Arama sonuçlarınız

1. selsun

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Karavan mı, tekne mi ? yoksa kayığımdan ayrılmam mı ? !!!!! http://www.cwr16.homepage.t-online.de/hp/varius.htm

2. selsun

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Şile de...http://www.thecozz.com/coz/default.html
  3. selsun

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Haşmet kardeşim iyi akşamlar, Forumdaki aksaklık yüzünden yaşadıklarınızı yeni okudum. Oğluna ve sana geçmiş olsun, acil şifalar dilerim. Gençler bu tip sorunlarda hızla iyileşme kaydediyorlar. Geçen senenin başlarında benim oğlum da benzer bir...

4. selsun

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Yusuf kardeşim iyi akşamlar, Forum daki sorunlardan dolayı olayını yeni okudum. Geçmiş olsun, 5 yıl kadar önce benzer bir olay benim başıma gelmişti. Yolda yürürken el çantamı bir araç ile kapıp kaçmışlardı. Çantamda senin gibi ruhsat araç...
  5. selsun

Benim Karavanım; Mercedes MB100 Euramobil Alkovan - (insel)

Ynt: Benim Karavanım; Mercedes MB100 Euramobil Alkovan - (insel) İnsel Bey teşekkürler, Maddi durumumu ayarlayana kadar satmamış olursanız başlangıç aracı olarak düşündüğüm bir araç. Ana hedefim T4 veya T5 açılır tavanlı. Fakat bu 4-5 sene sonrası planım. Selamlar,

6. selsun

Benim Karavanım; Mercedes MB100 Euramobil Alkovan - (insel)

Ynt: Benim Karavanım; Mercedes MB100 Euramobil Alkovan - (insel) İnsel Bey günaydın, Bus'unuzun link'ini iletebilirmisiniz. Daha önce sanki gördüm gibi anımsıyorum ama bulamadım. Selamlar,

7. selsun

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Beyaz fonlu sayfalar yeni bir düzenleme ise benim de hoşuma gitmedi. Sıcaklık yok olmuş sanki...Selamlar,
  8. selsun

Özdal Güngör'ün Ayrılması

Ynt: Özdal Güngör'ün Ayrılması Özdal Bey merhabalar, modaratörlüğü bırakmanıza üzüldüm. ancak destek ve fikirlerinizden mahrum kalmayacağımızı biliyorum. en kısa zamanda görüşmek dileğiyle selamlar, selsun
  9. selsun

Kampçılık ve Karavancılıkta Önerilerinizle Yeniden Yapılanma

Ynt: Kampçılık ve Karavancılıkta Önerilerinizle Yeniden Yapılanma Merhabalar, Ahmet Bey girişiminizizi destekliyorum. Böyle bir oluşum başlattığınız için de tebrik ederim. Ben karavan sahibi olmayan, 6 aydır planlamaları yapan ve özel nedenlerle bir süre daha erteleme kararı veren bir kişiyim...

10. selsun

Gittim Gördüm Geldim...

Ynt: Gittim Gördüm Geldim... Sayın HİÇ Yazınızı aralıksız okutma tadında yazmışsınız, bu tip gezileri yapanlara eskileri anımsatmış, yapamayanların isteğini katlamışsınız. Klavyenize sağlık. Yağ sorunu ve gezinizin devamı merakla beklenmekte. Sevgi ve Dostlukla,

11. selsun

VW T5 Isıtma ve Havalandırma Konusunda Yardım?

Ynt: VW T5 Isıtma ve Havalandırma Hakkında Yardım? Ferhat Bey iyi akşamlar, Yoğunluğumdan siteye yeni girebildim. Farklı amper ve voltajlarda aküler seri ve paralel bağlanmamalı. Verdiğiniz örnekte (100Ah ve 40 Ah) aküler arasında akım dolaşımı olacağı doğrudur. Bu dolaşım neticesinde ise...
  12. selsun

Ynt: VW T5 Isıtma ve Havalandırma Hakkında Yardım? İyi akşamlar, İki aküden ortak çıkış alınacak ise amper değerlerinin aynı olması gerekir. Aksi halde iki akü arasında dolaşım akımı dediğimiz bir akım alış verişi olmaya başlar, bu ise düşük amperli akünün bozulmasına yol açar ve tehlike...

13. selsun

Ynt: VW T5 Isıtma ve Havalandırma Hakkında Yardım? Sn.Bartek merhabalar, "Temelde istediğim araç motoru çalışırken her iki akü de şarj olsun ve her iki aküden ortak güç alıyım. Araç motoru durunca sadece ikinci aküden güç alıyım. Redresör de sadece ikinci aküyü şarj etsin." Araç motoru...
  14. selsun

Motokaravan İçin Marka Tercihleri;Marka ve Modeller Arası Kıyaslamalar

Ynt: Motokaravan İçin Marka Tercihleri;Marka ve Modeller Arası Kıyaslamalar Sn.Gezmen, Özdal Bey in bahsettiği araç ile ilgili araştırma yaptığım için size bilgi verebilirim. Araç orjinal yüksek tavan. Bakımları serviste yapılmış.Debriyaj baskı balata değişiimi gerekiyormuş(fiyatın içinde bu...
  15. selsun

Türkiye'de Avrupa Standartlarında Karavan İmalatı

Ynt: Türkiye'de Avrupa Standartlarında Karavan İmalatı Merhabalar, Sanırım bu adresler işinize yarar http://www.carrooftoptent.com/indexturkce.html http://www.autohomeus.com/

16. selsun

National Geographic Channel'da Karavan Programı, Kaçırmayın!

Ynt: National Geographic Channel'da Karavan Programı, Kaçırmayın! Özdal Bey teşekkürler, tahmin ettiğim gibi dünkü programın muhteşemliği yanında binim mesajım gözden kaçmış önemli değil. Hatırlarsanız emin oto dizayn da sizinle görüşmüştük. 2-3 hafta önce. O zamanlar düşüncem boxer veya iveco...
  17. selsun

Ynt: National Geographic Channel'da Karavan Programı, Kaçırmayın! Özdal Bey tekrar merhabalar, program nedeni ile notumu gözden kaçırdınız sanırım. :) Görüşleriniz benim için önemli. Selamlar,
  18. selsun

Ynt: National Geographic Channel'da Karavan Programı, Kaçırmayın! Özdal Bey merhabalar, Akşama programı izlemeye çalışacağım. Bu arada sizi onlin e bulmuşken birkaç konuyu sormak isterim. 1.Yüksek Tavan panelvan VW transporter ler fabrika çıkışı 1.9 motor. Bu motor gücü yeterlimi. 2.Daha...

19. selsun

Iveco Daily Panelvan Aracın Karavana Dönüşümü için Yardım ve Önerileriniz?

Ynt: Iveco Daily Panelvan Aracın Karavana Dönüşümü için Yardım ve Önerileriniz? Sn.cappu iletişim bilgilerinizi mesaj ile verebilirseniz, aracın sizde olduğu bir zaman ziyaret edebilirim. bende şu anda bir adet iveco daily pazarlığı yapıyorum. sizin araç kaç km de , bu araçlar kaç bin km...
  20. selsun

Iveco Daily Panelvan Aracın Karavana Dönüşümü için Yardım ve Önerileriniz?

Ynt: Iveco Daily Panelvan Aracın Karavana Dönüşümü için Yardım ve Önerileriniz? Sn. Cappu Öncelikle kolay gelsin, konuda oldukça ilerlemişsiniz. Karavana niyetlenmiş, planları yapmış, aracı bulmuş ve nihayet gezmeye son adım olan imalat aşamasındasınız. yazışmalardan okuduğum kadarı ile...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,741
Kayıtlı Üye Sayımız
166,558
Kaydolan Son Üyemiz
yldrmsvs58

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri