Arama sonuçlarınız

1. H

Duster Kar Zinciri

Ynt: Duster Kar Zinciri bizim araçlarda üzerimde gelen dört mevsim lastilerde dahi zincir ihtiyacı olmuyor dört çeker bir araca gereksiz

2. H

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? veteriner arkadaşım siz bu bilgilere nereden sahip oldunuz bilmiyorum ama ben lastik 24 sitesinde bulunan lastik jant hesaplama linkinden edindim.Eğer ordan sizde bakarsanız lastiğin çapının %3,86 diğil %4,9 büyüdüğünü farkedersiniz.
  3. H

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? arkadaşlar ben aracı almaya gitmeden serviste orjinal lastiklerimi 225/70/16 ebadıyla değiştiğimi söylemiştim çoğu arkadaşın dikkatini çekmemiş.Aracın orjinal michelin lastiklerinide sahibinden com aracılığı kullanılmamış olarak sattım.Yeni...

4. H

Dacia Duster Vinç Montajı ve Yükseltme

Ynt: Dacia Duster Vinç Montajı ve Yükseltme bu arada çamurluklara dodik yapmayıda ihmal etmeyiniz.
  5. H

Dacia Duster Vinç Montajı ve Yükseltme

Ynt: Dacia Duster Vinç Montajı ve Yükseltme Kaner bey lastik boyutlarında bir değişiklik yaptınızmı orjinal boyutlarmı ?

6. H

Duster Çeki Demiri

Ynt: Duster Çeki Demiri pardon yanlış anlamışım ben şebinkarahisar dayım memnun oldum

7. H

Duster Çeki Demiri

Ynt: Duster Çeki Demiri sizin o şekilde düşünmeniz sorun çıkmayacağı anlamına gelmez ben sizi tecrübelerime daynarak uyarmak istedim eğer çeki demiri takmayı düşünüyosanız park sensörü taktırmayın sorun çıkacaktır
  8. H

Duster Çeki Demiri

Ynt: Duster Çeki Demiri çeki demiri takıldıktan sonra park sensörü bir şey ifade etmeyecektir çünkü sensör çeki demirini görerek sürekli ötecektir.
  9. H

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? muhabbet köşesine eklemeye çalışayım

10. H

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? göndermeye çalışıyorum ama olmuyor malesef

11. H

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Arkadaşlar aracıma yapmış olduğum son eklentileride sizlerle paylaşmak istedim , şöför ve ön yolcu kısmı ayak bölmesi yan led aydınlatma, arka kapı direklerine arka yolcular için led aydınlatma, taban döşemesi, kılıf diktirilmesi (özel dikim)
  12. H

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? park sensörleri boyasızdı boyanmasını ben talep ettim boyadılar boyanın sensörlerin duyarlılığına kesinlikle bir olumsuz etkisi yok

13. H

MİCHELİN LATITUDE TOUR HP 215-65-16

Arkadaşlar aracımın orjinal lastik ebatlarını 225/70/16 ebatları ile değiştirdiğim için aracımın üstünde gelen 4 adet dört mevsim MİCHELİN LATITUDE TOUR HP 215-65-16 lastiklerimi satıyorum lastiklerin bayi fiyatı tek adeti 255 tl ben lastiklerin almayı düşünen olursa 4 adetini 750 tl...
  14. H

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Arkadaşlar aracımın orjinal lastik ebatlarını 225/70/16 ebatları ile değiştirdiğim için aracımın üstünde gelen 4 adet dört mevsim MİCHELİN LATITUDE TOUR HP 215-65-16 lastiklerimi satıyorum lastiklerin bayi fiyatı tek adeti 255 tl ben lastiklerin almayı düşünen...
  15. H

Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption)

Ynt: Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption) Arkadaşar bende arcımın yakıt tüketimiyle ilgili tecrübelerimi sizinle paylaşayım. Benim aracım 2011 model 4x4 1.5 110 hp lik versiyonudur.Aracımı alır almaz chip tuing uygulaması yaptığım için aracın orjinal yakıt tüketimi...

16. H

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Ümit bey hatırlattınız için teşekkürler silgeçlerin ikisinide bir boy büyüğüyle değiştirdim. Arkadaşlar bu arada kol dayamayı 60 tl yaptırdım.
  17. H

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Bagaj ve kol dayama
  18. H

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Arkadaşlar aracımda yaptığım değişiklikler hakkında neden dacia duster başlığı altında sizlerle paylaşmıştım ancak bu değişikliklerle ilgili fotografları yükleyememiştim.Bu değişiklikleri şimdi sizlerle paylaşmaya çalışıcam. Yapmış olduğum...

19. H

Duster Kolçak

Ynt: Duster Kolçak hemen şimdi inip resimlerini çekip göndereyim
  20. H

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? 1000 tl kapmanya indirimi var zaten buna ek olarak yaklaşık 2000 tl daha indirim yaptılar

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri