Kesinlikle Gidilmeyecek Bir Yer Hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gezgen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 485
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 60,997
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kesinlikle Gidilmeyecek Bir Yer Hakkında

Paranoyak ettiler bizi yaw ! Gönül rahatlığıyla foto da koyamıycaz topiğe :( :(

Etiketler

Benim avatardaki görünen kaya yaylamızda olup KALPAKKAYA ismiyle nam salmış harbi den ulu bir kayadır.İyiki ana yollara yakın değil yoksa kırıp satarlardı, belki onuda yapacaklar birgün malum bölgede kayalık çok olunca yol yapımı sıkıntılı oluyorda ondan kurtarıyoruz.
Sis dağı yaylasına olduğu gibi Kalpak kaya'ya da onca türkü yakılmıştır.Bizim bölgenin şansı çok yaşamasını dilediğim birileri sahili denizi bitirdi sadece dağlar yaylalar kaldı gözleri şimdi Ege ve Akdenizde zeten bizde sezon kısa yatırım kurtarmaz.
Gelen gezgin arkadaşlarımız yatak sorunu çekmez (kendi bölgem için diyorum) hangi kapıyı çalsa misafir olur hemde o evin gurbetten gelen bir evladı gibi karşılanır.
Yaz sezonu nun kısa olması Karadeniz'in en büyük şansımı ne acaba.
Gezgen arkadaş yinede koy o güzel fotoğraflardan mahrum etme bizleride hani size komşu adalar yakınya kötü adamlar komşu adalar diye düşünür, nedenmi çünkü kötü adamlar güzel yerleri yedi bitirdiler de ondan.İnanın bilmiyorlar hala güzel bakir yerlerimizin olduğunu buna eminim.
Kalın sağlıcakla.

sisdagili61' Alıntı:
Gezgen arkadaş,
Bu güzel manzaraları kilitli yapta aman siyasi rantcılar görmesin,malum bir söz vardır karpuz kabuğu hesabı bak mevsimide yaklaştı.
Eğer birileri o hala bakir kalabilmiş yarım adaları adına tahsis ettirip birşeyler yaparsa varya arkadaş kesin sorumluyu herkes biliyor haberin ola bence en güzeli o muhteşem manzaraları özelden göndermek.
Biliyormusunuz halen Aksaz Deniz Komutanlığının olduğu yer yangından sonra bir turizimciye peşkeş çekilecekken dönemin Deniz Kuvvetleri Komutanı görüp Dz.Kuvvetlerine tahsis ettiriyor ve sonuç ortada.Ben çok defa gece ve gündüz orada bulundum hertaraf koruma altında olması nedeniyle muhteşem bir yaban hayatı var.İnanın tilki sürüsü nizamiye nöbetçisinin yanıda, karaca lar, domuzlar, köylülerin giderken bıraktığı at, eşşek, inek vs. ormanlarda mutlu mesut yaşıyor.İyiki turizm baronuna tahsis edilmemiş.
Kalın sağlıcakla.

Aksaz olrak tam mevkii şu anda yok ama arka sokak 5km falan bi fikir verir belki..

[attachment=1]

AKSAZIN ARKA SOKAĞI_800x536.jpg

Pc de fotolara bakarken görünce sizle paylaşayım dedim sanatı severim de ;D ;D

[attachment=1]

5633ag.jpg

sanat denince dayanamadım ;D ;D BURDAN AŞAĞISI KESİNLİKLE BAKILMAYACAK RESİMLERE GİRER DİKKAT + 18 ve hatta + 78 ;D ;D
UYARI !! UYARI !!! UYARI..!!!!
[attachment=2]

michaelangelodavidtu5.jpg

249903_.jpg

Yahu arkadaş bu insan aklı nasıl birşey yawwww.
Güzelliklerinin de çirkinliklerinin de sınırı yok.

İnanılmaz bir çalışma ( photoshop mu acaba ) :smiley:

Adamlar sanatta ayıp dinlemiyor ;D ;D

aşırı kaçabileceğinden otosansür uyguladım ;D

Burda bi foto var idi şimdi yok ;D ;D (sayın meseregan gördü galiba mesajından belli ona sorun :D :D :D)

Öyle değilmi arkadaşlar !!!!

[attachment=1]

6650660zq.jpg

Bir klasik detayı.. Yanlış hatırlamıyorsam RUBENS ' olmalı.

[attachment=1]

004_800x536.jpg

klasikler.. görmüşmüydünüz daha önce... :D :D :D

[attachment=1]

0364_736x600.jpg

gene klasıklerden bir örnek... ;D

[attachment=1]

bougu01__429x600.jpg

gezgen' Alıntı:
Adamlar sanatta ayıp dinlemiyor ;D ;D

Fikirlere saygı duyarım. Ancak sizce bir edep , bir haya olması gerekmiyor mu?

demir59' Alıntı:
Fikirlere saygı duyarım. Ancak sizce bir edep , bir haya olması gerekmiyor mu?

Edep ve haya farklı coğrafyalarda çok farklı şekillerde algılanan bişey.. bizi kastediyorsanız bize göre bizi aşıyor mmaalesef :smiley: :smiley:

Bu da üstteki klasiklerden sonra biraz amatörce olabilir ama naçizane son çalışmam... :D

[attachment=1]

DO?ADAK? GÜZEL 80X60 TUVAL ÜZER? YA?LIBOYA_403x600.jpg

Edep ve haya ya da en genel kavram olarak ahlak sayın gezgen'in de dediği gibi farklı coğrafyalarda farklı algılanabiliyor, hatta sadece o kadarla da kalmıyor, zamanla da değişebiliyor.Yukarıdaki eserler yapıldıkları ortamda ahlaksız olarak karşılanmıyor olabilir.

Belki de yapıldıkları yer ve zaman itibarıyla ahlaksız olarak da karşılanıyor olabilir, o zaman da konu sanatçının toplumun ahlak kavramının değişmesinde oynadığı rolden sanatın ne olduğuna, sanatın sınırsızlığınından bu eserlerde anlatılmak istenenin ne olduğunun tartışılmasına kadar gider.

Yukarıdaki eserlere bu nedenle sanat eseri olarak bakmak gerekir.

Bu arada, konu başlığıyla olan ilgisi olarak sanırım anlatılmak istenen şu: Bu eserler "Kesinlikle Gidilmeyecek Yerlerdedir" :smiley:

Sayın rahhat mesaj 308 e zaten bi uyarı ekledim ;D ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri