1.7 motor yakıt sarfiyatı nedir

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan denvır Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,547

Etiketler
Ynt: 1.7 motor yakıt sarfiyatı nedir

750 yazdığınız kuruş ise büyük bir sorun var demektir. Max. 30-35 kuruş yakar sağlıklı nivalar.

Sorunu tespit ederseniz bana da bildirin zira benimki de 50-60 kuruş yakıyor...

Arkadaşlar yazmayı unuttum aracımda LPG yok benzinli yorumlarınız için teşekkür ederim

denvır' Alıntı:
Arkadaşlar yazmayı unuttum aracımda LPG yok benzinli yorumlarınız için teşekkür ederim
Aracınızı eminyon cihazına bağlatın bir sorun varsa muhakkak gösterir.

Bende 20 gün önce 100 km 15 litre yakıyordum aracı servise götürdüm emisyon cihazında herşey normal gözüküyordu. Usta aldığın benzin kalitesizdir dedi akşamdan depoya koyulup sabaha kadar yarısının uçtuğunu söyleyen bir sürü kişi var dedi. Aracımda emisyon cihazında bir sorun çıkmadı heşey normaldi. ustaya gitmeden depoyu kapaktan taşana kadar doldurdum ve 150 km uzun yol 42km ise şehir içinde kullandım. sonra aynı istasyondan tekrar kapaktan taşana kadar doldurdum 17.3 litre benzin aldı.
Yani 17,3/1,92= 9,01 yani 100 km'de 9,01 litre benzin tükettim . Usta araca hiç birşey yapmadı kendiliğinden düzeldi.
Bu arada aracım 2005 model

emre_ozk' Alıntı:
Aracınızı eminyon cihazına bağlatın bir sorun varsa muhakkak gösterir.

Bende 20 gün önce 100 km 15 litre yakıyordum aracı servise götürdüm emisyon cihazında herşey normal gözüküyordu. Usta aldığın benzin kalitesizdir dedi akşamdan depoya koyulup sabaha kadar yarısının uçtuğunu söyleyen bir sürü kişi var dedi. Aracımda emisyon cihazında bir sorun çıkmadı heşey normaldi. ustaya gitmeden depoyu kapaktan taşana kadar doldurdum ve 150 km uzun yol 42km ise şehir içinde kullandım. sonra aynı istasyondan tekrar kapaktan taşana kadar doldurdum 17.3 litre benzin aldı.
Yani 17,3/1,92= 9,01 yani 100 km'de 9,01 litre benzin tükettim . Usta araca hiç birşey yapmadı kendiliğinden düzeldi.
Bu arada aracım 2005 model
açıklamanız için teşekkür ederim

Bende Aracımı 02/01/2012 de İstanbuldan aldım Ankaraya kadar, gazım arızalı oldugu ıcın benzınle gıttım. Balans problemı oldugu ıcınde 110u gecmedım. 310 kurus yaktı. Bence cok ıdeal. Ben bu aracın yakıtından cok korkuyordum. Şimdi Mutluyum...

100 km meterde17 litre gaz yakıyorum hiç anlmadım herkes başka şeyler söylüyor hangisi normal benim aracım da az bir şey yağ yakma sorunuı var slm lar

benim de kullanan arkadaşlarımdan bizzat şahit olduğum 30-35 kuruş civarı sarfiyat yaptığıdır.

Saygılar

benim de kullanan arkadaşlarımdan bizzat şahit olduğum 30-35 kuruş civarı sarfiyat yaptığıdır.

Saygılar

2003 model tek nokta injeksiyonlu, ok 144 ile şehir içinde 100 km'de 16 lt gaz yakıyor, ok 144'lerin yakıt tüketimine etkisi ne kadar acaba bilen var mı? çok etkiler mi?

ma10blk' Alıntı:
2003 model tek nokta injeksiyonlu, ok 144 ile şehir içinde 100 km'de 16 lt gaz yakıyor, ok 144'lerin yakıt tüketimine etkisi ne kadar acaba bilen var mı? çok etkiler mi?
[/quot benimkide 17 litre yakıyor bende ok144 var bu az yaklanlarnasıl yakıyor acaba ya

Ben gaz kullanırkende sabit kalmazdı 12 ile 16 litre arasında bir değerde yakardı ama
hiçbir zaman 16 litre ise römork kullandığımda olurdu.

emre_ozk' Alıntı:
Ben gaz kullanırkende sabit kalmazdı 12 ile 16 litre arasında bir değerde yakardı ama
hiçbir zaman 16 litre ise römork kullandığımda olurdu.
m12 litre yaksa çoksüper olurdu

geçen uludağa giderken düz yolda 140 km yol yaptıktan sonra 52 tl (20 lt) yakıt aldım ortalama hızım 100-110 falandı canım sıkıldı uzun yolda da çok yakması, şehir içinde de aynı yakıyordu. dönüşte kar yağışı sebebiyle 80 km ortalama hızla geldim 90'ı geçmedim 135 km yol yaptıktan sonra 33 tl'lik (13 lt) yakıt aldım, pompa az bastı diye düşüneceksiniz ama yolda lpg ibresi bile 4 ışıktan çok geç 3'e ve 2 ışığa düştü, çok az yakacağını tahmin ettim ve öyle oldu. niye böyle olduğunu hala çözemedim, 80 km hız demek ki niva için ideal hız daha fazla süratte yakıt çok fazla artıyor galiba. bu konuda tecrübesi olanlar var mı?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR