Ynt: Kampçılık ve Karavancılıkta Önerilerinizle Yeniden Yapılanma
Murat kardeşim,
" Kampçı ve/veya karavancı havanın durumuna bakmaz. Etkinliğini düzenler." şeklindeki görüşünü esnetmek istermisin ?
Kampçı/karavancı böyle olmalıdır aksi düşünülemez demek zorlamacı, baskıcı, tektip insan yaratma amacını taşır ki bunu senin gibi birinin amacını aşan,talihsiz bir beyanı olduğunu düşünüyorum.
Kampçılık/karavancılığı hepimiz farklı algılayabiliriz. Kimimiz için sıcak yaz günlerde ailemiz ve sevdiklerimizle beraber sert rüzgarı bile istemeden yaptığımız gezi veya tatiller olarak düşünürken, kimimiz senin gibi kar,çamur, soğuk demeden kötü doğal şartlara rağmen yaptığı etkinlik olarak algılayabilir.
Arkadaşımızdan alıntı yaparak yazdığın bu mesajın belki de onu işin başından kampçılık/karavancılıktan soğutabilir ve daha kötüsü kalbini kıırabilir. Yazacağın yeni mesajınla hem arkadaşımızın gönlünü alacağını hemde bu yanlış anlamayı düzelteceğini umuyorum.
Hoşgörü ve anlayışınla aşağıdaki fıkrayı da ekliyorum
Sevgilerimle
Ahmet Oral
Not: Girişimimiz hakkındaki fikrini yazmanı merakla bekliyoruz.
Temel bir yarışmaya katılır ve kitap kazanır. İşe yarar birşey kazanamamış olmanın verdiği keyifsizlik ile hediyesini almaya gittiğinde, hediyeyi teslim eden adama sorar:
- Ne kitabı bu ?
- Okuyunca anlayacaksın zaten.
- Ben şimdi bununla uğraşamam ki ... Adı ne bu kitabın?
- Düz Mantık.
- O ne ki ?
- Bak şimdi; senin evinde akvaryum var mı?
- Evet var ...
- O zaman içinde su da vardır?
- Evet var ...
- İçinde su varsa balık da vardır ...
- Evet var ...
- Balık varsa, balık seviyorsun demektir, o zaman hayvanları da seviyorsundur sen ?
- Eeee, evet ...
- Hayvanları seviyorsan insanları da seversin herhalde ?
- Evet ...
- O zaman senin sevgilin de vardır?
- Evet var ...
- Biraz yaşlı görünüyorsun, bu durumda senin eşin de vardır?
- Evet var .
- E eşin olduğuna göre de homoseksüel değilsindir.
- Evet ...
- Bak gördün mü ? Düz mantık ile ne kadar çok şey görebiliyorsun.
Temel çok etkilenir. Kitabı koltuğunun altına alır ve yola koyulur. Eve giderken yolda Dursun'u görür.
Dursun:
- Ula Temel o ne?
- Düz mantık kitabı.
- Nasıl bir şeydir o, ha bi anlat bakayım ...
- Bak şimdi; sizin evde akvaryum var mı?
- Yok...
- ...??
- ...??
- Ula Dursun, o zaman sen İbnesun?!