Arama sonuçlarınız

1. SERKANEFE

Duster Ön Cam Ve Kaput Spoyler

Ynt: Duster Ön Cam Ve Kaput Spoyler 1000 rub'muş 65 tl'ye tekammül ediyor aslında gayette ucuz. Bu siteden ürün getirten oldumu türkiyeye hiç? Bu araa site için teşekkürler Enis. Devit3 xj'lere hakikaten çok yakışıyor. Amarok daha dün çıktı ne çok aksesuarı var bugun plastikten far koruma...

2. SERKANEFE

Duster Ön Cam Ve Kaput Spoyler

Arkadaşlar bunları nerden bulabiliriz ? Işıklı ön cam spoyleri sizce nasıl olur ?
  3. SERKANEFE

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Çok pahalı üstad değmez, ancak 1 sene sonra hasarlı araçlardan birinden ucuza alınıp takılabilir.

4. SERKANEFE

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Hayırlı olsun üstat bunu lzpart tan aldın değil mi ? Ayrıca nekadara mal oldu ?
  5. SERKANEFE

Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)

Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) Yazılım yok araçta üstat. Ben şehir içi çok kısa mesafe gidiyorum ayrıca istanbul gibi bi şehirde olduğumdan ortalama 7.0-7.5 olarak görüyorum sert kullanırsam 8 lt. Genel olarak en çok gördüğüm 7.2 Ama biraz uzun yol yapiyim mesala...

6. SERKANEFE

Dacia Duster Ironman4x4 45mm Yükseltme Kiti Huma Oto'da Satışta

Ynt: Dacia Duster Ironman4x4 45mm Yükseltme Kiti Huma Oto'da Satışta takip

7. SERKANEFE

Dacia Duster 4x4 İronman 4.5 Cm Yükseltme Kiti

Ynt: Dacia Duster 4x4 İronman 4.5 Cm Yükseltme Kiti takip
  8. SERKANEFE

Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) 4x4 110 bg ->> 1562 km, ortalama hız : 130 ;D max hız : 175 min hız: 130(uzun yolda) araçta 5 kişi + normalden biraz fazla bagaj, 4 saatten fazla trafik, klima hiç kapatılmadı max : 3. derece, minumum 2.derece 'de çalıştırıldı Gidiş...
  9. SERKANEFE

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? O mailide bana atabilirseniz çok sevinirim..

10. SERKANEFE

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Süleyman Abi, bunları alıcanda gümrüğe takılmıcak mı ? Ayrıca orta konsolu ne kadara aldın ?

11. SERKANEFE

Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) Testlerin sonuçlarını yazmanız mümkün müdür ?
  12. SERKANEFE

Duster Kenwood Montajı

Ynt: Duster Kenwood Montajı Panel elinize ulaştı mı ?

13. SERKANEFE

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Tampon inicek üstad. İnmişken taktır bence.
  14. SERKANEFE

Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) Ekleme yapmak istiyorum Arabayı kısa mesafa ve sadece trafikte kullanıyorsanız bu rakamları görmeniz olağan. Açıkcası ben sadece büyük şehirde kullanıcam çok çok nadir araziye çıkarım derseniz, tercih sebebiniz olmamalı gibi.
  15. SERKANEFE

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Şimdi ne almayı düşünüyorsun abi ?

16. SERKANEFE

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Hayrola Ümit abi neden sattın Duster 'ı ?
  17. SERKANEFE

Dacia Duster Güncellenmiş Egzoz Susturucusu Değişimi

Ynt: Dacia Duster Güncellenmiş Egzoz Susturucusu Değişimi Bu ses geçen sene bendede olmuştu üşengeçlik yapıp yazmamıştım foruma, benim egzozda bu yüzden değişti. Bildiğiniz ıslık sesi geliyordu.. Bu duster 'ın kronik sorunu, garantiniz bitmeden böyle bir ses var ise egzozlarınızı değiştirin...
  18. SERKANEFE

2 Aile 2 4x4 3 Çocuk Saroz Da Çadır Kampı.

Ynt: 2 Aile 2 4x4 3 Çocuk Saroz Da Çadır Kampı. Merhaba, Asos Kadırga koyunu bulamadım, rica etsem kordinant paylaşabilir misiniz ? Böyle tavsiyeler gerçekten çok iyi oluyor. Haricinde yeni yerler araştırmak hele ki çevreyi bilmeyen biri için zor oluyor.

19. SERKANEFE

Dacia Duster Krom Aksesuar

Ynt: Dacia Duster Krom Aksesuar internette satılıyor artık üstat, oralardan alabilirsin olmadı gene numara veririm.
  20. SERKANEFE

Duster İç Mekan Sesleri

Ynt: Duster İç Mekan Sesleri aynen bendede vardı, 3 gün parçayı serviste söktürüp tekrar yapıştırınca halloldu.. Fena takmıştım bende camdan geldiğini sanmıştım.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR