Benim Karavanım; Mercedes MB100 Euramobil Alkovan - (insel)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan insel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 41
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,663
Ynt: Benim Karavanım; Mercedes MB100 Euramobil Alkovan - (insel)

Tüm karavan sever doğa dostu insanlara merhebalar.MEBUS İnsel bey mutluluğunuz yüzünüzden ve gözlerinizden çok açıkça okunuyor. Yeni motokaravanınız kutlu olsun ve sizleri çok mutlu etsin diliyorum.Benim de içimde bir uhte fakat basamaklar kolay çıkılmıyor .Bende şimdi WW T3 bus aldım ve bunu minübüsten camper tipi motokaravana kendim çevirdim.Şimdi proje ve ruhsat ve vize si ile uğraşıyorum. Bende çok hem kendim üretirken vede kullanırken mutlu oluyorum.Para ile alsan veya yaptırsan böyle mutlu edemezdi diyor tüm eş dost ve arkadaşlar.Bakalım bizi neler bekliyor gezmek ve görmek adına yaşamda? Allah herkese gönlünün istediği gibi versin.Ailenize ve tümkamp karavan ailelerine yaşam boyu MUTLULUKLAR:SEVGİLER,SAYGILAR.

Etiketler

:D
Bende de bir T2 westfalia var halen. Satacagima guvenerek aldik bu karavani ama nerdeeee.
T3 unuzun kiymetini bilin. Buralarda cok t3cu var. Belki siz de biz t2ciler gibi bir grub kurarsiniz.
Sevgiler Insel

İnsel Bey günaydın,

Bus'unuzun link'ini iletebilirmisiniz.
Daha önce sanki gördüm gibi anımsıyorum ama bulamadım.

Selamlar,

http://www.sahibinden.com/westfalia_4_kisi_yatabilir_karavan_1976WQQaXQQ4945013WQQpXQQdisplayitem

İnsel Bey teşekkürler,

Maddi durumumu ayarlayana kadar satmamış olursanız başlangıç aracı olarak düşündüğüm bir araç.
Ana hedefim T4 veya T5 açılır tavanlı. Fakat bu 4-5 sene sonrası planım.

Selamlar,

Valla satildigi yok merak etmeyin.

İnsel Bey sizin camperde ocak ve buzdolabı için LPG tankı varmı? Tüp mü kullanıyorsunuz? Motor için olan LPG tankından ocağa gaz verilebiliyormu? Çok soru oldu ama :smiley:

Bende piknik tupu var. Orjinal tupunu doldurmak zor oldugu icin kaldirdim. Ufak bir tup aylarca goturuyor. Buzdolabini ise pek gazla kullanmadim. 12 veya 220 ile kullandim hep. Dolayisiyla tupu ne kadar tuketiyor hic bilemedim. Cok olmaza gerek. Fakat cok ise yaradigi kesin. Gazli buzdolabi olmadigi icin illaki elektrikli yerde kalmak zor is.

İnsel bey maltepe e-5 köprüsünde, opel servisinde tamirde bir euramobil var sizin aracınızmı ? işe gidip gelirken görüyorum merak ettim

Hayir degil. Benim karavan atasehir'de kapali garajda duruyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,741
Kayıtlı Üye Sayımız
166,558
Kaydolan Son Üyemiz
yldrmsvs58

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR