damast' Alıntı:Süper bir geziye benziyor inşallah bizde gelebiliriz. Umarım herekze açık bir gezidir.
Selamlar
MURAT
umutkaptan' Alıntı:
ozturk41' Alıntı:Murat bey fakoff grubu olarak şu gelsin bu gelmesin bize uymaz tabiki herkese açıktır gezilerimiz daha önceki yapıtığımız geziler ve görseller bunun bire bir kanıtıdır
Teşekkürler dostum , atla gel sana yer ayarlarız.medford' Alıntı:güzel bir gezi olacağa benziyor ayrıca grubunuzun ismini çok beğendim yaratıcı bir isim olmuş FAKOFF
Hayırlısı neyse o olsun..damast' Alıntı:Selam
Teşekkür ederrim Fakoff un güzel gezilerini hep takip ediyorum umarım bu seferki geziye geleceğim.
Selamlar
MURAT
ben teşekkür ederim dostum işlerden dolayı sadece takiple yetineceğiz malesef size ii eğlencelerAssasin' Alıntı:Teşekkürler dostum , atla gel sana yer ayarlarız.
Haydi bakalım, başka sefere diyelim..medford' Alıntı:ben teşekkür ederim dostum işlerden dolayı sadece takiple yetineceğiz malesef size ii eğlenceler
İnşallah..PIKACU' Alıntı:takıp dıyelımde tarıh yaklasınca kararımızı verelım.gecen seferkı ınonu yaylasına katılamamıstım.kısmet bu sefere ınsallah.
alican4153' Alıntı:Abi ''takip'' yerine ''bende geliyorum'' demeni beklerdik
Assasin' Alıntı:Listeyi başlatalım..
1)Deniz Temizce ( Arabasız Başkan. )
2)Alican Güray
3)Şener Almir Şen
4)Birol öztürk (artık kaç yancı olursa)