Ynt: XJ ve ya Frontera 15,000 civarı almak istiyorum öneri lütfen
mrhabalar;
xj ler 4,0 litre benzinlidir, çeşitli hacimlerde dizelleri de var düşük hacimde ama sakın yanaşmayın, 5.2 si yoktur. 5.2 denen zj denen v8 motorludur.
off-road yapacaksanız frontera ya da yanaşmayın, xj onu maskara yapar arazide,
ağır off-road yapmıycam demişsiniz, 2. araç demişsiniz; bu işin ağırı hafifi yok, araçlara meraklıysanız, 1-2 de kafadar kankanız varsa senaryo bellidir, o ağır yapmıycam dediğiniz off-road senaryosuna 1 ay sonra sitede okumaya başlıyacağınız, yükseltme kiti, mt lastik, daha büyük lastik, daha fazla yükseltme vs vs diy giden bir yola girmek üzeresiniz. Bu işin keyfini bir alırsanız, çamura bi bulaşırsanız dönüş öyle kolay kolay olmaz. göreceksiniz ki kirlenmek güzeldir
5.2 zj kasa dediğimiz grand cherokee yi düşünmüyorum demişsiniz...
ben 1,5 aylık bir 5.2 v8 zj sahibiyim, bu araç daha öncesind hiiç sevmediğim, beğenmediğim, ilgilenmediğim, bildiğim kadarıyla vergisi yüksek, yakıtı çoooooook, parçası pahalı vs vs zor bir araçtı...çoook uzun araştırmalarım, sorularım, aldığım yanıtlar vs vs neticesinde çok çok güzel bir kara vermişim aracımı çoooook seviyorum, çok geç kalmışım bu aracı almakta, bir 4x4 araç bu kadar keyifli olamaz bnce, 2 sene sonra alacağım tek araç bu aracın 5,9 v8 versiyonudur...91-92 model xj ye o paraları vericeğme 96 model zj alırdım sizin yerinizde olsam... bu iş bir matematik işidir...hayat ta öyle aslında...formülleri doğru kullanırsanız sonuca kolay ve kesin gidersiniz, ama formüller yanlışsa yada matematik bilmiyorsanız, yanlış yapma riskininz çoğalır v sonuca hata yaparak ulaşabilir yada sınıfta kalabilirisiniz...
size tavsiyem zj yi bi inceleyin sitede çok fazla data var, aklınıza takılan sorulmamış ve güzel sorularınıza çok güzel cevaplar vercek deneyimli arkadaşlarımız var...
umarım size birkaç ipucu verebilmişimdir...