3. Doğa Sporları Festivali Yeri ve Zamanı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KILINÇ Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 62
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,230

Etiketler
Ynt: 3. Doğa Sporları Festivali Yeri ve Zamanı?

Ereğliden sağlam bir ekiple katılırız umarım..
Kesin tarih ve organizasyon yerinin açıklanmasını bekliyoruz Sedat bey..

yol' Alıntı:
Bir önceki sayfada yazılanlar gözümden kaçmış arkadaşlar kusuruma bakmayın...

- Bu sene büyük bir perdede Gezenbilir Fotoğraf Grubu'nun çektiği fotoğraf ve videolar gösterilecek :smiley:
- Bahsettiğiniz oyunun linkini yanlış vermişsiniz. Eğer kastettiğiniz Geocaching oyunuysa geçen sene olduğu gibi bu sene de oyunlar arasında yer alacak ;)
- Geçen sene festivalden önce gittiğimiz keşif gezilerinde bölge köylerde yaşayanlara (muhtarları aracılığıyla) ürettiklerini festival alanında satabileceklerini söyledik ve davet ettik ama malesef bölge köylerde yaşayanların sadece kendi ihtiyaçları için uğraştıklarını, satmak için herhangi birşey üretmediklerini öğrendik. Aynı konuyu bu sene yapacağımız festival bölgesinde yaşayan köylülere de ileteceğiz. Festivale katılacakların toplu alışverişlerini büyük marketlerden değil, yerel pazar ve marketlerden yapmasını teşvik etmek için yapabileceğimiz herşeyi konuşuyoruz. Festival duyurusunda bu konuya da ayrıca değineceğiz.
- Geçen sene olduğu gibi bu sene de çeşitli fotoğraf etkinlikleri yapılacak. Belki içine bir de fotoğraf yarışması ekleyebiliriz.
- Meyve çekirdeklerinin toplanması konusunda da davet edeceğimiz kişiler olacak ;)

Öncelikle önerilerimi dikkate aldığınız için teşekkür ederim. Oyunun linkini yanlış vermişim, sonradan düşündüm de çok da gerek yokmuş zaten. Ama yine de doğru linki göndereyim. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=8590.0

Heyecanla bekliyoruz ;)

Çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim...

Bolu Aladağlar
benim daha doğrusu bizim için dünyanın 8. harikası olarak nitelendiriyoruz çünkü her fırsatta kampa gidiyorum üniversite izci kamplarımızıda o mevkide yapıyoruzbir .
Mutlaka ve mutlaka katılmak isterim.boluda okuyan öğrenci olarak :smiley: ;) :D :smiley: ;) :D

Acilen araç almam lazım :( festivale kadar yetişir umarım :D Geçen sene yapılan festival muhteşemdi. Belirtmeden geçemeyeceğim :smiley:

Heyecanla tarihin belirlenmesini bekliyoruz :D

Nursel' Alıntı:
Acilen araç almam lazım :( festivale kadar yetişir umarım :D Geçen sene yapılan festival muhteşemdi. Belirtmeden geçemeyeceğim :smiley:
[/quote

otobüste gider oralara nursel :smiley:)

Festival umarım 25-27 Haziran arasında olmaz. Sonisphere Festivali ile çakırşırsa katılım biraz düşük olabilir diye düşünüyorum. Yani, en azından ben katılamam :(

Festival büyük ihtimal ile 2-3-4 Temmuz 2010 tarihleri arasında olacak.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR