3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 785
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 110,147
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Artık ızgara balık yemiyorum niyemi ziyan etmemek için.Hiç sevmem para verip aldığım şeyi ziyan etmeyi.Tam yağlı beyaz peynir ve kavunda yemiyorum eksik servisi sevmem, bu aralar onları yesem veya yemesem hiç fark yok.Şu karaciğer bir düzelsin ben bilirim ne yapacak olduğumu.
Yiyebilene afiyet olsun (herzaman yiyebilmek için az yeyin) yoksa benimgibi fotoğraflara bakıp yutkunursunuz.
Kalın sağlıcakla.

Etiketler
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Öncelike herkese Selam ve Saygılarımla ;

Benim ne cipim nede arabam , çadırım da yok uyku tulumumda hatta doğa sporu için yapılmı bir çift botum bile yok fakat ;

Oraya gelebilmem için arabasını verebilecek , gece barınabilmem için çadırını verebilecek , uyku tulumunu verebilecek bir çok arkadaşım var.

Hatta en önemlisi festivale gelip sizlerle birlikte güzel vakitler geçirmek için can atan Ben varım ;D

İlk kez böyle bir etkinliğe katılmak istiyorum müsade ederseniz bende gelmek istiyorum...

;D ;D ;D

Deep' Alıntı:
Ender'in dediği gibi 26 Haziran Ctesi günü Adrenalin Kadıköy şubesini açıyoruz. Tüm gezenbilir ailesini orada görmekten mutluluk duyarım :smiley: Görüşmek dileğiyle...
Hayırlı olsun mertçim bu haberine çok sevindim :smiley:

Sedat Bey (Yol) selam;
ön duyurusunu yapmış olduğunuz 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali ile ilgili olan ayrıntılı bilgileri,
programı ve ana duyuru ilanınızı sabırsızlıkla bekliyoruz..
Karadeniz Ereğliden Sevgiler..
Murat AYRAL

Merhaba
Bir kaç sorum olacak cevaplarsanız sevinirim
1: Festival alanına yakın otel varmı?
2: Bungalovlar rahat olurmu ?
3: Lezzetli bir yemek yiyeceğimiz yer varmı?
4: Köpeğimin gelmesinde sakınca varmı ?
5: Her hangi sorun olursa sağlık görevlisi varmı?
6: Yanıma kamp için neler almalıyım ?
7: Gölde yüzmek serbest mi?
8. Alkol Serbest mi?

sanırım ilk doğa kampınız olacak :smiley:)

1 : Kampa gidiyoruz :smiley:
2: Rahat kişiye göre değişkenlik gösteren bir kavramdır.
3: Kendi yemeğimizi kendimiz yapıyoruz yada bir grupla paylaşıyoruz işleri.
4: Köpeğiniz insanlarla ve hayvanlarla sosyal mi? Benim erkek Rottweiler'ım geliyor mesela.
5: Evet
6: bir iki sayfa önce yazıyor.
7: sanmıyorum
8: Kendinizi bilecek kadarı serbest.

unal' Alıntı:
sanırım ilk doğa kampınız olacak :smiley:)

Haklısınız.Beni ve arkadaşlarımı konaklama düşündürüyor. Şehir merkezine yakın otel varsa sorun yok..

aracınız varsa termal oteli tavsiye edebilirim size hem aynı zamanda içinde msaj şifalı suları ve aradığını tüm konforu bulabilirsiniz :smiley: sadece doğaya dikkat etmenzi tavsiye edeceğim cünki kızılderili cok kızıyo etrafa içki şişe ve bira kutu atanlara

:smiley:
1-30 km.ve 30-40 dk.mesafede
2-gündüz tüm aktivitelere katılırsanız saray gibi gelir
3-çadırın önünde
4-Geniş çayırlar var,inekler ve koyunlarla iyi geçiniyorsa sorun olmaz
5-112 Acil servis 24 saat yanımızda
6-Çadır,uyku tulumu
7-Göl yasak,dere serbest
8-Rakı şişesinde balık olacak kadar

Hayırlı olsun dilekleri için herkese çok teşekkür ediyorum :smiley: Çay kahve içmeye mağazamıza bekliyorum ;)

jumanji14' Alıntı:
1-30 km.ve 30-40 dk.mesafede
2-gündüz tüm aktivitelere katılırsanız saray gibi gelir
3-çadırın önünde
4-Geniş çayırlar var,inekler ve koyunlarla iyi geçiniyorsa sorun olmaz
5-112 Acil servis 24 saat yanımızda
6-Çadır,uyku tulumu
7-Göl yasak,dere serbest
8-Rakı şişesinde balık olacak kadar
peki serbest olan bu derede yada yakınlardaki bir derede lezzetine doyum olmayan kırmızı benekli alabalık varmıdır acaba?

Günaydın Arkadaşlar ,
8 gün sonra Festival alanında olacaksınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri