Arama sonuçlarınız

1. R

Gezenbilir; Ankara - Eymir'de Yürüyüş, Sonra Balık Ekmek (05 Aralık 2010)

Ynt: Gezenbilir; Ankara - Eymir'de Yürüyüş, Sonra Balık Ekmek (05 Aralık 2010) Merhabalar, çok güzel bir pazar günüydü. Herkese tekrar teşekkürler. Bu arada, iki gecedir fotoğraf yüklemeye çalışıyorum ama maalesef olmuyor. Acaba sitede mi bir sorun var, yoksa ben mi yapamıyorum...

2. R

Gezenbilir; Ankara - Eymir'de Yürüyüş, Sonra Balık Ekmek Duyurusu (05 Aralık 2010)

Ynt: Gezenbilir; Ankara - Eymir'de Yürüyüş, Sonra Balık Ekmek Duyurusu (05 Aralık 2010) Büyük ihtimalle ben de orada olacağım :)
  3. R

Ankara - Ayaş - Beypazarı Kıbrıscık Yolundan Bolu Yolculuğu

Ynt: Ankara - Ayaş - Beypazarı Kıbrıscık Yolundan Bolu Yolculuğu Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Yarın öğleye doğru Ankaradan yola çıkıp, Ayaş, Beypazarı, Nallıhan, Mudurnu, Akyazı istikametinde gideceğim. Bildiğim kadarıyla Kıbrıscık köyüne Beypazarının Ankara tarafından girişinden...

4. R

Tek Başıma Arabayla 76 Günde 3 Kıta 14 Ülke Overland 24500 Km

Ynt: Tek Başıma Arabayla 76 Günde 3 Kıta 14 Ülke Overland 24500 Km Geniş kapsamlı, insan ve tarih dolu güzel bir gezi. Anlatımınız da adeta bir antropoloji çalışmasının özeti. Fotoğraflarınız da anlattıklarınızı anlamamızı başarılı bir şekilde tamamlıyor. Bu sabah farkettim ve saatlerdir...
  5. R

Ynt: Ankara - Ayaş - Beypazarı Kıbrıscık Yolundan Bolu Yolculuğu Bugün Ayaş'a kadar gidip döndüm, daha önce çok gitmiştim Beypazarına kadar ama levhanın üzerinde Adapazarı yazdığına hiç dikkat etmemişim. Eğer yol Sincan Ayaş arasındaki gibi ise 70-80 arası gidilebilir. Bu arada doğanın...

6. R

Ynt: Ankara - Ayaş - Beypazarı Kıbrıscık Yolundan Bolu Yolculuğu Binek oto ile de rahatça gidilebilecek yol kalitesi var mıdır acaba bu güzergahta ?

7. R

Ağaç Dikelim

Ynt: Ağaç Dikelim Yavaş yavaş tohum toplama zamanı başladı. Sevdiğiniz ve etrafta gördüğünüz çiçeklerden ve ağaçlardan tohumlar toplamaya başlayabilirsiniz. Sonra bunları ne mi yapacaksınız? Saksılara ve uygun olan yerlere dikin sonra da izleyin... Bu yıl, doğu mazısı, arizona ve akdeniz...
  8. R

Sizce Nereyi Tercih etmeliyim? [ANKET]

Ynt: Sizce Nereyi Tercih etmeliyim? [ANKET] Bu sayfa bana gelecek sene lazım olacak :)
  9. R

3. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) Bu yıl da kaldık yerimizde, oysa ki ne hayaller kurmuştuk :(

10. R

3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) Aladağ Orman İşletme Müdürlüğü internet sitesindeki verilere göre festival yapılacak alanda hakim rüzgar yönü lodos ve karayel yani kuzey batı ve güney batı. Bilgi çadır kuracak arkadaşların işine yarayabilir...

11. R

3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) Birincisinden haberdar bile olmadığım, ikincisine maalesef katılamadığım festivalin üçüncüsüne hazırlıklarımızı başlattık. En sevdiğim insanla birlikte, cuma gününden itibaren olmasa da cumartesi öğleye doğru...
  12. R

3. Doğa Sporları Festivali Yeri ve Zamanı?

Ynt: 3. Doğa Sporları Festivali Yeri ve Zamanı? Hemen izinleri ayarlayalım :)

13. R

Ynt: 3. Doğa Sporları Festivali Yeri ve Zamanı? Öncelikle önerilerimi dikkate aldığınız için teşekkür ederim. Oyunun linkini yanlış vermişim, sonradan düşündüm de çok da gerek yokmuş zaten. Ama yine de doğru linki göndereyim. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=8590.0 Heyecanla...
  14. R

Kesinlikle Gidilmeyecek Bir Yer Hakkında

Ynt: Kesinlikle Gidilmeyecek Bir Yer Hakkında Ben mesajın ilk halini görmüştüm, eklediğiniz ifade de süper olmuş :) "Kesinlikle Bakılmayacak Resimler" süper :D
  15. R

Ynt: Kesinlikle Gidilmeyecek Bir Yer Hakkında Edep ve haya ya da en genel kavram olarak ahlak sayın gezgen'in de dediği gibi farklı coğrafyalarda farklı algılanabiliyor, hatta sadece o kadarla da kalmıyor, zamanla da değişebiliyor.Yukarıdaki eserler yapıldıkları ortamda ahlaksız olarak...

16. R

Ynt: 3. Doğa Sporları Festivali Yeri ve Zamanı? Bu yılki festivalde, geçen yıl olanların dışında, olsa iyi olabilir dediğim bir kaç şey vardı, acaba geç mi kaldım bilemiyorum ama ben yine de yazayım :) http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=54403.0 başlığında fotoğraflarla da anlatılan...
  17. R

1987 Defender 110 (İngiliz), Acil Tekliflerinizi Bekliyorum!

Ynt: 1987 Defender 110 (İngiliz), Acil Tekliflerinizi Bekliyorum! Evet, 2008 de uğramıştım Urfaya, daha doğrusu üç yaşlı bayanı (annem, anneannem ve annemin teyzesi) gezdirmiştim bir hafta, oraya da uğramıştık :)
  18. R

1987 Defender 110 (İngiliz), Acil Tekliflerinizi Bekliyorum!

Ynt: 1987 Defender 110 (İngiliz), Acil Tekliflerinizi Bekliyorum! İki yıldan önce alabileceğimi sanmıyorum ama mutlaka bir Defender'ım olacak :) Alana da satana da hayırlı olsun...

19. R

Araç Üstü Kamp Televizyonu...Müthiş...

Ynt: Araç Üstü Kamp Televizyonu...Müthiş... Bu yıl ki festivalde bir gece yapma imkanımız olsa da açık havada birşeyler izlesek, şöyle dağ filmi felan :) Modarötörler/yöneticiler sesimizi duyarlar mı ki acaba :D
  20. R

Ynt: Kesinlikle Gidilmeyecek Bir Yer Hakkında Sayın GEZGEN bey, ya da Orhan abi mi demeliyim, bilemedim. Sadece kesinlikle gidilecek bir yerle ilgili kalmamışsınız, bir çok yerden bahsetmişsiniz. Bununla kalmayıp, benim yaşımdakiler (35), benden öncekiler ve en çok da benden sonrakilerin bir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri