3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 785
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 110,137
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

endy' Alıntı:
Arkadaşlar

Bir çok çadır ve kamp malzemesi ile ilgili sorular geliyor; malzeme tedariki ile ilgili olarak yeni bir adres daha var İstanbul'daki arkadaşlarımız için.

Kadıköy'de bir adrenalin mağazası açılıyor açılışı 26 Haziran Cumartesi günü, malzeme ihtiyacı olan arkadaşlara duyrulur. Tüm Gezenbilir Ailesi açılışa davetlidir.

Mağaza sorumlusu Mert Bey Tüm ihtiyaçlarınız ile ilgili sizlere yardımcı olabilir.

Selamlar

Ender

Evet Adrenalin iyidir , hem ürünler kaliteli hemde arkadaşlar çok yardımcı , ben Ankara Adrenalin'den çok mennunum..

Mhmt

Etiketler
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Altun' Alıntı:

Evet Adrenalin iyidir , hem ürünler kaliteli hemde arkadaşlar çok yardımcı , ben Ankara Adrenalin'den çok mennunum..

Mhmt

Birdeeeee ilk kez malzeme alacak arkadaşlar internet'e dikkat etmeliler , her buldukları ürün satıcının elinde bulunamayabiliyor birde ilanlar güncel olmayıp pahalı olabiliyor fiyatlar.
Zaten bu tip ürünleri satan ciddi internet mağazası da pek yok ,

Gözle görüp dokunmadan almamayı tavsiye ederim

Mhmt

Geçen sene,Adrenalin stand açmış ve orada ihtiyacımız olan hemen her malzemeyi satmıştı...Bu sene stand durumu nasıl?

merhaba Yeşillik 34 aramıza hoşgeldinnn, bende seninle aynı kaderi paylaşıyorum, giyeceklerimi ve birkaç parça eşyamı koyabileceğim bir çantamdan başka bir şeyim yok, taşıyamıyorum zaten bel fıtığım olduğu için , otobüsle de olacak şey değil, , gitme sorunun halledersek, (Kadir bey davetediyor, kaç kişilik aracında yer acaba sorarız, müsaitse ona yol arkadaşı olarak eşlik edebiliriz)ayrıca araç sayısı, ve aracında yerolan arkadaşlarda önümüzdeki günlerde listede belli olacakmış ayrıca bungolovlar da güzel görünüyordu, çadırdan ziyade onu tercih ederim ama, fiyatları nasıl, gecelik günlük, kirası bunlar konusund ada önümüzdeki günlerde açıklama yapılacak sanırım, esra hanım sabredin diyor bekliyoruz işte, kalma sorununu halledersek sanırım diğer sıkıntıları da hallederiz,

Ender'in dediği gibi 26 Haziran Ctesi günü Adrenalin Kadıköy şubesini açıyoruz. Tüm gezenbilir ailesini orada görmekten mutluluk duyarım :smiley: Görüşmek dileğiyle...

Deep' Alıntı:
Ender'in dediği gibi 26 Haziran Ctesi günü Adrenalin Kadıköy şubesini açıyoruz. Tüm gezenbilir ailesini orada görmekten mutluluk duyarım :smiley: Görüşmek dileğiyle...

Mert merhaba, yeni yerin hayırlı olsun, Allah utandırmasın... :smiley:

imza atmak zorunda kalıyorum başka türlü heberdar olamıyorum ve orda olmayı çok istiyorum ama kısmet ::smiley:

Deep' Alıntı:

Hayırlı olsun canım benim. Allah utandırmasın..

mert bey hayırlı olsun bu arada bizim bildiğimiz biryerlerde ve kolay buluna bilicek bir adreste olmanız bizi sevindirdi , adrenaline müşteri olacağıma adım gibi eminim simdiden görüşmek dileği ile hayırlı olsun. ;) :D ;D

Hayıırlı olsun , Allah Kolaylık versin , Allah utandırmasın .

Bol kazançlar inşallah :D

Hayırlı işler!!!!!!

Mert bey, hayırlı uğurlu olsun Allah utandırmasın.
Günümüzün ekonomik koşullarında yatırım yapıp işyeri açmak cesaretini gösterdiğinizden sizi kutlarım.
Kalın sağlıcakla.

Deep' Alıntı:

Başarılar Mert Paşam.

ANKARA' Alıntı:
Esin desene festivalden festivale :smiley: ;) :D 8)
Valla ömer abi anca öyle oluyor. araya bide benim askerlik girdi de :smiley: yine kırmızı golfle gelecem sanırım :D Acaba onunla offroad parkuruna girsem ne olur ;D

Deep' Alıntı:

Hayırlı olsun Mert abi :smiley:

mimesin86' Alıntı:
Valla ömer abi anca öyle oluyor. araya bide benim askerlik girdi de :smiley: yine kırmızı golfle gelecem sanırım :D Acaba onunla offroad parkuruna girsem ne olur ;D

Off-Road parkurunun üzerinde küçük küçük çukurlar açmasını sağlar Golf'un alt takımları.
;D

hayırlı olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,777
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

SON KONULAR

Geri