Araç Üstü Kamp Televizyonu...Müthiş...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan wolkhan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 47
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,896
Ynt: Araç Üstü Kamp Televizyonu...Müthiş...

yugun' Alıntı:
Harika bir şey ama akünün canına okur bu kısa sürede. Jeneratörle kullanmak lazım. Yine de güzel fikir kutlarım.
Selamlar.

evet yücel bey..biz jeneratörle kullanıyoruz...çok keyifli bişey ama...

Etiketler

Biraz boyutlarından tasarrufla (127cm.) başka bir alternatif sunacağım... Bu bir pocket kino, bu kış' Hannover 'de CEBIT Fuarında da gördüm..127 cm.büyüklüğe kadar oldukça tatmin edici bir görüntü var...merak edenler için bir link de araştırdım..

http://www.pearl.de/a-PX1171-1020.shtml?query=pocket+kino
jeneratörü unutun derim..
enteresan geleceğine emin olabilirsiniz....
herkeze esenlikler dilerim..

Barbaros III' Alıntı:
Biraz boyutlarından tasarrufla (127cm.) başka bir alternatif sunacağım... Bu bir pocket kino, bu kış' Hannover 'de CEBIT Fuarında da gördüm..127 cm.büyüklüğe kadar oldukça tatmin edici bir görüntü var...merak edenler için bir link de araştırdım..

http://www.pearl.de/a-PX1171-1020.shtml?query=pocket+kino
jeneratörü unutun derim..
enteresan geleceğine emin olabilirsiniz....
herkeze esenlikler dilerim..

evet oldukça enteresan..teşekkürler...

yahu kanka bi foto koymuşsun olay olmuş
bide bizle kampa katılsalar ne olurdu

ee tabi

dışarıdan flim seti gibi geliyodur

ama bilseler bu karagöl kamplarının gerçekten geleneksel hale geldiğini
yurt dışından bile talibi olduğunu
bide
açık havada flim seyretmenin zevkini

neyse kanka ne zamandır girmiyodum şöle bi bakayım dedim ama bundan sonra daha sık aranızda olacam
ona göre :smiley: :smiley:

işte olay bu, biz erkekler her zaman her yerde mutlaka bir tv buluyoruz :smiley:

Gerçekten açık hava sinemasına en son çocukluğumda gitmiştim. Hayal meyal hatırlıyorum anca. Değil kampta evde bile TV izlemeyi sevmem ama sinema apayrı birşey, bir de açık hava sinemasıysa ve ormanın içindeyse hayır diyemem :smiley:

Güzel bir etkinlik olmuş...

yugun' Alıntı:
Naci bey,
O nasıl bir mangal öyle :smiley: Tam mahalle boyuymuş.
Selamlar,

Sayın Cennet&Yücel mangal konusunda çok iddalıyımdır :smiley: Ünversite gezileri organize ederken 27 kişilik grubu doyurmuştum o mangalla o sebebten biraz büyük...
Forumun Yiyenbilir kısmındayım birazda ondan :D
Selamlar...

Açıkhava sineması cok güzeldirr çok.
Kampada da çok güzel olur ayrıca.

Yaşlanıyoruz galiba...
Eskiye özlemler çoğaldı. :smiley:

Bu yıl ki festivalde bir gece yapma imkanımız olsa da açık havada birşeyler izlesek, şöyle dağ filmi felan :smiley: Modarötörler/yöneticiler sesimizi duyarlar mı ki acaba :D

[attachment=1]
bu film başlarken...
[attachment=2]
bu da film devam ederken.. ;D ;D..aynı evdeki gibi... ;D ;D...

33.jpg

31.jpg

Çok güzel olmuş o temiz ve açık havada güzel bir filim iyi gider. ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR