Tavsiyelerinizi bekleriz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan denvır Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,006

denvır

Sadece 1 hayatın olacak
Yer
İstanbul
Uzun bir bekleme ve araştırma süresi sonucunda nivama nihayet kavuştum araç 2004 mod 92000 km de hafta sonları gezmek amaçlı aldığım bir araç jantları lastikler sisleri taktık yetkili bir serviste komple elden geçti herhangi bir sorunu yok araçta lpg yok kararsız kaldım çok çok hafta sonu 200 km yol yapıcam sizce LPG taktırsammı tavsiyelerinizi beklerim [attachment=1]

DSC00324.jpg

Etiketler
Ynt: Tavsiyelerinizi bekleriz

Aracınız hayırlı olsun.
Bence bulaşmayın lpg'ye bir kere sorun çıkardımı bir daha düzen tutmuyor.

Aracınız hayırlı olsun.

Bence de: madem takılmamış, siz de taktırmayın. LPG taktırarak, haftada 200km'de hiçbir tasarruf sağlayamazsınız.
Hobi amaçlı kullanılacak, böyle temiz aracı kurcalatmanıza ve orjinalliğini bozdurmanıza değmez.

Güle güle kullanmanızı dilerim.

Maşallah

Senede 10 bin km yapılmayacaksa ve araca en az 3-5 yıl binmeyecekseniz gerek yok derim... aksi takdirde iyi bir LPG hem ekonomik hem de ekolojiktir... iyi bir montajla hiçbir sorun da yaşanmaz...

Sayın denver
Lastiklerin ebatı nedir, ayrıca jantların markası ve ebatı nedir?
Bu aralar ben de jant ve lastik işine sardım.
Teşekkürler.

Uzun bir bekleme ve araştırma süresi sonucunda nivama nihayet kavuştum araç 2004 mod 92000 km de hafta sonları gezmek amaçlı aldığım bir araç jantları lastikler sisleri taktık yetkili bir serviste komple elden geçti herhangi bir sorunu yok araçta lpg yok kararsız kaldım çok çok hafta sonu 200 km yol yapıcam sizce LPG taktırsammı tavsiyelerinizi beklerim

Hayırlı olsun öncelikle nivacığınız çok güzel be Maşallah. Allah kazasız belasız mutlu yolculuklar nasip etsin inşallah.

lpgye ayırıcak paranız varsa bence kesin taktırın parasını çıkartamam diye olumsuz düşünmeyin ben eminim daha fazla km yaparsınız bu keçiyle yine de doyamazsınız ben söyliyimde

taksitle markası belli servisi bol kaliteli bir otogaz sistemi taktırın tabi bide unutmayın benzinde 40-45 kurus yani 9-10 litre benzin yakarsanız 200 X 40-45 = 80 90

hadi arazisiydi dağı bayırıydı falan 100 lira yakarsınız
en az 1 ayda asgari ücreti bulur o yine

lpgde 25- 30 kurus 10-11 litre yakarsınız 200 X 25-30= 50-60 ayda 250 lira civarı yakarsınız

1 ayda % 90 Para tasarrufu % 80 civarı da cevreye verdiğiniz zararı azaltmış olursunuz lpg öcü değil bagaja uygun en ufak silindiri takabilirsiniz fazla yer kaplamaz + 250 km menzillinizde ilave olur

kerem beye katılıyorum bencede lpg taktırın hem lpg size engel değil aracınız aynı zamanda benzinlide olacak istediğiniz zaman lpg istediğiniz zaman benzinle kullanabilirsiniz

LPG de sorun yaşıyorum,ancak bu sizinde yaşayacağınız anlamına gelmez.Yaşamayacağınız anlamına da gelmez.
Üstelik söktürmesi de dert.Kafam attı, çıkar usta şunu istemiyorum dedim.Sök demekle olmuyormuş,yeni ruhsat muayene gerekliymiş...

sahar' Alıntı:
LPG de sorun yaşıyorum,ancak bu sizinde yaşayacağınız anlamına gelmez.Yaşamayacağınız anlamına da gelmez.
Üstelik söktürmesi de dert.Kafam attı, çıkar usta şunu istemiyorum dedim.Sök demekle olmuyormuş,yeni ruhsat muayene gerekliymiş...
;D
Aynı sorunu yaşıyoruz bende söktürecem.
Çok sorun yaşadım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR