Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 269,987
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Off Roadçu Duster

fbmy' Alıntı:
Yok ben günlerdir boşa atılan hep aynı şeylerin söylendiği aynı esprilerin yapıldığı mesajlara istinaden yazdım.

Buradaki bazı kişilere iki tarafında offroadçu duster'ı görmek için lütfen arkasını çevirin yazan kağıdı (Buna Duster Kart diyorlar) vereceksin, akşama kadar çevirip duracaklar ;D ;D

Etiketler

ümiterkan' Alıntı:
Buradaki bazı kişilere iki tarafında offroadçu duster'ı görmek için lütfen arkasını çevirin yazan kağıdı vereceksin, akşama kadar çevirip duracaklar ;D ;D

adam albert einstein beyler !!!

Ümit kardeşim O BOŞLUĞA bende çok şey düşündüm yazmak için ama değmez,gerek yok dostum! Sessiz sedasız bu konuyu kendilerine bırakalım arkadaşlar gönüllerince low'a taksınlar..
Şuana kadar atışmalar iyi-kötü, seviyesinde gidiyordu fakat malesef tadı kaçtı,sizlere bol mesajlaşmalar..

ttn' Alıntı:
Ümit kardeşim O BOŞLUĞA bende çok şey düşündüm yazmak için ama değmez,gerek yok dostum! Sessiz sedasız bu konuyu kendilerine bırakalım arkadaşlar gönüllerince low'a taksınlar..
Şuana kadar atışmalar iyi-kötü, seviyesinde gidiyordu fakat malesef tadı kaçtı,sizlere bol mesajlaşmalar..

Bu kişilikler zaten low'da gittiği için sorun var ;D

mstdgbkn' Alıntı:
sizden daha ......... değilim emin olun :smiley:
boşluğa zeki koyuyorum....tartışma ,kavgaya dönmeden bitsin diye...sonuçta herkesin aracı kendine güzel....dusterda gelebidiği yere kadar gelir...gelemediği yerde dostlaarımızı yolda bırakmayız gittiğimiz yere kadar çekeriz ...şimdiye kadar kimseyi dağlarda bırakmadık...amaç gezmek,görmek ,eğlenmek,dost olmak unutmayın sitenin adı gezenbilir...bilmiyen dövülür değil....

şahsım adına herşeyin farkında olduğumu belirtmek istiyorum. şimdi hor gördüğümüz bir aracı, ileride alamayacak duruma düşebiliriz bunu da iyi biliyorum, duster az yakıyor bunu da biliyorum ama duster offroad çı dediler mi niye bilmiyorum ama kan beynime sıçrıyor. yahu değil işte değil neyi anlamıyorsun ?

neyse kısaca duster offroad çı değil. bildiğin swift gibi bir hb.

bunu da daha fazla uzatmayayım ben en iyisi. olay kötü bir noktaya gidiyor.

http://www.youtube.com/watch?v=Kk47X5z8cL8
http://www.youtube.com/watch?v=w0Y4q7cpPpY&feature=related

videolara bakılırsa bu duster de offroad yapıyor işte, abarttığınız
gibi bişi değil sanırım bu offroad

Cahilliğin özelliklerinden biri de, bilmediğini yok zannetmekmiş.

Söylenmiş sözün söylendiğini bilmeyenler o sözü ilkönce kendisininin söylediğini zannederler ve onlar da bu sınıftandır vesselam.

Yeni şeyler söylemek lazım da, ilkönce söyleneni bilmek lazım. Söyleneni bilmeden söylenenin yeni şey olduğunu nereden bileceğiz?

Şöyle bir atasözü var: Benim oğlum bina okur, döner döner yine okur.... Hayırlı okumalar... ;D

Şu ana kadar çoğu hiçte azımsanmıyacak ölçüde düzeysiz geçen tartışmalardan ben bir şey öğrenemedim.

Bir şeyler öğrenmek adına sorular sormak istiyorum.

Off-road nedir ? Nasıl yapılır? Hangi araçlar off-road aracı olarak kabul edilir? hangileri edilmez?

Bu işin dünya standartlarında belirlenmiş yazılı kuralları varmıdır? Varsa dünya standartlarında kabul gören bu yazılı kurallar nelerdir? Bu kuralları kim koymuştur? Bu işi (off-road) biz başlatmadığımıza göre ilk başlatanların tanımları/kuralları ile birlikte ve kaynakları ile birlikte (ingilizce-almanca-fransızca) verebilecek kimse varmıdır?

Bu sitede bu tür bilgilere ilişkin daha önce bir paylaşım olmuşmudur? Varsa link i nedir?

Boşluk yeterki insanların beyninde olmasın... Beyindeki boşlukları doldurmak zor oluyor...

olguncandan' Alıntı:
Cahilliğin özelliklerinden biri de, bilmediğini yok zannetmekmiş.

Söylenmiş sözün söylendiğini bilmeyenler o sözü ilkönce kendisininin söylediğini zannederler ve onlar da bu sınıftandır vesselam.

Yeni şeyler söylemek lazım da, ilkönce söyleneni bilmek lazım. Söyleneni bilmeden söylenenin yeni şey olduğunu nereden bileceğiz?

Şöyle bir atasözü var: Benim oğlum bina okur, döner döner yine okur.... Hayırlı okumalar... ;D

+1 Anlayana tabi, ama zannetmiyorum anladıklarını burada anlama özürlü çok var :smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri