12,000 TL Civarı Frontera, Yeni Başlayan için Uygun mudur?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fibonacci Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 65
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,961
Ynt: 12,000 TL Civarı Frontera, Yeni Başlayan için Uygun mudur?

zj nin benim frontiden tek iyi özelliği var.. o da otomatik vitesi.. onun dışında bu paraya daha düşük modelli, vergisi daha pahalı, parçası daha pahalı, lpgsiz asla kullanamayacağın bir araç yerine, Aslan gibi fronteram var. ve hayatında koltuğuna bile oturmamış adamların yaptığı yorumlara rağmen her türlü arazide kullanılabilinir iddasındayım. Ayrıca bir düşünün kırsal bir yerde arıza yapsa fronterayı basit bir motor ustası veya elektrikçi tamir edebilir. ama zj yi anlayan birini bulmak zor olur... özellikle so zamnlardan sonra arabamın değeri benim gözümde daha çok arttı...

Etiketler

rumelian' Alıntı:
zj nin benim frontiden tek iyi özelliği var.. o da otomatik vitesi.. onun dışında bu paraya daha düşük modelli, vergisi daha pahalı, parçası daha pahalı, lpgsiz asla kullanamayacağın bir araç yerine, Aslan gibi fronteram var. ve hayatında koltuğuna bile oturmamış adamların yaptığı yorumlara rağmen her türlü arazide kullanılabilinir iddasındayım. Ayrıca bir düşünün kırsal bir yerde arıza yapsa fronterayı basit bir motor ustası veya elektrikçi tamir edebilir. ama zj yi anlayan birini bulmak zor olur... özellikle so zamnlardan sonra arabamın değeri benim gözümde daha çok arttı...

işte onu belirttim yukarda herşeyiyle bende frontera a nın makyajlandığından itibaren çok beğenmeye başladım makyajdan kasıt torpidolar filan yenilenince ilk çıktığı yıllardan beri bilirim aynı zamanda severim frontiyi ama O zj yi 13.000 tl alıp aklımca 3.000 tl cebimde kalıcaktı sonra hesap kitap yapınca vitara vs tarzi jipler bana kucuk gelior hemen 1996 yıllarında makyajlanmış iç tasarımıyla piyasa çıkan 4 kapı fronti aklıma geldi heryere haber saldım sahibindeni ezberledim ve frontimi buldum 1997 model arac olduğunu ve ilk sahibinden olduğunu öğrenince yola koyuldum

İsoff da yukseltme kitimi taktığımda görevli olarak çalıştım ancak suan yukseltme kitimi söküp sattım yinede 5 cm yukselticez pazartesi gunu

arkadaşlar bizim gezide benim arabanın motoru suyun içinde tam 2.5 saat çalıştı.yanımızda tamirci arkadaşta vardı.arabanın içine bile su doldu.hava filtresini sık su akıyor.yağına su girdi.bütün bunlara rağmen stop etmedi.tamirci arkadaş bile şaşırdı.aynı şekilde suyun içinde çalışacak başka araba varmı bilmiyorum ama orada bir kez daha anladım frontinin sağlamlığını.ben frontinin bir farklılık olduğunu biliyorum ve bunu çok seviyorum.fronti sahibi olmanın farklılığını frontisi olan herkes bilir.saygılar.

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım :smiley: 2 aya falan ehliyeti alıyorum 4x4 bir araç aldırıcam babama bir aksilik çıkmazsa. Off-road konusunu falan açtım kafasına yattı zaten karşı çıkacağınıda düşünmüyordum :smiley: Off-roadu araştırırken de buraya denk geldim baya inceledim istediği aracı bulamıyo hemen herkes o yüzden ben de şimdiden böyle azar azar bakmaya, incelemeye başladım :smiley: Neyse sadete geleyim;

Frontera için benzini su gibi içiyor diyorlar bu doğru mudur? Kullanan arkadaşlar yakıt tüketimi hakkında bilgi verebilirse çok sevinirim :smiley:

Şimdiden teşekkürler.

SieGeRRR' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım :smiley: 2 aya falan ehliyeti alıyorum 4x4 bir araç aldırıcam babama bir aksilik çıkmazsa. Off-road konusunu falan açtım kafasına yattı zaten karşı çıkacağınıda düşünmüyordum :smiley: Off-roadu araştırırken de buraya denk geldim baya inceledim istediği aracı bulamıyo hemen herkes o yüzden ben de şimdiden böyle azar azar bakmaya, incelemeye başladım :smiley: Neyse sadete geleyim;

Frontera için benzini su gibi içiyor diyorlar bu doğru mudur? Kullanan arkadaşlar yakıt tüketimi hakkında bilgi verebilirse çok sevinirim :smiley:

Şimdiden teşekkürler.

ben lpg li benzinli 2.2 frontera kullanıyorum gecen hafta 2 gun suren 860 km yol yaptım 95 tl bir gaz aldım 100 tl bir gaz aldım toplamda 195 tl ile tum trakyayi gezdim diyebilirim l.burgaz , babaeski, havsa , edirne , pazarkule ,karaağac tekrar edirne edirne icinde yol yaptım otelde kaldım ertesi gun dönüş yoluna geçtim tekirdağ,kınalı,çorlu sonra otobandan istanbul şişli

aracta ekstra ağırlık tavan port bagajı kurek , balta 14 adet sisfarı bagajda lpg tankı buyuk tank ve onun dışına kabin , annem , babam ve giyicek yiyicekler aşırı kar ve yer yer sis vardı ortalama 100 km hızla gidildi

arkadan gelen akrabamız 2005 model honda crv 2.0 benzinli idi aracı 860 km de oda 160 tl bir aldı 180 standart crv idi oda kesin karar verdi lpg takıcak

SieGeRRR' Alıntı:

Şimdiden teşekkürler.

11 lt benzin ile 100 km gidiyorum ortalama.. araştırırsan arazi araçları içindeki en düşük yakıt tüketimi değerlerinden biridir fronteranın tüketimi. o su gibi içer diyenlerden biri fronteranın direksiyonuna geçmemiştir bile. ama milletimiz her konunun uzmanıdır ya bilmiyorum ki demez hemen atıp tutar..
yakın zamanlarda fronterayı soran fibonacci arkadaşımız frontera yerine jeep xj aldı. şimdi 22 lt yakıyo bu araç diyor.

c@n ve rumelian çok teşekkür ederim sizlere.

Lpg ben de düşünüyorum ama arazide ne kadar güvenli olduğu kafama takılıyor bir darbe falan alsa bir şey olur mu diye düşünüyorum ? ???

SieGeRRR' Alıntı:
c@n ve rumelian çok teşekkür ederim sizlere.

Lpg ben de düşünüyorum ama arazide ne kadar güvenli olduğu kafama takılıyor bir darbe falan alsa bir şey olur mu diye düşünüyorum ? ???

hiç bişey olmuyor merak etme lpg guvenli bir yakıt sistemi olup (yetkili kişilerce montaj edildiyse) tahliye ventilleri bulunan bir sistem olup herhangi darbede otomotikman boşaltır ve sizi korur benzin ise daha çabuk yanar birde şu var lpg tankı aracın icinde olduğu icin daha guvenlidir aracın altında ise benzin deposu bulunmaktadır

Verdiğiniz cevaplar ve ilginiz için sağolun ;)

bende de frontera var 2.0i , evet motor sorunsuz diyebilirim ,motor bakımlarını heryerde yaptırabilirsiniz,ancak bende arka difransiyel ses yapmaya başladı ,söktük ayna mahrutidenmiş ,kesinlikle bulamadım,bazı parçalarda sorun var .Anlayan arkadaşlar yardımcı olabilirmi ,dişlinin üzerinde 41 8 rakamları var.

Merhaba

Araç kaç model ?Çıkma parça İstanbul ikitelli ve ankarda mevcutur.Ayna mahrutiye için isterseniz bir ISUZU sorun opel den daha uygun oluyor.

evet isuzu rodeo uyuyormuş sanırım , ama oda bulunmuyor.1994 model 2 kapılı ,2.0i motor.

Siz hangi şehirdesiniz kesinlikle istanbulda ve ankarada vardır. Yoksa isuzu dan getirtin bence .

İyi akşamlar!
Kilis'te çıkma parça satan bir iş yerinin telefonunu aşağıya yazıyorum. Isuzu Rodeolar Suriye ve diğer Arap ülkelerinde kullanılıyor, ikinci el parçalarda sınıra yakın illerde bulunabiliyor. İrtibat kurarsanız sanırım yardımcı olabilirler yada yol gösterirler. Bir arkadaşım zamanında Suriye'den faturalı Rodeo dizel motoru getirtip Fronterada kullanmıştı. Selamlar.

Özeniş Otomotiv-0.348.814.2893

damast arkadaşım ben Bursa da oturuyorum burda bir isuzu bayisine sordum ama bilmiyorlar konu hakkında bilgi sahibi kimse yok ,opelin yetkili servisi parça için tam 4000 tl istedi.Almanya dan gelecekmiş.Aracımıda seviyorum ,gerçekten gösterişli araç.Yardımcı olabilirmisin ,isuzu servisi önerirsen sevinirim.

s.sinan' Alıntı:
evet isuzu rodeo uyuyormuş sanırım , ama oda bulunmuyor.1994 model 2 kapılı ,2.0i motor.

ikitellideki bir çok çıkmacıda bu diff bulunur isterseniz size eksper oto yu tavsie ederim nette araştırısanız ve size gezenbilir com dan ulaştım ben bursadayım bana yardımcı olun dediğiniz taktirde %100 yardımcı olucaklar merak etmeyin ellerinde yoksa bile 4 5 gune bulurlar merak etmeyin istanbuldaki en bol çeşite sahip jip cıkmacısı

serkan kara

Arazi araçları mekanik - kaporta - aksesuar çıkma ve yeni parçaları teknik yardım ve destek hizmeti.
İkitelli O. S. B. Bağcılar Güngören San. Sit. 15 Blok No 20 İkitelli İSTANBUL
Tel 0 212 549 63 40 - 41 Gsm 0 532 475 68 56
www.jeepci.com & www.eksperoto.com
info@jeepci.com & skara@eksperoto.com info@eksperoto.comwww.jeep.com

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,533
Kaydolan Son Üyemiz
Beratin

SON KONULAR

Geri