12,000 TL Civarı Frontera, Yeni Başlayan için Uygun mudur?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fibonacci Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 65
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,955
Ynt: 12,000 TL Civarı Frontera, Yeni Başlayan için Uygun mudur?

dediğiniz gibi iş makinası gibi bi araçla engelleri aşacağıma tecrubemle de aşabilirim.kesinlikle katılıyorum.
biraz araştırdım da mesela şnorker bile bulmak zormuş frontera için.yani belli şeyleri modifiye edemiycem gibi duruyo yanılıyomuyum.

Etiketler

fibonacci' Alıntı:
dediğiniz gibi iş makinası gibi bi araçla engelleri aşacağıma tecrubemle de aşabilirim.kesinlikle katılıyorum.
biraz araştırdım da mesela şnorker bile bulmak zormuş frontera için.yani belli şeyleri modifiye edemiycem gibi duruyo yanılıyomuyum.

aslında var amerikadan getirtebiliyorsunuz yada damast arkadaşımız gibi kendiniz yapabiliyorsunuz. yükseltme kitleri de var. yükseltme kiti amerikadan 1700 usd ye geliyor calmini marka tam set.. (yine 4 kapı için.) http://www.pureisuzu.com/Rodeo%20Sport.htm
ben ihtiyaç duymadığım için hiç birini uygulamadım ama murat arkadaşımız kendi hazırladığı şnorkeli uygulayacak yakın zamanda.. tabi bizim için gaye az para harcamak.Kendimiz uğraşmak... basit bir torsiyon çubuğu ile 5 cm önden yükselttik. arkadan da 5cm lift yapacağız. lastikleri için de ben 70 yanak ölçüsü kullanıyorum oda bir yükseltme sağladı. bana yetiyor. bu söylediğim lastik hariç 300 - 400 tl tutar. ama sizin bütçe varsa tam kitleri de getirtip uygulayabilirsiniz.

4 kapı için yükseltme kiti: http://www.pureisuzu.com/91-97_3_lift.htm
Difransiyel kilidi taroto da var sahibinden .com da bulabilirsiniz.

Şnorkel için Landrover için olan şnorkelleri uyarlamak mümnkün ama onunda abd de hazır kitleri mevcut. şöyle bir durum var. türkiyede offroad a ilginin düşük olması, offroad ile ilgilenenlerinde landrover ve jeep ağırlıklı araçları tercih etmesi (tabiki lada ve toyoyayı da saymak gerek) nedeniyle bu parçaları türkiyede bulmak zor. ama ithalatı serbest. :smiley:

çok açıklayıcı oldu yardımların için teşekkur ederim.bunlar işime çok yarıyacak...

frontera almanızı öneririm.2yıldır kullanıyorum hem asfalt hem arazide başarılı olduğunu düşünüyorum,benimki frontera a .2000 vectra motoru var.tüm parçalarını kolaylıkla bulabilirsiniz.frontera kullanmayan arkadaşlar yanlış yorumlar yapmasınlar.frontera arazide lüks ve gücün birleşimidir.suzikiden sağlam olduğunada eminim.10 15tl arası güzel bir frontera alabilirsiniz.

merhaba

Arkadaşların dediği gibi opel frontera alında alt takım ve yürüyen tamamen IZUSU dur .Modifasyon için türkiyede çok fazla seçenek yok ama amaç hobi ve uğraşmak ise neden olmasın sie birkaç örnej resim benden ve internetten.

iyi bir lastikle ve zaten arka LSD var önde % 100 kilit ile bence güzel bir araç.Herzaman geçilmez bir engel ve yol vardır önemli olan zor asmaktir

selamlar

11.jpg

22.jpg

fronteracı arkadaşlar gezi resimlerini daha çok yayınlarsak herkes fronteranın neler yaptığını daha iyi anlayacaktır.

selam

Aynen öyle opelde bir bolüm acalım en güzel opel frontere larla başlayalım.

Bence harika standart arkada LSD var önde de % 100 olunca canavar gibi makına.Bu arada istanbul tar otoda ön için % 100 kilit var ARB marka aklımda hep.
selamlar

vinç ve lastikle frontinin arazide mükemmel olacağını düşünüyorum.ben standart lastiklerle geziyorum arazide.

macit' Alıntı:
vinç ve lastikle frontinin arazide mükemmel olacağını düşünüyorum.ben standart lastiklerle geziyorum arazide.

Merhaba Macit bey

LSD ile ilgili şu link bakınız gerci lada ama fark eden yok
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=39750.msg409984

Merhaba Macit bey

su anda bende 245/75/18 Good year MTR lastik var çok güzel,ama nasıp olursa 265/75/16 lastik kullanlar var yakıt artar ama bence güzel duruyor.
Resiim 77 deki lastik favarim,tam arazi tam sesli yani ama fark etmezki bir zaten yoldan çıktık ki ;)

selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR