Arama sonuçlarınız

1. emre_ozk

FAKOFF olarak 29 Ocak'ta İnönü Yaylasına çıkıyoruz !

Ynt: FAKOFF olarak 29 Ocak'ta İnönü Yaylasına çıkıyoruz ! .

2. emre_ozk

Offroadcuyuz.com "Yiyen Gelsin" Kampı

Ynt: Offroadcuyuz.com "Yiyen Gelsin" Kampı Ben izmitte 230 metrede oturuyorum şuan 5 cm kar var aytepe 1000 metrelerde 1 metreden fazla kar vardır herhalde. Yağış halen daha devam ediyor. Arkadaşlar için zor bir gece olacak.
  3. emre_ozk

1.7 motor yakıt sarfiyatı nedir

Ynt: 1.7 motor yakıt sarfiyatı nedir Ben gaz kullanırkende sabit kalmazdı 12 ile 16 litre arasında bir değerde yakardı ama hiçbir zaman 16 litre ise römork kullandığımda olurdu.

4. emre_ozk

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri iyide ben şimdi seymendeki araçlara 5000 tl teklif versem alabilirmiyim. seymendeki mke'ye 5 km mesafade oturuyorum. ihaleye seymendemi katılacam.
  5. emre_ozk

1.7 motor yakıt sarfiyatı nedir

Ynt: 1.7 motor yakıt sarfiyatı nedir Aracınızı eminyon cihazına bağlatın bir sorun varsa muhakkak gösterir. Bende 20 gün önce 100 km 15 litre yakıyordum aracı servise götürdüm emisyon cihazında herşey normal gözüküyordu. Usta aldığın benzin kalitesizdir dedi akşamdan depoya koyulup sabaha...

6. emre_ozk

Motor Isınmadan Kalorifer Isıtmıyor...

Ynt: Motor Isınmadan Kalorifer Isıtmıyor... Mimar Bey Aracın şarj dinamosundan ne kadar elektrik çekerseniz yakıt tüketiminizde o derecede artar. Kendi aracımda 4 adet sis lambası var lambaları yaktığımda çekişe etkisini hemen hissettiyor. 4 adet sis lambası toplam 220 watt güç çekiyor...

7. emre_ozk

karda en iyi 4x4

Ynt: karda en iyi 4x4 http://www.youtube.com/watch?v=ktv83rZLJGM Buda benden kar eski üzerine yağmur yağmış ve buz yemiş kar 40 cm civarı ben 100 kg olmama rağmen karın üstünde rahat bir şekilde geziyorum. Aracımında 2 silindirdeki ateşleme çok iyi değildi. 1 saat zorlamanın sonunda baskı...
  8. emre_ozk

karda en iyi 4x4

Ynt: karda en iyi 4x4 Karda motoru büyük güçlü arabalar daha rahat gidiyorlar. Birde duster var 80 cm karda giden ;D
  9. emre_ozk

Tavsiyelerinizi bekleriz

Ynt: Tavsiyelerinizi bekleriz ;D Aynı sorunu yaşıyoruz bende söktürecem. Çok sorun yaşadım.

10. emre_ozk

Eğer Akünüz Biterse;

Buda türkyeden http://www.dailymotion.com/video/xendih_akseki-040_auto

11. emre_ozk

Eğer Akünüz Biterse;

97 modelden düşük tüm nivalarda kolla çalıştırma var. Delik videodaki araçtada var. http://www.youtube.com/watch?v=Q89pjNJawJo
  12. emre_ozk

Lastik Ölçüleri

Ynt: Lastik Ölçüleri Bence bfg iyidir. veya general grabber at

13. emre_ozk

lada nivada ses yardım lütfen

Ynt: lada nivada ses yardım lütfen Ben bugün tekrar lpg'yi servise gösterdim bende başka sorunda var. zaten bu sistem 6 yıldır araca takılı söktürmeye karar verdim aracımı benzinde kullanacam.
  14. emre_ozk

Lada Nekadar KOnforludur,ne kadar çabuk çürür

Ynt: Lada Nekadar KOnforludur,ne kadar çabuk çürür Bu araçlar önden çekişili değildir. lada 4x4 ler sürekli 4x4'tür bunu aracı lifte kaldırarak denedim. Ladalarda Arkalara %60 önlere %40 güç dağılımı vardır. arazi şanzımanını kilitlediğinizde ön ve arka tekerlere eşit güç dağılımı sağlar...
  15. emre_ozk

Ynt: lada nivada ses yardım lütfen Bu arabalar zaten benzinde birşey yakmıyor. veya benim aracımda bir ayarsızlık var. Benim aracım karışık kullanımda dağ yolları vs 100 km 9.3 litre benzin tüketiyor. uzun yolda sabit 90 km hızda 100 km'de 7.2 litre benzin tüketiyor.

16. emre_ozk

Tavsiyelerinizi bekleriz

Ynt: Tavsiyelerinizi bekleriz Aracı ne kadara aldınız.
  17. emre_ozk

Ynt: lada nivada ses yardım lütfen Aracınız hayırlı olsun Aynı marka lpg sistemi bende var 1 yıldır aynı sorunu bende yaşıyorum çözüm bulamadım aracı öyle kullanıyorum :)
  18. emre_ozk

Tavsiyelerinizi bekleriz

Ynt: Tavsiyelerinizi bekleriz Aracınız hayırlı olsun. Bence bulaşmayın lpg'ye bir kere sorun çıkardımı bir daha düzen tutmuyor.

19. emre_ozk

Lada Niva 2007 Chip Tuning 0-160 Hızlanma

Ynt: Lada Niva 2007 Chip Tuning 0-160 Hızlanma 11/43 ayna mahruti olan araca uyguladınızmı uyguladıysanız performansı nasıl.
  20. emre_ozk

Mangal Yakma Önerileri

Ynt: Mangal Yakma Önerileri Bir yöntemde bu http://www.youtube.com/watch?v=j_zCUMTsb8E

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri