Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mağara 3 bölümden oluşur: 1. Fosil kısım, 2. Aktif kısım, 3. Yarı aktif yan kolları. 250 m devam eden fosil kısımdan sonra, yeraltı suyunun yeni bir yatağa geçerek burayı terk ettiği görülür. Burada boyları 2-5 m arasında değişen sarkıt ve dikitlere rastlanır...
Bu mağaradan sonra Düzce'ye geçerek İstanbul'a döndük... Bu arada yol üzerinde Gülpınar tesislerinde yediğimiz ıslama köftenin de tadını unutamam, yolunuz düşerse oraya da uğrayın mutlaka... Tam gezemesek de nerelere gidilir, nasıl gidilir öğrendik Karadeniz'de, göremediğimiz o kadar çok yer var ki... İnşallah yine gideriz oralara ümidiyle gezimizi sonlandırdık...
Cide Kurucaşile Amasra istikametinde Kurucaşile Amasra arası Bozköy plajı var şu ana kadar gördüğüm plajlar içinde doğal kalabilmiş plajlardan birisiydi sanırım siz atlamışsınız.
Açıkçası plajlarla çok fazla işimiz olmadı Karadeniz'de, yüksek rakım daha fazla ilgilendiriyordu... Üstüne bir de zaman azalınca Sinop'tan sonra çok gezemedik...
süper kareler çok güzel gezi olmuş,karadeniz birbaşka resimlerde'bile güzelliyine doğum olmuyor,gitmişken benim memleketim samsun termeye'de uyrayıp bikaç karede ordan gürseydim,allah sağlık versin bol gezmeler kardeşim.
Çok güzel gezmişsiniz dar zamanda tebrikler;
Ama sizinde dediğiniz gibi karadeniz gezdikçe öğrenilir,öğrendikçe gezilir,bu bir güzel sarmaldır;
Santa harabelerinin gümüşhane tarafında kronni antik şehri var gitmenizi tafsiye ederim;
Nice güzel gezilere