12,000 TL Civarı Frontera, Yeni Başlayan için Uygun mudur?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fibonacci Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 65
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,955
Ynt: 12,000 TL Civarı Frontera, Yeni Başlayan için Uygun mudur?

damast' Alıntı:
Merhaba Macit bey

su anda bende 245/75/18 Good year MTR lastik var çok güzel,ama nasıp olursa 265/75/16 lastik kullanlar var yakıt artar ama bence güzel duruyor.
Resiim 77 deki lastik favarim,tam arazi tam sesli yani ama fark etmezki bir zaten yoldan çıktık ki ;)

selamlar

Araç şehirde de kullanılacaksa o lastikler hiç çekilmez. Zaten lastiğe de yazık olur asfaltta.

Etiketler

verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.sayenizde arabalarımızı daha iyi tanıyoruz.ayrıca bizim gezide afyon sucuğundan bahsetmişsiniz.adres verirseniz gönderebilirim.

Selam

Sesi fazla konforda gider ama amaç çamurda gitmek.Zaten hiz ve çok konforlar ilgim yok su anda mtr biraz sesli ,enfazla teyo biraz daha fazla sesini acarım.

Yinde tavsiye için sağolun. Herseyin artı veya eksi si var.

selamlar

Merhaba Macit bey

Çok sağolun,insallah orada birlikte bir gezi nasip olur taze taze meşur afyon sucuğu yeriz vede tanışmiş oluruz.

selamlar

ayrı jantlara takılır ve offroada gidileceği zaman hemen takılarak kullanılabilir.

Macit bey

katılıyorum 4 jant ve bu lastikler sonra çamurda asfalt gibi gelir,herzaman heryerde rahat geçmek olmaz arasira itmek,cekmek,vinçlemek ve kazma küreklede ilerlemek güzel.Hersey ayrı güzel.

ben önce bi Frontera alayım sonra tek tek sorucam size ne nerden alınır nedir falan diye.
açıkçası pek anlamam yuruyen aksamlardan motordan ama şöförlüğüme söz söyletmem :smiley:
konuştuklarınızın çoğunu anlamadım ama arabayı alıp gezilere katıldıktan sonra sizlerden çok şey öğrenicem

murat arkadaşımız frontera konusunda uzmandır.size her konuda yardımcı olacağını sanıyorum.burada zaten geniş bilgileriyle hep yardımcı oluyor sağolsun.

ama cidden zor iş valla :smiley:
daha aracı almadan bi sürü kafa yormak gerekiyo.sefasını sureriz inşallah :smiley:

slm arkadaşim herkes fronera hakkında birşey soyler soyleyenlerde hiç froneraya binmemişir ben iki senedir biniyorum daha tık bile demedi bende almadan once sordum kimse yanaşma dedi ama goruntu hoşuma giti aklına bir şupe gelmesin parca konusunda a dan z ye butun parcaları var olduya bulamadın diger markalara bak mutlaka bulursun opelin en guzel yanı sıkıntı yok tabı aldıgın arac haşat olmuyacak eli ayagi cok duzgun araclar var o fiyatlara severekte binersin ben 98 modelli var hemde koc gibi biniyom sonucta kul yapımı ne agrıza verecegini bilemezsin ama tek uttayla kalmayın birkac yere baktırın

Konuya biraz gecikmişim ama 2004 yılında satın aldığım 98 model 2,2 benzinli fronteraya 6 ay kadar bindim.Aracın nesini ne amaçla kötülüyorlar bilmiyorum ama nedense herkes fronteraya bir fobi besliyor.Fronteradan önce terrano II benzinli, fronteradan sonra da honda crv kullanmama rağmen fronteranın (atiklik hariç) her yönü beni dahada tatmin ediyordu.Özellikle kaslı görüntüsü ve geniş iç hacim.(Off-road amaçlı kullanmadım hiç birini,arazi konusunda yanlış bilgi vermeyeyim).Ama hafta sonları elbette küçük arazi deneyimlerim hepsi ile oldu.Bence frontera abartıya kaçmayacak bir yükseltme ve iyi seçilmiş lastiklerle çok alımlı ve başarılı olabilir.Bu arada fiyatı da uygun ve satılabilirlik özelliği de çoğu arazi aracından fazla.(Tabi ne alırsak alalım ilk evvela bakımlı ve masrafsız olmasına dikkat etmek,iyice inceletmek lazım.Ben bir ilçe kaymakamının makam aracını almıştım ve Devlet Baba çok iyi bakmıştı araca:smiley: )

fibonacci arkaddaş, sanırım jeep zj almış hayırlı olsun diyorum

kısmetse p.tesi kavuşuyorum çok teşekkürler.ocak ta alım satım 20 tl ye duşuyo butun arabalar için :smiley:

sn. fibonacci hayırlı olsun,kazasız belasız inşallah.zj n mi var derdin var:smiley:senede kenara 5-6 bin lira ayır şimdiden.tabi araç temizse.bakımsız ve masraflıysa zaten senede 8-10 dan aşağı kurtaramazsın.zj hastasıyım lakin; hayırsız ama çok sevdiğin yakışıklı evlat gibi birşey zj:smiley:))

hayırlı olsun zj en güle güle kullan kazasız belasız

vallaha bende çok temiz bir zj alıordum hatta aldım gibi bişeydi sonra gece ruyalarıma girdi 13 tl ye almaktan vazgectiğim 1996 model zj nin sahibini aradım ve alamıcamı söyleyip ertesi gunu bursaya gittim bahsettiğim zj yi bu siteden bir abimiz almış benden 3 4 gun sonra

78 yaşında bursadaki amca yaa gittim (eski diş doktoru) fronterayı bana göster dedim son 2 bucuk sene yatmış (haftada 4 veya 5 km mesafedeki markete gidip gelmiş okadar) 134.129 km deki aracı gördüm amca 5 ay önce 134 binde bakıma sokmuş yetkili serviste faturası vs tamam amcacım dedim ne kadar istiorsun baak taa kalktım istanbuldan geldim 17 dedi 16 versem olmazmı dedim ilk olmaz molmaz dedi ama sonra dedim bırak curutme burada aracı ve 16.000 tl ye aldım aracı suan aracım 139.300 km filan 2 ay oldu olmadı alalı hertürlü araziye de vurduk aracı

ama en azından az yakıor ve alman ve japon ortaklığı bir jipe biniyorum herşeyiyle çok iyi arazi performansı kalıbına görede çok iyi memnunum herşeyiyle ve senelik vergisi düşük , komple ön takım yapıorsun alt ust rotil askı rotu aks körükleri zart zur fren balataları ön arka dahil 200 tl alıorsun parcaları

Kimse yanlış anlamasın ZJ yi seviorum hatta bayılıorum onun yeri ayrı ama 0 km den beri bende olucak ve 1995 model olucak ama Turkiye de LPG ile kullanmak yerine başka yerde ona orjinal olarak binmenin tadı ayrı olur

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,533
Kaydolan Son Üyemiz
Beratin

SON KONULAR

Geri