopa ya uğramamışsınız anlaşılan, yada ismi geçmedi, gezilesi görülesi o kadar çıok yer varki , ama memleketim olarak söylemiyorum, gerçekten Karadenizin her bir şehri gerek sahil kıyısında bulunan gerekse iç kesimde bulunan yerleşimyerlerinde görülesi o kadar çok yer varki, önceden arkadaşlara söylüyordum sınıra kadar yolunuz var diye şimdi sınırdan da Batuma geçiliyor, Batuma kadar yolunuz var diye, yeşilin her tonu, mevcutttt, Hopa ya ancak yıllıkiznimde gidebiliyorum, kısa süreli oluncada gezmeye pek vakit ayıramıyorum, çay ve fındığımız oluyor annemlere yardımcı oluyorum, o nedenle gezmeye pek vakit ayıramıyorum, insanları doğal, yiyecekleri suyu doğal, tabiat doğal, suni bir şey yokkkk herkese görmek nasip olur inşallah,

Evet Artvin'e gittik ancak gezi notlarında da yazıyor, Artvin'e girer girmez ccenaze haberi geldi, gezemeden geri döndük, Artvin'i sonraya sakladık o yüzden, yoksa görülecek çok fazla yer var...

Çok güzel bir gezi olmuş, fotoğraflarda harika. Geçen sene bende sizin dönüş yolunuzu gidiş olarak kullandım, Safranbolu,karabük, amasra, cide üzerinden trabzona kadar gittim. O bahsettiğiniz yolda gerçekten keyif alamazsanız ızdırap oluyo sadece bende o yolu tercih ettim yükseklikten ve doğa seyretmek istediğim için :smiley: bayağa uzun sürmüştü sinopa kadar en fazla 40-50 km gidebiliyorsunuz. Ben gideros koyuna kahvaltı için girdim 2-3 tane ev vardı biri pansiyondu zaten kendi yaptıkları reçeller, gözlemeler, melemen vs.vs çok güzeldi. Özetle ben bu eski yolu herkesin bir kere kullanmasını tavsiye ederim. O doğal kalmış koyları o manzaraları , güzellikleri görmek gerekir.

selimsani' Alıntı:
Notlarım arasına aldım, bir dahakine oraya da uğrarız umarım... Aslında harabelerden güneye doğru yol gidiyordu, gitsek mi diye çok düşündüm, ancak hem yakıt azalmıştı hem de akşam olmuştu, dönüş yolu sıkıntılı olduğundan (orman yoluydu ve yol da değildi zaten) geri dönmek zorunda kaldım...

Evete haklısınız yol uzun ve hava kararınca yaylalarda kaybolmanız çok kolay çok fazla yol var birbirini kesen;En rahat yol Trabzon,maçka,zigana;karca mağarası;cehennem kanyonu;kronni antik şehri rotası;

Moryayla yedigöller merdiveninin yıklıdığı belirtmişsiniz;bence güzel bir haber;İnşallah merdiven hafriytlarını ve çöplerinide toplamak akıllarına gelmiştir.

Kalın sağlıcakla

selimsani' Alıntı:
Arman Abi sen geliyorum de, her türlü gideriz valla, zaten giderken aradım seni, dönmüş olmasaydınız beraber giderdik...
bir hafta ara vardı .üzgünüm denk gelmedigine ama ne yapalım başka zaman inşallah diyelim slim

cem cihan' Alıntı:
Evete haklısınız yol uzun ve hava kararınca yaylalarda kaybolmanız çok kolay çok fazla yol var birbirini kesen;En rahat yol Trabzon,maçka,zigana;karca mağarası;cehennem kanyonu;kronni antik şehri rotası;

Moryayla yedigöller merdiveninin yıklıdığı belirtmişsiniz;bence güzel bir haber;İnşallah merdiven hafriytlarını ve çöplerinide toplamak akıllarına gelmiştir.

Kalın sağlıcakla

Çöplerin atılacağını hiç sanmıyorum, etrafa dağıtılacağından eminim çünkü oraya o hafriyatı alacak araç çok zor gider... Ben umarım göle atmazlar diye dua edip ayrıldım sadece...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR