Arama sonuçlarınız

1. D

Şehir - Arazi Kullanımı İçin Araç Tavsiyesi

Sayın gezenbilir forum üyeleri, Forumda daha önce yazılmış tartışılmış bir konu olmasına rağmen yardımlarınızı ve değerli yorumlarınızı bekliyorum. Şehir içi ve hafif arazide kullanabileceğim bir araç bakıyorum. Off road yapmayacağım ama 4x4 seçeneğinin olması benim için bir tercih sebebidir...

2. D

Duster, Asx, Qashqai ?

Ynt: Duster, Asx, Qashqai ? Aslında SUV tipi bir araç alınacak ise bunun bir 4 çeker olması en mantıklı seçenek. O zaman piyasayı şöyle bir yoklarsak bu sınıfta 4x4 çok fazla seçenek yok : Dacia Duster, Nissan QQ (1.6 dCI), Subaru XV ve Tiguan 4Motion.
  3. D

Duster, Asx, Qashqai ?

Ynt: Duster, Asx, Qashqai ? Sayın olguncandan tavsiyelerin için teşekkürler. Ancak vergi diliminden dolayı 1.6 üstü motor seçeneğini düşünmeyeceğim.

4. D

Duster, Asx, Qashqai ?

Ynt: Duster, Asx, Qashqai ? Renault Captur u bekleyeceğim. Aslında yerden yüksek hafif arazi aracı tipinde bir araç yani SUV tarzı bir araç düşünüyorum. Bagaj genişliği benim için önemli. En az 400 lt lik bir bagaj olmasının aile gezilerinde avantajlı olacağını düşünüyorum. Aslında ben...
  5. D

Duster, Asx, Qashqai ?

Ynt: Duster, Asx, Qashqai ? Aslında bende burada sizin gibi ikiye bölünüyorum : Gönlüm 4x4 Duster dan, mantığım Qashqai den yana. Duster ın çarpışma test sonuçları beni düşündürüyor. Diğer taraftan Qashqai de 1.5 dizel motorun aynısının Duster da kullanılıyor olması sebebi ile neden bu kadar...

6. D

Duster, Asx, Qashqai ?

Ynt: Duster, Asx, Qashqai ? Arkadaşlar merhaba, Ben bir süre önce mesajımın gerilere düştüğünü görüp herhalde başka kimse yorum yazmayacak diye sayfayı kontrol etmiyordum. Araç tercihim tabiki 4x4 den yana olurdu ancak bütçem 50000 - 60000 TL dir. ASX in 4x4 ünü düşünmüyorum. Düşünsem bile...

7. D

Duster, Asx, Qashqai ?

Sayın forum üyeleri merhaba, Ben uzunca bir süredir Dacia Duster ı takip eden, zaman zaman da fikirlerini beyan eden forum üyelerindenim. Gezmeyi çok sevdiğim için ve bu geziler esnasında farklı yol ortamlarına (hafif arazi) girebilen bir insan olduğum için SUV tarzı altı yerden yüksek bir...
  8. D

dizel 90 beygir 4x4 dizel 110 beygir 4x2 kıyaslaması

Ynt: dizel 90 beygir 4x4 dizel 110 beygir 4x2 kıyaslaması Ben bu tavsiyeyi çok anlamadım. 4x2 110 beygir almak isteyene dacia logan sandero tavsiye ediliyor. İlk başta Duster ın görüntüsü farklı ve insanı kendisine çekebiliyor. Bende maddi durumuma göre 4x2 mi (110 Beygir esp li olanı)...
  9. D

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Öncelikle merhabalar. Gezenbilir sayfasında başka konularda yazmıştım ama doğa sporları başlığında ilk kez yazıyorum. Fotoğrafçılığa meraklıyım ve doğada bu hobimi yerine getirmek için bir ayakkabı/bot aldım. Çeşitli modelleri bulunan yeni bir marka CLORTS...

10. D

Extreme Off Roadçu Duster

Ynt: Extreme Off Roadçu Duster Bu bir grup arkadaş anti-dustercı yada anti-faşist dustercı falan değil. Bunlar bilgi birikimi olan insanlarda değil. Şahsi olarak çoğumuzun birbirini tanımadığı bir ortamda bir kişiye bir araç vasıtası ile bu kadar takıntılı ve ısrarcı bir şekilde saldırmak...

11. D

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Her forumda formun kalitesini bozacak yapıda insanlar bulunuyor. Buradan çıkan sonuç şu : Eğitim bir yere kadar insana bir şeyler kazandırabiliyor ama atalarımızın dediği gibi bazı şeyler baki kalabiliyor. Videoları ve fotoğraları görmek güzel. Devamını bekliyoruz.
  12. D

Dacia Duster Bir Prestij Aracı mı?

Ynt: Dacia Duster Bir Prestij Aracı mı? Ben bu başlık altında bir araç için "prestij" değildir diyen tüm arkadaşlara katılıyorum. Prestij bence eski bir kavramdır. Nasıl bir zamanlar televizyon yokken siyah-beyaz televizyonu olan komşumuz tüm mahalleyi topluyor idiyse, yada üniversite...

13. D

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Sayın CİNCİN ve TEMPUS tamamen bilgi içeren açıklayıcı yanıtlar için teşekkür ederim. Varmak istediğim tek nokta şudur : Duster a off-road konusunda yapılan eleştirilerin bir dayanak noktası varmıdır? yokmudur? Bence sizin yaptığınız tanımlamalar uzlaşı içerisinde...
  14. D

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Ben bu formu Türkiye nin en bilinçli off-road çularının bulunduğu bir form olarak kabul ediyorum. Bence benim sorduğum sorulara ilişkin konular bu forumun arada kalmış başlıkları/konuları olamaz. Bu başlıklar / konular bizim gibi off-road konularında bilgisiz insanları...
  15. D

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Hayır şimdi hocam ben şunu merak ediyorum öyle off-road olmaz böyle off-road olmaz derken uluslararası dayanılan standartlara göremi konuşuluyor yoksa insanlar motor ve teknik gücü yüksek birtakım araçlar alarak ne yaptıklarını bilmeden kendilerini çamura kara araziye mi...

16. D

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Şu ana kadar çoğu hiçte azımsanmıyacak ölçüde düzeysiz geçen tartışmalardan ben bir şey öğrenemedim. Bir şeyler öğrenmek adına sorular sormak istiyorum. Off-road nedir ? Nasıl yapılır? Hangi araçlar off-road aracı olarak kabul edilir? hangileri edilmez? Bu işin dünya...
  17. D

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Yurtdışında birçok ülkede Duster diğer arazi araçları ile birlikte geziler yapıyor. Ben meraklısı değilim ama eminim bizde de bu tür gezilere meraklı bu tür ortamları paylaşmak isteyen Duster sahipleri oalacaktır. Bu tür ortamlarda aracın gerçek kapasitesi zaten ortaya...
  18. D

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Sanatçı yorumu için teşekkür ederim. Edebiyata düşkün kitap okumasını seven birisiyim demek daha doğru olur. Aslında siz Duster cılara takılıyorsunuz ama yazdığım cümleler ile karşılıklı bibirini anlamanın mümkün olabileceğini düşünmüştüm. Selamlar...

19. D

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Şimdi rahatsızlık bu ise ben bir şairin mısraları ile yanıt vermek istiyorum : Ben senin beni sevebilme ihtimalini sevdim... Biz Duster severler ve takipçileri Duster ın off road yapabilme ihtimalini sevdik. Her canlı bir gün ölümü tadacağı nasıl bir gerçek ise her...
  20. D

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Ben aslında bu anti duster cı grubun Duster ın elemanlerı olduğundan şüphelenmeye başladım. Araca eleştiri yapıldıkça Duster satışları artıyor...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri