Arama sonuçlarınız

1. fibonacci

XJ ve ya Frontera 15,000 civarı almak istiyorum öneri lütfen

Ynt: XJ ve ya Frontera 15,000 civarı almak istiyorum öneri lütfen kaç cc kaç model ?

2. fibonacci

Ynt: XJ ve ya Frontera 15,000 civarı almak istiyorum öneri lütfen yasada şunu diyo inceledim de.eğer aracınızın kasko değeri diyelim ki 20000 bunun %5 i 1000 tl. eğer motorlu taşıtlar verginiz örneğin 3501-4000 cc arası 12-15 yıllık arabaysa =1974 TL %5 İ 1000 TL yaptığı için 12-15 sene...
  3. fibonacci

Ynt: XJ ve ya Frontera 15,000 civarı almak istiyorum öneri lütfen kasko değerinin %5 ini geçiyorsa eğer bir alt kademeden hesaplanıyormuş.bak bişey daha öğrendim :)

4. fibonacci

Ynt: XJ ve ya Frontera 15,000 civarı almak istiyorum öneri lütfen valla sizede sıkıntı veriyomuş gibi hissediyorum ama kafam iyice karıştı. internet vergi dairesinden bakıyorum vergilere 16 yaş üstü 3501-4000 silindir 788 tl diyo. bi de ZJ ler 5,2 motor olmuyor mu ? 16 yaş üstü 4001 üzeri...
  5. fibonacci

Ynt: XJ ve ya Frontera 15,000 civarı almak istiyorum öneri lütfen 18 ay boyunca MUŞ un dağlarında offroad benzeri bi askerlik yaptım :) karda çamurda yağmurda buz da.sizin kadar tecrubelerim olmasada az çok tattım o zevki. istanbul trafiğinde işe gidip gelmek için hem ekonomik hem de düşük...

6. fibonacci

Ynt: XJ ve ya Frontera 15,000 civarı almak istiyorum öneri lütfen allahtan bekarım o zaman :)

7. fibonacci

Ynt: XJ ve ya Frontera 15,000 civarı almak istiyorum öneri lütfen o zaman XJ üzerinde yoğunlaşmam lazım sanırım.kendi binek arabamı takas edersem eğer şehiriçinde de kullanmam gerekiyor.o yuzden 5,2 değilde daha düşük bi motorlu XJ gerekiyor.arazide çok fark eder mi 5,2 den düşük motorlu XJ ler.
  8. fibonacci

Ynt: XJ ve ya Frontera 15,000 civarı almak istiyorum öneri lütfen opel corsa aracım var zaten.ya onunla takasa gidicem yada 2.araba olarak bakıyorum. yeni başlıyacağım için direkt ağır offroad yapmıyacağım ama ilerleyen zamanlarda yapmayı planlıyorum. almışken ileriyide duşunuyorum yani.
  9. fibonacci

2 ay a kadar bir 4x4 almak istiyorum üst rakkamım 15000 tl vergisinden dolayı 5,2 XJ hariç diğer düşük motorlu XJ ler yada Frontera 4 kapı ve ya diğer önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar

10. fibonacci

12,000 TL Civarı Frontera, Yeni Başlayan için Uygun mudur?

Ynt: 12,000 TL Civarı Frontera, Yeni Başlayan için Uygun mudur? ama cidden zor iş valla :) daha aracı almadan bi sürü kafa yormak gerekiyo.sefasını sureriz inşallah :)

11. fibonacci

Ynt: 12,000 TL Civarı Frontera, Yeni Başlayan için Uygun mudur? ben önce bi Frontera alayım sonra tek tek sorucam size ne nerden alınır nedir falan diye. açıkçası pek anlamam yuruyen aksamlardan motordan ama şöförlüğüme söz söyletmem :) konuştuklarınızın çoğunu anlamadım ama arabayı alıp...
  12. fibonacci

Ynt: 12,000 TL Civarı Frontera, Yeni Başlayan için Uygun mudur? resimdeki siziin aracınızmı ?

13. fibonacci

Ynt: 12,000 TL Civarı Frontera, Yeni Başlayan için Uygun mudur? çok açıklayıcı oldu yardımların için teşekkur ederim.bunlar işime çok yarıyacak...
  14. fibonacci

Ynt: 12,000 TL Civarı Frontera, Yeni Başlayan için Uygun mudur? dediğiniz gibi iş makinası gibi bi araçla engelleri aşacağıma tecrubemle de aşabilirim.kesinlikle katılıyorum. biraz araştırdım da mesela şnorker bile bulmak zormuş frontera için.yani belli şeyleri modifiye edemiycem gibi duruyo...
  15. fibonacci

Ynt: 12,000 TL Civarı Frontera, Yeni Başlayan için Uygun mudur? http://www.sahibinden.com/150_000_dee_orjinal_dizel_range_rover-36WQQaXQQ17915953WQQpXQQdisplayitem şu range rover hakkında yorum yapabilirmisiniz lutfen

16. fibonacci

Ynt: 12,000 TL Civarı Frontera, Yeni Başlayan için Uygun mudur? arazi aracı almak ne kadar zor bişeymiş ya.kayboldum sitelerde vallahi :)
  17. fibonacci

Ynt: 12,000 TL Civarı Frontera, Yeni Başlayan için Uygun mudur? işin açıkçası PAJERO ve FRONTERA arasında gidip geliyorum.4 kapı olanlarını. arabayı alır almaz zaten başınızı daha çok ağrıtıcam yardımlarınız için :) askerde DEFENDER kullanıyodum ne guzel masrafssız sorunsuz girip çıkardım...
  18. fibonacci

Ynt: 12,000 TL Civarı Frontera, Yeni Başlayan için Uygun mudur? çok teşekkurler yorumunuza. bi de mesela Frontera aldığımı farz etsek mesela ne kadar bi rakkam harcamam gerekiyo araziye uydurabilmek için ? ortalama yani

19. fibonacci

Ynt: 12,000 TL Civarı Frontera, Yeni Başlayan için Uygun mudur? evet haklısınız sanırım. Sitedeki gezi resimlerine bakıyorum da hiç fronterayla karşılaşmadım.12000-15000 gibi bi butçemiz var ve buyuk bi araç istiyoruz Suziki lerde var ama Frontera tarzında şehirde de kullanılabilecek bi...
  20. fibonacci

Merhaba arkadaşlar. Bir arkadaşımla beraber ortak bir Frontera alma düşüncesindeyiz. off road a yeni başlıyacağız. bu ikimiziinde 2. arabası olacak.yani parça bekleme ya da arabanın yatmasından dolayı mağdur olmayacağız. tecrubelerinizle bilgilendirirseniz sevinirim. nasıl bi yoldan gitmemiz...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

SON KONULAR

Geri