geçen hafta 2003 model lada niva aldım, aracı denerken farketmedim ama aldıktan sonra araçta hakikaten çok ses olduğunu farkettim(galiba ilk denemede heyecandan farketmedim ) eski kamyonetlerdeki gibi şanzıman diferansiyel sesi uğuldama şeklinde (birde lastik sesi var vites boştayken bile çıkan ses ok 144'den dolayı hadi ona normal diyelim), burdaki lada ustasının tavsiyesi ile aldım, usta bu sesin normal olduğunu bu arabalardan bu kadar ses çıkacağını söyledi, merak ettiğim şu bütün ladalarda bu ses normal mi?
bazen duymuyorum ama bazende beynimde uğuldama yapıyor doğrusu
sıralı sistem stefanelli lpg sistemi var üzerinde ilk çalışmada benzinle çalışıp daha sonra lpg'ye kendi geçiyor fakat geçtikten sonra her kavşakta duruşta veya vitesi boşa almada stop ediyor, tekrar benzine alıyorum ve motor ısındıktan sonra mesela 3-4 km gittikten sonra tekrar lpg'ye alıyorum bu sefer sorunsuz çalışıyor, lpg'si geçen sene takılmış garantisi devam ediyor onu montajı yapan servise gösterdim herhangi bir anormallik yok diyor sizde buna benzer sorunlar var mı yardım ederseniz sevinirim TEŞEKKÜRLER
bazen duymuyorum ama bazende beynimde uğuldama yapıyor doğrusu
sıralı sistem stefanelli lpg sistemi var üzerinde ilk çalışmada benzinle çalışıp daha sonra lpg'ye kendi geçiyor fakat geçtikten sonra her kavşakta duruşta veya vitesi boşa almada stop ediyor, tekrar benzine alıyorum ve motor ısındıktan sonra mesela 3-4 km gittikten sonra tekrar lpg'ye alıyorum bu sefer sorunsuz çalışıyor, lpg'si geçen sene takılmış garantisi devam ediyor onu montajı yapan servise gösterdim herhangi bir anormallik yok diyor sizde buna benzer sorunlar var mı yardım ederseniz sevinirim TEŞEKKÜRLER