Arama sonuçlarınız

1. selsun

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek) Yusuf arkadaşım, sana yakınım ama uğrayamıyorum. Kusura bakma. Semaver, çaydanlık gibi objelerini kullanarak sürekli tahrik ediyorsun ama yaptığın iş, çaydan öte övünülesi bir başarı, seni tekrar kutluyorum. Selamlar,

2. selsun

Kısa Geziler; Bursa - Karacabey - Eskikaraağaç ''Leylek Şenliği'' (23-24 Mayıs 2009)

Ynt: Kısa Geziler; Bursa - Karacabey - Eskikaraağaç ''Leylek Şenliği'' (23-24 Mayıs 2009) Sn.Gezmen, İstanbul-İzmir güzegahında giderken Ulubat gölüne geldiğimde hep direksiyonu sola kırıp anayoldan ayrılmak istemiş ama şu veya bu nedenlerle hiç yapamamışımdır. Notlarınızdan bir parça olsun...
  3. selsun

Ahşap ile İlgili Teknikler

Ynt: Ahşap ile İlgili Teknikler Levent Bey, harika anlatımlar elinize sağlık. Selamlar,

4. selsun

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek) Sn.Arı Buzdolabınızı 220W olarak yazmışsınız. Tam etiket değerlerini üzerinden yazıp bakarsanız "10 A" yerine sizin hangi değeri almanız gerektiğini bulabiliriz. Etiket değerlerinde XX V (volt ) ve XX W (watt) yazılı olması...
  5. selsun

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek) Yusuf, açılış töreni artık kesin gerekiyor gibi, KAMERAVAN'ın açılışı, sanal tanışıklıkların gerçek tanışmalara dönüşmesine de olanak sağlamış olacak. Selamlar,

6. selsun

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek) İşte dayanışma işte sonuc, Yusuf Bey, Levent Bey ellerinize sağlık, emeğinize sağlık. Görüntüler harika, gerçeğinini gördüğümüzde ise sanırım muhteşem yorumunu yapacağız. Kolay gelsin...

7. selsun

RÜZGAR'a Acil Şifalar

Ynt: RÜZGAR'a Acil Şifalar Sn.Rüzgar geçmiş olsun,
  8. selsun

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Sayın Shadov, teşekkürler, Afyon gibi bir noktada olduğunuza göre kahve stoklarınızı sürekli kontrol etmelisiniz. selamlar, Sayın Dalgıç, Sayın Bornovalı merhabalar, sizlerin gezi planlarınıza imrenerek bakıyorum. Şu an için yapmaya olanak bulamadığım bir düşünce. Gezekalın...
  9. selsun

Kim Nerede?

Havaların güzelleştiği şu günlerde marşa basan bir yerlere gidiyor. Kimi uzun soluklu kimi kısa soluklu. Dilerseniz bu başlık altında nerede olduğumuzu, düşündüğümüz bir sonraki durağımızı, güzergah ve yapmışsak zaman planını paylaşalım. Bu şekilde yollarda grup kurmamız daha kolay olur. Hoş ben...

10. selsun

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek) Açılışa kaç gün kaldı ;)

11. selsun

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek) "kabasını hallettik" derken karavan bitti farkındanısın !!! selamlar,
  12. selsun

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek) Günaydın Yusuf, artık bitsin derken bir an önce yola çıkmak için sabırsızlığını belirtiyorsun değil mi.... :)

13. selsun

LPG İle Çalışan Buzdolabı Almak İstiyorum

Ynt: LPG İle Çalışan Buzdolabı Almak İstiyorum Yusuf, AslanAhmet Bey'e katılıyorum. Linkte gösterilen dolabı kullanma. aşağıda aynı firmanın başka bir modeline ait detayları aşağıdaki linkte görebilirsin. http://www.kleo.com.tr/pxp/urunler/kmb-45-g18.php Fiyat olarak aşağıdaki linki buldum...
  14. selsun

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek) Yaybek kardeş, maliyetlerini yazmışsın topladığımda 3100 tl civarında olduğunu görüyorum. Yaptığın işi gözlerimle gördüm, maliyetin kat kat üstünde iş çıkarmışsın. duyduğun heyecan ve aldığın zevk ise zaten değer biçilmez...
  15. selsun

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Sn. Yaybek Fırsat bulursam çalışmanızı görmeye gelmek istiyorum. İletişim bilgilerinizi iletebilirmisiniz. Beylikdüzü tarafında oturuyorum, önümüzdeki 4 gün içerisinde fırsat yaratırım diye düşünüyorum. Kolay gelsin. Selçuk.

16. selsun

Motokaravan Dönüşümü için Teknik Tadilat Projesi Onay ve Ruhsatlandırma İşlemleri

Ynt: Motokaravan Dönüşümü için Teknik Tadilat Projesi Onay ve Ruhsatlandırma İşlemleri Cevdet Bey teşekkürler, iyi çalışmalar,
  17. selsun

Kendi Karavanını Yapanlar; Citroen Jumper Camper - Arkın Kaplan (dagciark28)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Citroen Jumper Camper - Arkın Kaplan (dagciark28) Adres ve telefonunuzu not aldım. Bende gelip görmek düşüncesindeyim. Kolay gelsin selamlar, Selçuk.
  18. selsun

Motokaravan Dönüşümü için Teknik Tadilat Projesi Onay ve Ruhsatlandırma İşlemleri

Ynt: Motokaravan Dönüşümü için Teknik Tadilat Projesi Onay ve Ruhsatlandırma İşlemleri Cevdet Bey merhabalar, Aklıma takılan iki sorunun pratikte olup olmadığı konusunda bilgi ve görüşlerinizi almak isterim. Uzmanlığınız ile yaptığınız katkılar için teşekkürler, selamlar, Selçuk. 1.Panelvan...

19. selsun

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Yusuf Bey, kendi aracımın projesi onaylanmış gibi sevindim. Gözünüz aydın, şimdi yoğun çalışma döneminiz başlıyor.ileride Yener Mühendislik firmasının iletişim bilgilerini sizden isteyebilirim. Şimdiden teşekkürler tekrar gözünüz aydın, selamlar,
  20. selsun

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Köy meydanına gelmeden 1-2 kiliometre önce yol ayrımından sağa saparsanız çok ufak çok şirin bir köy daha var. Köy meydanı boğazın kıyısında, kahvaltı etme, balık yeme şansınız var. Adı anımsadığım kadarı Garipçe köyü idi.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,736
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo

SON KONULAR

Geri