mimar_ankara
Kamp III
Ynt: Duster Kolçak
sayın lazyavuz, bilgilendirmeye teşekkürler..
sayın lazyavuz, bilgilendirmeye teşekkürler..
Aksesuar ve işçilik fiyatları gerçekten çok uygunmuş.SERKANEFE' Alıntı:Hocam, orjinele ne kadar fiyat aldın servisten ? Bana 350 tl kolçak + 150 TL işcilik dediler :-\
olguncandan' Alıntı:Ben de bi kolçak alacam galiba!
Lazyavuz, sen mi monte ettin yoksa sanayide işlem gördü mü? Yani vidalarıyla beraber hazır mı geliyor?
veteriner' Alıntı:Aksesuar ve işçilik fiyatları gerçekten çok uygunmuş.
size de.lazyavuz' Alıntı:sayın veteriner
bu aracı almadan önce QQ benzinli alacaktım , fakat bir arkadaşım yeni aldığı QQ aracıyla bir kaza geçirdi
80-90 km seyir halinde aracı revujlere surtu oyle ağır bir kaza değil araç yurur haldeydi ,aracı serviste yaptırdı
sonuç masraf 15000 tl , neyseki kasko vardı....
bence bu sınıfta aksesuar. yedek parça, yakıt göz önüne alındığında uygun bir araç
zamanımızın arçları çok detaylı az detay az sorun demek bence,bundan önce isuzu TROPER vardı bende
1989 model sade ve sorunsuzdu yıllarca bana hizmet etti hala öyle şu an doğu karadenizin dağlarında hizmet etmekte
zaten oralar için yaratılmıştı, insan alışınca bu tür araçlara vazgeçemiyor,bizde şehir hayatımıza uyacak araç olarak DUSTER'a
terfi ettik. hayırlı haftalar
mimar_ankara' Alıntı:Bugün Ankara neziroğlu renault servis, kol dayamaya 300 tl işcilik dahil, renault mais servis 370 tl işcilik dahil fiyat verdi. Bunların birbirinden haberi yok. Kör tuttuğunu öpüyor..)
akradaşlarlazyavuz' Alıntı:sayın, serkanefe
evet istanbul dayım , kolçağı internetten gittigidiyor dan 42768303 serı nolu urun autoistanbul adlı satıcıdan aldım 2 günde geldi 6 tl kargo tuttu
lazyavuz' Alıntı:akradaşlar
benim alıp montaj ettiğim kolçak resimleri
Güzel olmuş kaça aldınız vede kendiniz mi monte ettiniz ?lazyavuz' Alıntı:akradaşlar
benim alıp montaj ettiğim kolçak resimleri
nerden aldınız acaba?lazyavuz' Alıntı:indirmle 133 tl + 6 tl kargo tuttu montajı kendım yaptım ve kolay