Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 269,929
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
Ynt: Off Roadçu Duster

kyenipazar' Alıntı:
dusterın off road aracı olup olmadığı tartışmasına bence anlamsız bir alt başlık açılmış oldu , başlık da şudur:
duster ve diğerlerinin (gerçek off road araçlarının arızaları)

efendim neymiş , cherokeenin su kaynatma sorunu varmış , land roverda frenler aşırı ısnıyormuş (veya benzeri şeyler) almanca olan yazıda ve google tercümesinde bunlar yazıyor altında da fakat duster hiçbir teknik sorun yaşamadı deniyor.

güzel kardeşim duster herhalde 2010 ya da 2011model , kıyasladığın cherokee ise 96 belki de 97 model... sen o dusterla arazide , gerçek off road koşullarında 15 sene gez bakalım ondan sonra kıyasla , teknik sorun çıkarıyor mu çıkarmıyor mu ? yapılan karşılaştırmanın saçmalığına bak yahu ? neredeyse sıfır araba ile 15 yıllık arabaya bakıp , o sorunlu bu değil deniyor ?

diğer yandan "parçası ucuz olduğuna göre en iyisi duster" tarzı yaklaşımlar var ki ona değinmemek lazım aslında, adamın parası varsa bir fren balatasına 700 TL verir ama sürüş keyfi yaşadığı bir araca biner , başkası fren balatasını 100 TL ile aşmak ister , gider duster alır onun konfor seviyesine razı olur , bu aracın iyiliği değil bütçe meselesidir.

duster iyidir kötüdür meselesini geçtik artık ama 50.000 tl değerindeki aracı da G serisi ile kıyaslamayın allah aşkına yahu ?

katılıyorum.

Duster sahipleri 2200 kglik 47 bg 121 nm tork'a sahip düz dizel bir traktörün arazide nasıl yürüdüğünü ve motorun hiç bitmediğini biliyormusunuz. minimum hızı 1.2 km işte low bu kadar önemli birşey.

emre_ozk' Alıntı:
katılıyorum.
Duster sahipleri 2200 kglik 47 bg 121 nm tork'a sahip düz dizel bir traktörün arazide nasıl yürüdüğünü ve motorun hiç bitmediğini biliyormusunuz. minimum hızı 1.2 km işte low bu kadar önemli birşey.
Kesinlikle bizler için önemli. Ama önemini ihtiyacı olan anlar.

dustercilerin bu arabayı bu kadar savunmalarının nedeni, duster alarak yapmış oldukları ..........ğın üstünü kapatarak, kendilerini haklı çıkarmaya çalışma çabasından başka birşey değil. tabi boşa çırpındıklarını bilmiyorlar :D

bu arada boşluk sizde arkadaşlar :D

Yurtdışında birçok ülkede Duster diğer arazi araçları ile birlikte geziler yapıyor. Ben meraklısı değilim ama eminim bizde de bu tür gezilere meraklı bu tür ortamları paylaşmak isteyen Duster sahipleri oalacaktır. Bu tür ortamlarda aracın gerçek kapasitesi zaten ortaya çıkacaktır.

Asıl aymazlık (buraya başka bir şey yazacaktım aslında) bu aracı test etmeden bu tür ortamlarda görmeden yargılayanlarda ve sınıflayanlardadır.

fbmy' Alıntı:
Yok ben günlerdir boşa atılan hep aynı şeylerin söylendiği aynı esprilerin yapıldığı mesajlara istinaden yazdım.
mstdgbkn' Alıntı:
ben de boşluk için yazmadım. orayı sizler dolduracaksınız.
Ya off road'çu duster'den insan anatomisine geçtik. Kayış koptu şimdi.

veteriner' Alıntı:
Ya off road'çu duster'den insan anatomisine geçtik. Kayış koptu şimdi.

kayış dağı deyince aklıma dusterin kayış dağı macerası geldi. acaba diyorum bir aracı oraya çıktığı şekilde bir sene kullansak araç ne hale gelir ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri