Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SERKANEFE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,463
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 463,982
Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Arkadaşlar aracıma yapmış olduğum son eklentileride sizlerle paylaşmak istedim , şöför ve ön yolcu kısmı ayak bölmesi yan led aydınlatma, arka kapı direklerine arka yolcular için led aydınlatma, taban döşemesi, kılıf diktirilmesi (özel dikim)

100_1185.jpg

100_1187.jpg

100_1188.jpg

100_1189.jpg

100_1190.jpg

Etiketler

Hakan Bey süpersiniz :smiley: ama arka ışıklandırmayı göremedik ;)

Bişey soracam ağalar; bu led ışıklandırmanın esprisi (nedeni, avantajı vs.) nedir? Güzellik/estetik olsun diye mi yapıyorsunuz, yoksa başka bir kullanım amacı var mı?

slm doğru kelime mi kullandım bilmiyorum ama, motora chip takmıyorlar ama yazılım degerleri ile oynayıp güçlendiriyorlar..

ertansahin' Alıntı:
slm doğru kelime mi kullandım bilmiyorum ama, motora chip takmıyorlar ama yazılım degerleri ile oynayıp güçlendiriyorlar..

ben motora zararı oldugunu filan duydum bu gibi seylerin ne derece dogru bilmiyorum..

bende araştırdım ama sınırları zorlamadan kullanınca bir zararı yokmuş (zararı da turbonun patlaması) hatta aracı acayip bir şekilde hafifletiyor.. daha bir hafta oldu yazılımı yaptıralı aracım 16bin km oldu yakıt fabrika değerlerinden fazlaydı ama diğer araçlara bakınca normal geldiiden rahatsız etmemişti bakımdan sonra düşer falan diyorlardı ama o da olmadı, yazılım attırdıkdan sonra hem yakit düştü ve ara hızlanmalar gaz pedalına yüklenmeden bile fark edilir derecede iyileşti..

ertansahin' Alıntı:
bende araştırdım ama sınırları zorlamadan kullanınca bir zararı yokmuş (zararı da turbonun patlaması) hatta aracı acayip bir şekilde hafifletiyor.. daha bir hafta oldu yazılımı yaptıralı aracım 16bin km oldu yakıt fabrika değerlerinden fazlaydı ama diğer araçlara bakınca normal geldiiden rahatsız etmemişti bakımdan sonra düşer falan diyorlardı ama o da olmadı, yazılım attırdıkdan sonra hem yakit düştü ve ara hızlanmalar gaz pedalına yüklenmeden bile fark edilir derecede iyileşti..

Size katılıyorum sınırları zorlamazsanız sorun yaşamazsınız.Fakat genelde yazılım yaptıranlar sınırları zorlamak için bunu yapıyorlar.Araç kesinlikle rahatlamıştır yakıtı ve oksijeni çok daha verimli bir şekilde yaktığı için gaza fazla basmaya da gerek kalmıyor işte bu noktada yakıt düşüyor. Kaça yaptırdınız?Servis garanti dışı sayar mı acaba? Serviste Bilgisayara bağlandığında farkedilir ve motor garanti dışı sayılabilir bence.Ben olsam sayarım. :smiley: :smiley: :smiley:

servis yazılımı bulamıyormuş chip takılmış olsa evet garanti dışı sayıyorlar, taktıran ve turboyu patlatan arkadaşlarım var tabi duster da değilde fluence 85 hp lik aracı çok zorlamaktan turboyu patlatmış ve turbo servisde değiştirdi... tabi onları da uyandırmamak gerek herhalde :smiley: :D , fiyata gelince ben tanıdığım bir yerde yaptırdım 450 lira verdim normalde 300-400 euro dan yapıyorlar...

ertansahin' Alıntı:
servis yazılımı bulamıyormuş chip takılmış olsa evet garanti dışı sayıyorlar, taktıran ve turboyu patlatan arkadaşlarım var tabi duster da değilde fluence 85 hp lik aracı çok zorlamaktan turboyu patlatmış ve turbo servisde değiştirdi... tabi onları da uyandırmamak gerek herhalde :smiley: :D , fiyata gelince ben tanıdığım bir yerde yaptırdım 450 lira verdim normalde 300-400 euro dan yapıyorlar...

Gerçekten piyasadaki fiyatlara göre bihayli hesaplıymış.Teşekkürler.

ARKADAŞLAR LİNKTEKİ LED SİS FARI LOGAN'A AİT,ACABA BU DUSTER'A OLURMU? YADA TÜRKİYE'DEKİ SİTELERDE, SİZE HİÇ DEK GELDİMİ DUSTER'A UYUMLU LED SİS FARI?http://www.hepsiburada.com/Liste/m-light-dacia-logan-2003-2008-gunduz-ledli-beyaz-sis-lambasi/ProductDetails.aspx?productId=otm842355&categoryId=20024674#Gorseller

otm842355.jpg

ttn' Alıntı:
ARKADAŞLAR LİNKTEKİ LED SİS FARI LOGAN'A AİT,ACABA BU DUSTER'A OLURMU? YADA TÜRKİYE'DEKİ SİTELERDE, SİZE HİÇ DEK GELDİMİ DUSTER'A UYUMLU LED SİS FARI?http://www.hepsiburada.com/Liste/m-light-dacia-logan-2003-2008-gunduz-ledli-beyaz-sis-lambasi/ProductDetails.aspx?productId=otm842355&categoryId=20024674#Gorseller

Bildiğim kadarıyla Duster'ın sis farları Renault Scenic ile aynı

Malesef Renault Scenic'e görede sis farı yok..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

SON KONULAR

Geri