Duster Kolçak

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TTamer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 65
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 54,744
Ynt: Duster Kolçak

Ben de orijinal kolçak almak istiyordum, servisler farklı farklı fiyatlar verdiler. Ben de lazyvuzun aldığından, internette gittigidiyorda armster marka aldım. Gerçekten çok kaliteli bir kolçak. 140 TL. orijinalde 2 koltuk arası plastik parçalar sökülüyor, uzun iş, bu modelde hiçbirşey sökülmeden koltuk kızağının altına vidalanıyor. ÇOk sağlam ve kaliteli ürün, tavsiye ederim.

Etiketler

youngsun' Alıntı:
Ben de armrest gri geniş tip kolçak aldım. 65 TL. Koltuk kızağına monte edilenlerden. Montajını yapınca resimleri yüklerim.

Merhaba aldiginiz urun bumuydu, yada bundan alan arakdaslar varmi. 140 tl demsiiniz Armster markaya ama bunun fiati baya uygun

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-arm-rest-dacia-duster-2010-orjinal-kol-dayama-kolcak-65857431/pasif-ilan/#classifiedTitle

AxaTurk' Alıntı:
Merhaba aldiginiz urun bumuydu, yada bundan alan arakdaslar varmi. 140 tl demsiiniz Armster markaya ama bunun fiati baya uygun

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-arm-rest-dacia-duster-2010-orjinal-kol-dayama-kolcak-65857431/pasif-ilan/#classifiedTitle

Arkadaşım bende dün burdan aldım, dükkanlarına gittim monte ettirdim,bu kadar ucuz olmasının nedeni 1.'si armsterdam değil, bi benzeri + armsterdamın demirinide Türkiyede kopyasını yapmış olmaları.

Ayrıca ince değil, iki koltuk arasına tam oturuyor kalın tipli daha güzel gözüküyor çünki adamlarda armster orjinelde vardı onu pek beğenmedim açıkcası.

Evet serkanefe'nin dediği gibi ürün yansanayinin yansanayisi ama yarı yarıyadan falza fiyat farkı var. Ürün benim elime ulaştı ama koltuğun T40 vidasını sökemedim yarın tanıdık oto tamricisinde taktırıcam hemen. Demir biraz kalın gibi kenardan girmiyo kızağın altına vidayı sökmek gerek sanırım.

youngsun' Alıntı:
Evet serkanefe'nin dediği gibi ürün yansanayinin yansanayisi ama yarı yarıyadan falza fiyat farkı var. Ürün benim elime ulaştı ama koltuğun T40 vidasını sökemedim yarın tanıdık oto tamricisinde taktırıcam hemen. Demir biraz kalın gibi kenardan girmiyo kızağın altına vidayı sökmek gerek sanırım.

Vidayı sökmene gerek yok, biraz gevşet sonra elindeki demirle köşesinden bir yerinden sok yukarı asıl, biraz yukarı kalkıyor sonrada diğer taraftanda demiri geçirmeyi çalış plasik bükerek yoksa takamassın biraz zorlaman gerekiyor adam benimkini bu şekilde taktı.

SERKANEFE' Alıntı:
Vidayı sökmene gerek yok, biraz gevşet sonra elindeki demirle köşesinden bir yerinden sok yukarı asıl, biraz yukarı kalkıyor sonrada diğer taraftanda demiri geçirmeyi çalış plasik bükerek yoksa takamassın biraz zorlaman gerekiyor adam benimkini bu şekilde taktı.

Bugün hallettik. Yalnız tavsiyem almak isteyenler siyah alsın. Ben aracın içi gri sayılır diye GRİ aldım ama biraz sırttı. Daha soğrusu arkada oturanlara göre tam uyumlu ama önde oturanlara göre uyumsuz. Hayırlı olsun diyelim..
i5372396_fotograf0173.jpg

resimlerini yükleyemeyeceğim ama aracıma kolçak taktım. hiç delmeye vs gerek yok. tam dustere göre sadece torklu tornavida veya anahtar lazım.
http://www.sanalpazar.com/Armster-Dacia-Duster-2010-gt-Orjinal-Kol-Dayama-Kolcak__isp5263325

armster yeni kolçak çıkarmış ancak bizim araçlar için olanı yok. imalatçısına mail attım, ne zaman dusterlar için olur diye.
linki aşağıda , kolçak çok hoş duruyo

http://www.armster.com.tr/armster2.html

En sağlam ayağı olan ve en iyi sabitlenen ne yazıkkı serviste satılan oda 350 tl sanırım. Almanyada bağlantısı olan varsa daciashop almanyada 40 euro gibi bişeydi fiyatı

En sağlamı falan yok arkadaşlar. Duster e uyan bir tek model var. Hepsi aynı modelin değişik marka ve modellerde taklidi. Montaj şekli, aparatı vb. Tek fark döşeme kısmındaki deri ve metal kalitesi. Bu araca uyabilecek başka bir şekilde kolçak yok yani. Benim taktığım bu orjinalinin aynısı. Montaj şekillerine bakarsanız hepsinin aynı olduğunu görürsünüz. (bir önceki sayfada verdiğim kısa yoldan siteye erişilmiyor. dacia duster 2010 kol dayama diye yazıp aratırsanız bulursunuz) fiyat 150-170 civarı.

kobra9215' Alıntı:
En sağlamı falan yok arkadaşlar. Duster e uyan bir tek model var. Hepsi aynı modelin değişik marka ve modellerde taklidi. Montaj şekli, aparatı vb. Tek fark döşeme kısmındaki deri ve metal kalitesi. Bu araca uyabilecek başka bir şekilde kolçak yok yani. Benim taktığım bu orjinalinin aynısı. Montaj şekillerine bakarsanız hepsinin aynı olduğunu görürsünüz. (bir önceki sayfada verdiğim kısa yoldan siteye erişilmiyor. dacia duster 2010 kol dayama diye yazıp aratırsanız bulursunuz) fiyat 150-170 civarı.
Hocam sen bu kolçağın serviste satılan orjinal modelini gördüğünden eminmisin.Ezbere atıp tutma istersen birşeyi idda ediyorsan resimlerini altına iliştir insanları yanlış yönlendirme , senin aynısı dedeğin kolçağın ayağının orjinalinin ayağıyla uzaktan yakından alakası yok . orjinal olanın resmini yüklüyorum. Ayagı tamamen metal ve bağlantısı şasedeki aparata vidalı dolayısıyla yaslandıgınızda çatur çutur ses yapmıyor

image.jpg

Bendeki bundan değil arkadaş. Ama kart kurt diye ses de yapmıyor. Bu resimde gösterdiğini de piyasada ben görmedim.
Resmi dikkate pek almayın .Genelde alt kısmı montajı şemadaki gibi . Resimdeki gibi değil. O tek taraflı demirde çok kalın ve sağlam(bendeki öyle)
http://tr-tr.facebook.com/media/set/?set=a.112800975453569.10828.111681972232136&type=1

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR