Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 269,929
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Off Roadçu Duster

bayayhan' Alıntı:
bence esas problem o kadar para verip alınan defenderler, jeep , mercedes g lerin problem çıkarması değilmi .
yoksa duster zaten ucuz kırılabilir bir crossover , onun başına gelen kötü birşey , zaten olabilecek şey.. esas siz pahalı 4x4 kullanıcıları kendi derdinize yanın ben dahil..
samimi yaklaşımınıza teşekkürler herkes bu kadar samimi olsa form çok daha güzel olacak :smiley:

Etiketler

bayayhan' Alıntı:
bence esas problem o kadar para verip alınan defenderler, jeep , mercedes g lerin problem çıkarması değilmi .
yoksa duster zaten ucuz kırılabilir bir crossover , onun başına gelen kötü birşey , zaten olabilecek şey.. esas siz pahalı 4x4 kullanıcıları kendi derdinize yanın ben dahil..

Dusterın limitlerini zorladığı yollarda bu araçlar asla problem çıkarmaz, bu araçların bir tanesinin çektiği yükü de 2 tane duster çekemez bu kadar basit...

Ne DUSTER 'mış be.. Hem OFFROAD hem FORMROAD farketmiyor ;D

vala Destur un her yanı kırılsa 2 liraya toplanır, diğerleri Defender hariç ufak bir parça kırsa zincirleme tepkime ile en az 5 lirayı sulatır. O sebeple en iyisi Destuuuurrr ya allah :()

Bu arada arkadaşlar Çam fidesi alıcam bahçeye, hangi tür önerirsiniz ? ;D ;D ;D ;D ;D

RaNgE61' Alıntı:
Bu aracın motoru of road da yetiyo mu yha ??bu arabayla of road keyfi olmaz:smiley:
Siz "arazideki motor performansı" ve "low 'dan üstün 1. vites" kavramlarını bilmiyorsunuz galiba. Yoksa profil resminizdeki aracı arazide Duster'den üstün mi zannediyorsunuz? Bunu iddia edecekseniz önce kuru bir havada Kayış dağı'na çıkmanız lazım.

gezenbilir sayesinde öğrendiğim bişi varki bu arabada arazi şanzumanı yok. Kaşai deki teknolojinin aynısı. Güçlü 1. vites var. Oda belli bir hızın üstüne çıkınca düze geçiyor.

Bilmeyenler için söylüyorum bu arabayı ağır off road olarak düşünmeyin. Bu araç ağır On ROad aracıdır. Karıştırmayınız.

SERKANEFE' Alıntı:
Bu arada arkadaşlar Çam fidesi alıcam bahçeye, hangi tür önerirsiniz ? ;D ;D ;D ;D ;D
bizim burda ki çamlar çok güzel ;D akdeniz çamı öneririm ama sizin ordada çam çok tur zor arazi şartlarına uygun onlarda tabi olabilir ;D ama önemli olan çam sevgisi , sahibine saygı insanın kendini çamlaştırmaması zaten yeterince çamlaşmış var memlekette çamı sevelim , koruyalım ! yeşili sev , koru bizim tarzımız olsun ;D ;D ;D DESTURRR ÇAMI çok revaçta siddetle tavsiye edilir ;D ;D ;D ;D

dusterın off road aracı olup olmadığı tartışmasına bence anlamsız bir alt başlık açılmış oldu , başlık da şudur:
duster ve diğerlerinin (gerçek off road araçlarının arızaları)

efendim neymiş , cherokeenin su kaynatma sorunu varmış , land roverda frenler aşırı ısnıyormuş (veya benzeri şeyler) almanca olan yazıda ve google tercümesinde bunlar yazıyor altında da fakat duster hiçbir teknik sorun yaşamadı deniyor.

güzel kardeşim duster herhalde 2010 ya da 2011model , kıyasladığın cherokee ise 96 belki de 97 model... sen o dusterla arazide , gerçek off road koşullarında 15 sene gez bakalım ondan sonra kıyasla , teknik sorun çıkarıyor mu çıkarmıyor mu ? yapılan karşılaştırmanın saçmalığına bak yahu ? neredeyse sıfır araba ile 15 yıllık arabaya bakıp , o sorunlu bu değil deniyor ?

diğer yandan "parçası ucuz olduğuna göre en iyisi duster" tarzı yaklaşımlar var ki ona değinmemek lazım aslında, adamın parası varsa bir fren balatasına 700 TL verir ama sürüş keyfi yaşadığı bir araca biner , başkası fren balatasını 100 TL ile aşmak ister , gider duster alır onun konfor seviyesine razı olur , bu aracın iyiliği değil bütçe meselesidir.

duster iyidir kötüdür meselesini geçtik artık ama 50.000 tl değerindeki aracı da G serisi ile kıyaslamayın allah aşkına yahu ?

Vetihsan' Alıntı:
gezenbilir sayesinde öğrendiğim bişi varki bu arabada arazi şanzumanı yok. Kaşai deki teknolojinin aynısı.
Vetihsan' Alıntı:
Şimdi siz bunu bir eksiklik olarak mı görüyorsunuz. ? Belki de adamlar arazi şanzımansız arazi aracı yaparak müşterilerini gerksiz arıza - bakım masrafından kurarmayı düşünmüştür. OLmayan şeyin masrafı olmaz netekim.
Sonuçta arazi şanzımansız olarak arazi şanzımanlı araçlardan daha iyi arazi performansı sergileyebildiğine göre mesele yok.Gerçi o arazi motor performansıydı, arazi şanzıman performansı değildi ama olsun.
Vetihsan' Alıntı:
Güçlü 1. vites var. Oda belli bir hızın üstüne çıkınca düze geçiyor.
Güçlü birinci vitesi biliyordum, hatta bizim arabalardaki low'dan bile üstün olduğunu biliyordum ama bu güçlü 1. vitesin belli bir hızın üstüne çıkınca düze geçtiğini bilmiyordum. Mesela yavaş giderken otomatik, belli bir hızın üzerinde düz mü oluyor? Yani yeni bir şanzıman teknolojisi heralde.
Bilmeyenler için söylüyorum bu arabayı ağır off road olarak düşünmeyin. Bu araç ağır On ROad aracıdır. Karıştırmayınız.
Transilvanya'daki MT lastikli vinçli yükseltilmiş araçları görmediğinizden böyle konuşuyorsunuz heralde.
Yurdum insanı ise bunlara da gerenk duymadan;
standart haliyle 80 cm karda gidiyor, üç tekere kaldırıyor, toprakta çeşitli geometrik şekiller çiziyor, kayışdağına çıkıyor, isoff parkurunda geziyor, taşlı yollardan aşağı iniyor, pratikte ispatlayamasa da vitara'dan arazide daha iyi olduğunu iddia edebiliyor... daha sayayım mı?
ikna oldunuz mu gerçen safkan arazi off road aracı olduğuna. yoksa hala doğu anadolu kırmızısı - simmental kırması, zavot gibi bir şey mi zannediyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri