Duster Kolçak

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TTamer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 65
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 54,742
Ynt: Duster Kolçak

Giresun'dan Hakan Bey arkadaşımız Duster'ına kolçak taktırdı, aracın koltuğunun sağ tarafına yani koltuğa montajı yapıldı, Normalde koltukta böyle bir montaj yeri varmış diğer takılan yerlere göre dağa sağlam ve sağa sola sallanmıyor ayrıca da sessiz ve kaliteli duruyor, Resimleri yakında Hakan Bey(Hakan2842) umarım paylaşır :smiley:

Etiketler

umiterkan' Alıntı:
Giresun'dan Hakan Bey arkadaşımız Duster'ına kolçak taktırdı, aracın koltuğunun sağ tarafına yani koltuğa montajı yapıldı, Normalde koltukta böyle bir montaj yeri varmış diğer takılan yerlere göre dağa sağlam ve sağa sola sallanmıyor ayrıca da sessiz ve kaliteli duruyor, Resimleri yakında Hakan Bey(Hakan2842) umarım paylaşır :smiley:

hah, benim de düşündüğüm buydu işte. çünkü bayide hep bunu konuşmuştuk. bu tip bağlantı ile koltuğunuzu ileri geri çekseniz de, kolçak hep aynı pozisyonda. ayrıca kuvvetle muhtemeldir ki el frenini ve arka cam otomatiklerine ulaşmayı da çok etkilemeyecektir. resimleri paylaşırsanız ve orijinal olup olmadığını belirtirseniz (ücreti, nerede taktırdığınız vs.) çok mutlu olurum. şimdiden emeklerinize sağlık.

teşekkürler.

TTamer' Alıntı:
hah, benim de düşündüğüm buydu işte. çünkü bayide hep bunu konuşmuştuk. bu tip bağlantı ile koltuğunuzu ileri geri çekseniz de, kolçak hep aynı pozisyonda. ayrıca kuvvetle muhtemeldir ki el frenini ve arka cam otomatiklerine ulaşmayı da çok etkilemeyecektir. resimleri paylaşırsanız ve orijinal olup olmadığını belirtirseniz (ücreti, nerede taktırdığınız vs.) çok mutlu olurum. şimdiden emeklerinize sağlık.

teşekkürler.

Tamer Bey, Hakan Bey'e mesaj atalım da resimleri hızlandırsın biraz :D

hemen şimdi inip resimlerini çekip göndereyim

100_1166.jpg

100_1162.jpg

100_1165.jpg

umiterkan' Alıntı:
Orjinal değil ama fiyatı cazip ;)

ARKADAŞLAR SERVİSLERDE ORİJİNAL OLARAK DENİLEN TAKILAN KOL DAYAMA LAR ARMSTER ÜRÜNLERİDİR BİLGİNİZE.VE PİYASADAN 100-120 TL YE TEMİN EDİLEBİLİR.LİNKLERDEKİ ÜRÜNLER ORİJİNALDİR.

esattas' Alıntı:
ARKADAŞLAR SERVİSLERDE ORİJİNAL OLARAK DENİLEN TAKILAN KOL DAYAMA LAR ARMSTER ÜRÜNLERİDİR BİLGİNİZE.VE PİYASADAN 100-120 TL YE TEMİN EDİLEBİLİR.LİNKLERDEKİ ÜRÜNLER ORİJİNALDİR.

hadi canım, peki bu bilginin kaynağı nedir ?

SERKANEFE' Alıntı:
hadi canım, peki bu bilginin kaynağı nedir ?

KAYNAK BENİM:smiley: SERVİSDE TAKTIRDIM VE YANIMDA TAKILDI.DACIA NIN MONTAJ KLAVUZU İLE GELİYOR VE ZATEN BUNU NETTEN İNDİREBİLİRSİNİZ.RENAULT UN ORİJİNAL POŞETİNDE SERVİSE GELİYOR.MARKASI ARMSTER.BU FİRMA MARKALARA KOL DAYAMA ÜRETİYOR VE KALİTELİ BİR MARKADIR.BU ARADA EK BİR BİLGİ DAHA VEREYİM.TÜRKİYEDEKİ TÜM MARKALARIN SERVİSLERİNDE TAKILAN ARACIN ORİJİNAL KUMANDASINDAN ÇALIŞAN ALARM İSE CENMAX 942B MODEL KUMANDASIZ ALARMDIR :smiley:BU TİCARİ ALDATMALARA DİKKAT EDİNİZ.

Arkadaşlar, piyasada satılan armster kolçak kaliteli ancak orijinal duster değil. Dacia nın orijinalini gösteren ümit beyin fotoğrafları ile dacia orijinal montaj pdf indeki ürün aynı. Armsterin alt saç montaj şekli başka. Oriijinalin koltuk kızakları ile alakası yok, el freni arkası yere monte ediliyor. Armster koltuk kızağının altına giren tek saç dikine tutuyor ve sağa sola esneme yapabiliyor. İnternetten gördüğüm bu. Servistekiler daha pahalı ama orijinal. Yere 4 vida ile basıyor, sağlam duruyor. Benim 4 yaşında oğlum eski arabamda araba durunca arka koltuktan kolçağa basıp direksiyona geçiyor, o yüzden sağlam olanına ihtiyacım var..)))) Armsterler 150-160 tl civarı, markasız olup dustere uyar diyen 30 tl ye de ürünler var. Biraz fark için orijinalinden vazgeçmeyin derim. Ben serviste oriijinalini taktıracağım.

mimar_ankara' Alıntı:
Arkadaşlar, piyasada satılan armster kolçak kaliteli ancak orijinal duster değil. Dacia nın orijinalini gösteren ümit beyin fotoğrafları ile dacia orijinal montaj pdf indeki ürün aynı. Armsterin alt saç montaj şekli başka. Oriijinalin koltuk kızakları ile alakası yok, el freni arkası yere monte ediliyor. Armster koltuk kızağının altına giren tek saç dikine tutuyor ve sağa sola esneme yapabiliyor. İnternetten gördüğüm bu. Servistekiler daha pahalı ama orijinal. Yere 4 vida ile basıyor, sağlam duruyor. Benim 4 yaşında oğlum eski arabamda araba durunca arka koltuktan kolçağa basıp direksiyona geçiyor, o yüzden sağlam olanına ihtiyacım var..)))) Armsterler 150-160 tl civarı, markasız olup dustere uyar diyen 30 tl ye de ürünler var. Biraz fark için orijinalinden vazgeçmeyin derim. Ben serviste oriijinalini taktıracağım.

Hocam, orjinele ne kadar fiyat aldın servisten ? Bana 350 tl kolçak + 150 TL işcilik dediler :-\

Daha almadım, yarın arabayı teslim edecekler. sabah arayıp kolçak takın diyecektim ama öyle uçuk fiyat verirlerse taktırmam veya ertelerim. iyi günler

ayrıca işcilik neden bu kadar fazla dediğimde, ee koltuklar yerinden sökülüyor koltuk elektronik bağlantıları yerlerinden sökülüyor kolçak takılıyor tekrar koltuklar yerlerine takılıyor demişti.

ümiterkan ın gönderdiği fotoğraflarda koltuk falan sökülmüyor. Her servis kafasına göre fiyat geçiriyor galiba..

arkadaslar, sayın mimar-ankara'nın dediği doğru evet orjınal değil ama,
bende kolçak olayını servise sormustum kolçak+işçilik pahalı geldiğinden, internetten sözü edilen armster koltuğu aldım
ve kendim sol koltuk kızağına mevcut olan 2 vidalı yere montajını yaptım..
gayette güzel oldu ve kolçak kaliteli kızağa pontaj yapılan parça oyle vasat bir saç parçası değil,sağlam 1-2 mm kalınlıkta çeliğe benzer
bir parça ,oyle salllama falan bende yapmıyor ,tavsiye ederim..

lazyavuz' Alıntı:
arkadaslar, sayın mimar-ankara'nın dediği doğru evet orjınal değil ama,
bende kolçak olayını servise sormustum kolçak+işçilik pahalı geldiğinden, internetten sözü edilen armster koltuğu aldım
ve kendim sol koltuk kızağına mevcut olan 2 vidalı yere montajını yaptım..
gayette güzel oldu ve kolçak kaliteli kızağa pontaj yapılan parça oyle vasat bir saç parçası değil,sağlam 1-2 mm kalınlıkta çeliğe benzer
bir parça ,oyle salllama falan bende yapmıyor ,tavsiye ederim..

Nerden aldınız peki ? İstanbul da mısınız ?

sayın, serkanefe
evet istanbul dayım , kolçağı internetten gittigidiyor dan 42768303 serı nolu urun autoistanbul adlı satıcıdan aldım 2 günde geldi 6 tl kargo tuttu

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

SON KONULAR

Geri