FAKOFF olarak 29 Ocak'ta İnönü Yaylasına çıkıyoruz !

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Assasin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 58
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,815
Ynt: FAKOFF olarak 29 Ocak'ta İnönü Yaylasına çıkıyoruz !

[table][tr][td]BOZO' Alıntı:
Selamlar

Beyler şimdiden karamsarlık yapmayalım bence, cumartesi ayışığı yaylasındaydık yiyen gelmemiş, duyan gelmiş ;D
yukarda araç sayısı fazlalığından ve park edecek yer olmadığından tepeden geri döndük.
yukardaki araçlardan bazıları inmek için aşağıdan gelenlerde çıkmak için kafa kafaya gelince ;D malum yolda tek şerit :mad: köprü trafiği açılır bu zor açılır dedik üzülerek döndük.
alt tarafı kalan araç olur 2 sallar 1 iteriz çıkar olmadı çekeriz yine çıkar.
bu gezilere katılmak isteyen aman aracım yok lastiğim vay vincim diye araziye çıkamayan bir :smiley: klavye offroad grubu :smiley: oluştu bence bu gruba cesaret destek verip onlarında araziye çıkmalarını araziyi tanımalarını sağlamamız lazım diye düşünüyorum zaten kamplı gezi değil. kar yolu kapattıysa zaten rota değişecek ve mangal başında hoş bir seda kalacak :D

saygılar.
Abi biz Fakoff olarak zaten çok gaz bir grubuz. Hani çıkılmayacak denen yerlere çıkarız,etabı tamamlar paşalar gibi mangalımızı yaparız. Ama İnönü dediğimiz yayla Aytepe yaylasından baya ileride,yani aynı o yoldan çıkılacak devam edilecek vs. Haftasonu kar 1 metreydi,yağışlarla beraber 2 metreyi çok rahat bulur.2 metre karda hiç şansımız yok. :D Soğucak yolu zaten tamamen kapalıymış.. Bu sebeple hem çamurlu yer yer karlı güzel bi' rota arayışı içersindeyim bakalım.Klavye Offroad Grubu için sezon dışında gezi düzenliyoruz zaten,başlık açarken her 4x4 araç gelebilir diye belirtiyorum ama zorlu parkurlara maalesef davet edemiyorum.Grup olarak bütün gün araç itiyoruz offroad yapamıyoruz,streslerimizi atamıyoruz vs. sıkıntı oluyor o zaman. :smiley:

Etiketler

Selamlar

Ben parkuru altıoluk yayalası kartepe zirve yaptığımız gezi gibi olur diye düşünmüştüm, aslında o parkur bile bazı standart araçları bozacak bir parkurdu
parkur hava şartları belli olunca klavye offroad gurubuna gaz verme hakkımı saklı tutarak :D G wagen hazırlama düşüncen için Allah yardımcın olsun diyorum maddi durum elverse benimde hayalim bir G wagen hazılamak ama ölüsü bile çok pahalı parça tedariki için bulgaristan kıbrıs ingiltere öneriliyor her şey burada yok vs. 1991- 92 ve üstü model bakmanı tavsiye ederim.

saygılar

[table][tr][td]BOZO' Alıntı:
Selamlar

Ben parkuru altıoluk yayalası kartepe zirve yaptığımız gezi gibi olur diye düşünmüştüm, aslında o parkur bile bazı standart araçları bozacak bir parkurdu
parkur hava şartları belli olunca klavye offroad gurubuna gaz verme hakkımı saklı tutarak :D G wagen hazırlama düşüncen için Allah yardımcın olsun diyorum maddi durum elverse benimde hayalim bir G wagen hazılamak ama ölüsü bile çok pahalı parça tedariki için bulgaristan kıbrıs ingiltere öneriliyor her şey burada yok vs. 1991- 92 ve üstü model bakmanı tavsiye ederim.

saygılar
Abi ölüsünü ucuza bulsam parça konusunda pek sıkıntı yaşamam.Babam mercedes parça işinde zaten. O bölüm kolay ama , ölüsünü bile fahiş fiyatlara satıyorlar.Soğuttular beni arabadan.Yine Land alacağım. :D

Selamlar

Hayırlı olur inşallah Land. jeep efsane ama g de bir başka, bende 50 - 60 binde disco 2 yada 3 uygun fiatlı bulabilsem hiç düşünmez alırdım, ama bir g toplamak her zaman hayalim, yenisini alıp araziye sokacak kahraman çıkmıyor :D eskisiyle idare ederdik.

saygılar.

İzmitten Sakarya ya kadar çok güzel yayla alternatifleri var.Yalova yolu üzerinde de çiftlikköy civarında köy ve yaylalar bulunmakta.Güzel bir etkinlik olacağa benziyor.Takip

Arkadaşlar buluşma yeri Perşembe Pazarı , Buluşma saati 8:30'dur. Katılacak arkadaşlar lütfen saatinde buluşma yerinde olsunlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR