Duster Kolçak

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TTamer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 65
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 54,744

Etiketler
Ynt: Duster Kolçak

ben teşekkur ederim, bilgi paylaştıkta güzel arkdaşlar, bu form sayesinde DUSTER sahip oldum ve aracımdam memnumun

Ben de bi kolçak alacam galiba!

Lazyavuz, sen mi monte ettin yoksa sanayide işlem gördü mü? Yani vidalarıyla beraber hazır mı geliyor?

olguncandan' Alıntı:
Ben de bi kolçak alacam galiba!

Lazyavuz, sen mi monte ettin yoksa sanayide işlem gördü mü? Yani vidalarıyla beraber hazır mı geliyor?

evet bende monte ettim,
herşey hazır geliyor, zaten sol koltuk kızağının arkasında vida yeri hazır, kızağın sonundaki vidayı biraz gevşetirseniz
rahatça otuyor size kalan vidaları sıkmak , zaten montaj formu var ve montajı kolay sokme falan yok...

veteriner' Alıntı:
Aksesuar ve işçilik fiyatları gerçekten çok uygunmuş.

sayın veteriner
bu aracı almadan önce QQ benzinli alacaktım , fakat bir arkadaşım yeni aldığı QQ aracıyla bir kaza geçirdi
80-90 km seyir halinde aracı revujlere surtu oyle ağır bir kaza değil araç yurur haldeydi ,aracı serviste yaptırdı
sonuç masraf 15000 tl , neyseki kasko vardı....
bence bu sınıfta aksesuar. yedek parça, yakıt göz önüne alındığında uygun bir araç
zamanımızın arçları çok detaylı az detay az sorun demek bence,bundan önce isuzu TROPER vardı bende
1989 model sade ve sorunsuzdu yıllarca bana hizmet etti hala öyle şu an doğu karadenizin dağlarında hizmet etmekte
zaten oralar için yaratılmıştı, insan alışınca bu tür araçlara vazgeçemiyor,bizde şehir hayatımıza uyacak araç olarak DUSTER'a
terfi ettik. hayırlı haftalar

lazyavuz' Alıntı:
sayın veteriner
bu aracı almadan önce QQ benzinli alacaktım , fakat bir arkadaşım yeni aldığı QQ aracıyla bir kaza geçirdi
80-90 km seyir halinde aracı revujlere surtu oyle ağır bir kaza değil araç yurur haldeydi ,aracı serviste yaptırdı
sonuç masraf 15000 tl , neyseki kasko vardı....
bence bu sınıfta aksesuar. yedek parça, yakıt göz önüne alındığında uygun bir araç
zamanımızın arçları çok detaylı az detay az sorun demek bence,bundan önce isuzu TROPER vardı bende
1989 model sade ve sorunsuzdu yıllarca bana hizmet etti hala öyle şu an doğu karadenizin dağlarında hizmet etmekte
zaten oralar için yaratılmıştı, insan alışınca bu tür araçlara vazgeçemiyor,bizde şehir hayatımıza uyacak araç olarak DUSTER'a
terfi ettik. hayırlı haftalar
size de.

"...zamanımızın arçları çok detaylı az detay az sorun demek bence..."

Ne kadar teşkilat, o kadar müşkülat. ;D

Bugün Ankara neziroğlu renault servis, kol dayamaya 300 tl işcilik dahil, renault mais servis 370 tl işcilik dahil fiyat verdi. Bunların birbirinden haberi yok. Kör tuttuğunu öpüyor..)

mimar_ankara' Alıntı:
Bugün Ankara neziroğlu renault servis, kol dayamaya 300 tl işcilik dahil, renault mais servis 370 tl işcilik dahil fiyat verdi. Bunların birbirinden haberi yok. Kör tuttuğunu öpüyor..)

:smiley:) galiba öyle..

Arkadaşlar piyasada gitti gidiyor komda satılan kolcak resimleri sanki bana biraz kısa gibi geldi acaba koltukların yatmasında, el fireninde sorun olmazmı yoksa fiatı ucuz görmeden sipariş vereceğiz sonra çöpe atmayalım

lazyavuz' Alıntı:
sayın, serkanefe
evet istanbul dayım , kolçağı internetten gittigidiyor dan 42768303 serı nolu urun autoistanbul adlı satıcıdan aldım 2 günde geldi 6 tl kargo tuttu
akradaşlar
benim alıp montaj ettiğim kolçak resimleri

DSC01406.JPG

DSC01407.JPG

DSC01410.JPG

DSC01408.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR