Benim Karavanım; Mercedes MB100 Euramobil Alkovan - (insel)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan insel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 41
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,669
Ynt: Benim Karavanım; Mercedes MB100 Euramobil Alkovan - (insel)

İnsel bey karavanınız çok güzel, Aydın'da bunlardan bir tane var ve sanırım o da satılık, istanbul'dan Recep adında bir arkadaşın. Kendisi burada iş kurmuş, buraya geldiğinda karavanında kalıyor. Güzel günlerde kullanın...

Etiketler

Tesekkurler sizin Recep Bey ile tanismak isterim. Eger bulabilirseniz telefonunu cok sevinirim.

Aslında bende vardı ama sanırım kaybettim, ancak ulaşabilirim.

Cok sevinirim. Tecrubelerinden yararlanirim.

teos' Alıntı:
Dostlar,
Bir başlangıç olsun diye kendi karavan(lar)ımı tanıttım ama arkası gelmedi, sizlerden de bekliyorum benzer tanıtımları. Bu arada isteyen arkadaşlar
http://www.facebook.com/editaccount.php?language#/group.php?gid=52646701679&ref=mf grubuna katılabilirler.
Oğuz
Oğuz bey, facebook bu gruba üyelik için davet istiyor, beni davet edebilir misiniz?

İnsel bey,

Eşiniz ve iki harika çocuğunuzla keyifli geziler geçirmenizi dilerim...
Güle güle kullanın karavanınızı...

İnsel Bey,

Sahibinden.com da büsünüze bakarken bişey dikkatimi çekti. Arkada brandadan bir odası var. Bu ne işe yarıyor? içinde durulabiliyormu? Merak ettim doğrusu.

drares' Alıntı:
Aslında bende vardı ama sanırım kaybettim, ancak ulaşabilirim.
İnsel bey bu gün Recep beyin karavanının durduğu otoparka uğradım ama yoktu, hafta sonları bir yerlere kaçıyor, gene gelir ben de size iletirim....

aslanahmet' Alıntı:
İnsel Bey,

Sahibinden.com da büsünüze bakarken bişey dikkatimi çekti. Arkada brandadan bir odası var. Bu ne işe yarıyor? içinde durulabiliyormu? Merak ettim doğrusu.
Onu takmak cok ise yariyor. Aslinda cocugu orada enine yatirmak icin kullaniliyor. Ama ben esyalari, bavullari oraya koyuyorum. Yatak acikken ozellikle cok rahat oluyor. Hem icerisi bosaliyor hem de bavullara cok kolay ulasabiliyorum.

İnsel bey aracınız çok güzel umarım üstünü de kullanıyorsunuzdur ibiş keyfi için (üst konusunda takntılı oldum artık)sürekli yollarda olursunuz ..

Ustu derken alkoveni mi kastettiniz acaba? İbisi de anlamadim.:D

Merhaba İnsel Bey,

Sanıyorum alkovanlı bu yeni tercihinizin doğruluğuna, gün geçtikçe daha çok inanıyorsunuz. Yazılarınızdan daha bir ısındığınız anlaşılıyor gibi. Mekanik, orijinal, çocukları olan bir aileye göre yeterli ve ferah, bürokratik engellerle uğraşmama .... gibi etkenler bunda rol oynadı kanımca.

Çoluk çocuk, arkadaş ve dostlarla iyi geziler!...

Cavid Sezen

Alkovanı değil gökyüzü ile aranızda bir şeyin olmadığı yeri kastettim,ibiş keyfine gelince azaten keyif aldığınız birşeyi daha keyifle yapmak,örnek siz karavanın üstüne koyduğunuz şezlongta uzanırken eşiniz aşşağıdan yanan ateşten aldığı korla sizin sigaranızı yakarken,sıcak şarabıda sizin ufaklığın getirmesi, gitarı çalan arkadaşta sizin istediğiniz şarkıyı çalması işte bu ibişin Allahı ;D

Valla ne yazik ki kimse bana boyle bir hizmette bulunmuyor. Nerdeeeee? Saka bir yana karavancilik dostlarla birlikte oldukca daha guzel. Evet bu burokrasi beni bile cildirtiyor.

mayıstosböce' Alıntı:
Alkovanı değil gökyüzü ile aranızda bir şeyin olmadığı yeri kastettim,ibiş keyfine gelince azaten keyif aldığınız birşeyi daha keyifle yapmak,örnek siz karavanın üstüne koyduğunuz şezlongta uzanırken eşiniz aşşağıdan yanan ateşten aldığı korla sizin sigaranızı yakarken,sıcak şarabıda sizin ufaklığın getirmesi, gitarı çalan arkadaşta sizin istediğiniz şarkıyı çalması işte bu ibişin Allahı ;D

Bülent Bey harika...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,763
Kayıtlı Üye Sayımız
166,579
Kaydolan Son Üyemiz
Esra elçin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR