Assasin
110 inches of pure pleasure.
Ynt: FAKOFF olarak 29 Ocak'ta İnönü Yaylasına çıkıyoruz !
Abi biz Fakoff olarak zaten çok gaz bir grubuz. Hani çıkılmayacak denen yerlere çıkarız,etabı tamamlar paşalar gibi mangalımızı yaparız. Ama İnönü dediğimiz yayla Aytepe yaylasından baya ileride,yani aynı o yoldan çıkılacak devam edilecek vs. Haftasonu kar 1 metreydi,yağışlarla beraber 2 metreyi çok rahat bulur.2 metre karda hiç şansımız yok. Soğucak yolu zaten tamamen kapalıymış.. Bu sebeple hem çamurlu yer yer karlı güzel bi' rota arayışı içersindeyim bakalım.Klavye Offroad Grubu için sezon dışında gezi düzenliyoruz zaten,başlık açarken her 4x4 araç gelebilir diye belirtiyorum ama zorlu parkurlara maalesef davet edemiyorum.Grup olarak bütün gün araç itiyoruz offroad yapamıyoruz,streslerimizi atamıyoruz vs. sıkıntı oluyor o zaman.[table][tr][td]BOZO' Alıntı:Selamlar
Beyler şimdiden karamsarlık yapmayalım bence, cumartesi ayışığı yaylasındaydık yiyen gelmemiş, duyan gelmiş ;D
yukarda araç sayısı fazlalığından ve park edecek yer olmadığından tepeden geri döndük.
yukardaki araçlardan bazıları inmek için aşağıdan gelenlerde çıkmak için kafa kafaya gelince ;D malum yolda tek şerit köprü trafiği açılır bu zor açılır dedik üzülerek döndük.
alt tarafı kalan araç olur 2 sallar 1 iteriz çıkar olmadı çekeriz yine çıkar.
bu gezilere katılmak isteyen aman aracım yok lastiğim vay vincim diye araziye çıkamayan bir klavye offroad grubu oluştu bence bu gruba cesaret destek verip onlarında araziye çıkmalarını araziyi tanımalarını sağlamamız lazım diye düşünüyorum zaten kamplı gezi değil. kar yolu kapattıysa zaten rota değişecek ve mangal başında hoş bir seda kalacak
saygılar.