tek tek olması çok uğraştırıyor. ayrıca artı maliyet oluyor. ama illaki tek tek olacak denirse, ne yapalım uğraşırım ...Quinsley' Alıntı:Ben siralamadaki yerimden memnunun. Egerki takim almamiz gerekiyosa oda olur. İnsallah kisa zamanda netlesirde basima gecebiliriz
gardiyano' Alıntı:Merhaba arkadaşlar...inşallah güncellemeye yetişmişimdir..Aranıza yeni katıldım,1997 2.2 Gls Fronteramı sizin yazılarınızı uzun süre takip ederek içimdeki kuruntuları yenerek geçen hafta cuma gittim aldım geldim..Aranızda olmaktan mutluyum..Saygı ve Sevgiler
gardiyano' Alıntı:Teşekkürler..Hoşbulduk...Rabbim Cümlemizi kaza ve belalardan esirgesin..Öncelikle Istanbul veya Ankara da ikamet eden arkadaşlardan aracın bakımı için usta konusunda yardım talep edeceğim..Benden önceki sahipleri kanaatimce özensiz kullanmışlar ben önce yakıt sonra diğer bakımlarını yaptırmak istiyorum.Önceliğim Ankara da bulunan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim...saygı ve sevgilerle...
aramıza hoş geldiniz....gardiyano' Alıntı:Merhaba arkadaşlar...inşallah güncellemeye yetişmişimdir..Aranıza yeni katıldım,1997 2.2 Gls Fronteramı sizin yazılarınızı uzun süre takip ederek içimdeki kuruntuları yenerek geçen hafta cuma gittim aldım geldim..Aranızda olmaktan mutluyum..Saygı ve Sevgiler