3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 785
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 109,900
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

ANKARA' Alıntı:
Kiraz zamanı şimdi, karaciğeri yeniden inşaa ediyor abi.

Sana nasıl bulsam, nasıl bilsem,
Nasıl etsem nasıl yapsam da
Meydanlarda bağırsam
Sokakbaşlarında sazımı çalsam
Anlatsam şu kiraz mevsiminin
Para kazanmak mevsimi değil
Sevişme vakti olduğunu...

Sait Faik ABASIYANIK

Etiketler
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

TezzMertek' Alıntı:
Off-Road parkurunun üzerinde küçük küçük çukurlar açmasını sağlar Golf'un alt takımları.
;D

Şöyle bi yükseltme kiti falan olsa golf için iyi olurdu ama :D

ANKARA' Alıntı:
Hayırlı olsun Mert :smiley: ;) :D 8)

Hayırlı teskereler diycem ama durumdan habersizim ???
Kızılaydaki arkadaşnın durumu ne onunda askerlik sorunu vardı sanırım 8)
Bu arada golfe takoz attırırsan 3, 4 cm yükselir ve arazide olmasada stabilize yolda işe yarar ;D

Sen ne yaptın 4x4 alcaktın araya evlilik girdi :eek: :eek: :eek:

Ömer abi kızılaydaki arkadaş askerliği yapmıştı benim sorunum vardı. bende ağustosta gittim ocakta geldim :smiley: Zaten yine enginle geliriz gelebilirsek :D

Aladağ Orman İşletme Müdürlüğü internet sitesindeki verilere göre festival yapılacak alanda hakim rüzgar yönü lodos ve karayel yani kuzey batı ve güney batı. Bilgi çadır kuracak arkadaşların işine yarayabilir ;)

Diğer veriler için bkz. http://www.ogm-boluobm.gov.tr/aladag/kurum2.html

mimesin86' Alıntı:
Şöyle bi yükseltme kiti falan olsa golf için iyi olurdu ama :D

Değerli Esin Avcı

Siz geliniz,parkura girmeden aracınızı şu hale getiririz ;)

Sevgiler,
Tayfun Sözer

[attachment=1]

big_27262783fsm - Kopya.jpg

son_kral_54' Alıntı:
peki serbest olan bu derede yada yakınlardaki bir derede lezzetine doyum olmayan kırmızı benekli alabalık varmıdır acaba?

Bahsi geçen Aladağ çayı'nda Sazan,gümüş ve Kayabalığı bulunmakta,alabalık için daha yüksek rakımlar gerekmektedir.:smiley:

balık tutabilecekmiyiz anlamınamı geliyor bu?

Oltalarınızı unutmayın dostlar :smiley:
İlk kez buralara gelcekler için çok keyifli olacaktır ;D

Balık dedim mi akan sular durur benim için ;D

Geçerli sirküler dahilinde bir yarışma yapılırsa çokta güzel olur. Herkese bol bol balık tutarım ;D

koroglu1414' Alıntı:
Oltalarınızı unutmayın dostlar :smiley:
İlk kez buralara gelcekler için çok keyifli olacaktır ;D
ben BOT'umu getiriym.. Balik tutmayi becerebilen arkadaslarla ortak oluruz .. ;D

süper olur bende balık pişiririm :D

Off_Road' Alıntı:
ben BOT'umu getiriym.. Balik tutmayi becerebilen arkadaslarla ortak oluruz .. ;D

Ertuğrul Bey siz beni botunuza alın ben o botu balıkla doldurup taşırayım :D

Şimdi diyeceksiniz ki kendine bu kadar güven nerden geliyor diye , geçtiğimiz hafta sonu balık tutmak için Söğüt ' teydim 2 günlük kamp yaptım tuttuğum balık sayısı 150 civarı.
Sirküler dahilindeki balıkları aldım diğerlerinin hepsini suya iade ettim seneye daha da büyüsünler diye...

Balıklar sizlere feda olsun.
Yeterki balıkçı arkadaşlarımız daha duyarlı olup gelecek nesilleri düşünüp sirküler dahilinde avlansınlar. Akşama mangallarımızda balık eksik olmaz....

bende oltamla geleceğimmm sanırım gök kuşağı alabalığı var orada umarım akşam yemeği için tutabılırım

cc286nc03' Alıntı:
Ertuğrul Bey siz beni botunuza alın ben o botu balıkla doldurup taşırayım :D
Şimdi diyeceksiniz ki kendine bu kadar güven nerden geliyor diye , geçtiğimiz hafta sonu balık tutmak için Söğüt ' teydim 2 günlük kamp yaptım tuttuğum balık sayısı 150 civarı.
Sirküler dahilindeki balıkları aldım diğerlerinin hepsini suya iade ettim seneye daha da büyüsünler diye...
anlastik ... yalniz botun etrafinda benim yüzecek olmam heralde balıkları ürkütmez ... ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri