Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SERKANEFE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,463
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 463,996
Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Bagaj ve kol dayama[attachment=1]

100_1169.jpg

100_1165.jpg

100_1162.jpg

100_1169.jpg

Etiketler

Hakan Bey paylaşımlar için teşekkürler, sileceklerin bir tanesinin daha uzun olduğunu söylemeyi unutmuşsunuz :D

Ümit bey hatırlattınız için teşekkürler silgeçlerin ikisinide bir boy büyüğüyle değiştirdim.
Arkadaşlar bu arada kol dayamayı 60 tl yaptırdım.

hakan2842' Alıntı:
Bagaj ve kol dayama[attachment=1]

LED UYGULAMALARININ ÜCRETİ VE BAGAJ HAVUZU ÜCRETİNİDE BİLDİREBİLİRMİSİNİZ.BİRDE BAGAJ HAVUZUNU NEREDEN ALDINIZ.İYİ AKŞAMLAR

Hepsiburadada orjinal bagaj havuzları var aslında 70-80 tl civarındalar bir tane sipariş verdim bende bizim arac için kargonun gelmesini bekliyorum. Ust tavanı cam mı yaptınız yoksa sadece film mi kapladınız bilmiorum ama araca super bir gorunum katmıs eger sadece film kaplama gibi bir uygulamaysa yapılmalı die dusunuyorum suanda =)

ayrıca beyaz dusterlara siyah çamurluk üstü plastikleri çok iyi gidiyor..

hakan bey araç gerçekten güzel olmuş. yazılımı yaptırmayı tavsiye ediyormusunuz yakıt vs. değişikler oluyormu bende dşünüyorumda bir de servis garantisini bozuyormu.. teşekkürler..

Az önce servisten geldim arkadaşlar, şöför koltuğundan bir ses geldi, eski koltuklara oturunca gelen yay gıcırtısı gibi bir ses, basit birşeydir diye servise uğradım, iyi karşıladılar. Usta ile bir test yaptık. Sesi farketti. Aracı servise aldılar, koltuğu söküp incelediler, hafif gevşek bir yer vardı orayı sıkıp yağladılar ve sesi hallettiler. Ses aracın koltuk rayından geliyormuş. Hazır gelmişken aracı genel bir kontrol yaptılar. Lifte kaldırıp altını incelediler. Lifte kaldırmışken ben de altını bir inceleyeyim dedim. Ustama aliminyum karter koruma olarak bir aksesuar satıldığını buna takılıp takılamayacağını sordum. Gerek yok ki dedi. Bu aracın altı komple çelik karter koruma ile kaplı ve de baya bir sağlam olduğunu söyledi. Burada Usta yeni bir şey söyledi bana: 4x2 Duster'larda karter koruma plastiktenmiş 4x4 olanlarda ise çelikmiş haberiniz olsun. Benim karter korumada küçük bir yer ezik olduğunu gördü eğer 4x2 Duster'la altını çarpsaydın plastik karter korumayı kırardın dedi. Duster'ın karter kormasının çok sağlam olduğunu ;) şu anki korumanın Koleos dahil hiç bir Renault ve Dacia'da olmadığını söyledi. ;)

öncelikle herkese selamlar arkadaşlar yaklaşık bir aydır bu formu takip ediyorum ve inşallah bu ay bende aranıza yeni arabamla katılacağım.Hakan bey size sorum park sensörlerini beyazamı boyadınız ve bu işlemin bir sakıncası varmı? Ümit bey sizede ve diğer arkadaşlarada teşekkürü bir borç bilirim çünki sizlerin güzel yorumlarınız ve doğru izlenimleriniz aklımda test sürüşü sonrasında da hiç soru işareti bırakmadı..kazasız keyifli sürüşler ;D

umiterkan' Alıntı:
Az önce servisten geldim arkadaşlar, şöför koltuğundan bir ses geldi, eski koltuklara oturunca gelen yay gıcırtısı gibi bir ses, basit birşeydir diye servise uğradım, iyi karşıladılar. Usta ile bir test yaptık. Sesi farketti. Aracı servise aldılar, koltuğu söküp incelediler, hafif gevşek bir yer vardı orayı sıkıp yağladılar ve sesi hallettiler. Ses aracın koltuk rayından geliyormuş. Hazır gelmişken aracı genel bir kontrol yaptılar. Lifte kaldırıp altını incelediler. Lifte kaldırmışken ben de altını bir inceleyeyim dedim. Ustama aliminyum karter koruma olarak bir aksesuar satıldığını buna takılıp takılamayacağını sordum. Gerek yok ki dedi. Bu aracın altı komple çelik karter koruma ile kaplı ve de baya bir sağlam olduğunu söyledi. Burada Usta yeni bir şey söyledi bana: 4x2 Duster'larda karter koruma plastiktenmiş 4x4 olanlarda ise çelikmiş haberiniz olsun. Benim karter korumada küçük bir yer ezik olduğunu gördü eğer 4x2 Duster'la altını çarpsaydın plastik karter korumayı kırardın dedi. Duster'ın karter kormasının çok sağlam olduğunu ;) şu anki korumanın Koleos dahil hiç bir Renault ve Dacia'da olmadığını söyledi. ;)

Çelik alt koruma şu anki Scenic RX4 aracımda var ve orjinal, balyozla dövseniz işlemez.Faydasını da çok gördüm.Ustalar bazen atıyorlar ama o da ustalığın bir parçası.Herşey müşteri menuniyeti için...Saygılar

Bu arada değişiklik demişken garantiler gitmiyor mu arkadaşlar. Ben zamanında film çektireyim yeni jant alayım demiştim :servis ise garantiniz anında son bulur dediler.Yahu dedim teknik bir değişiklik yapmıyorum ki dedim, olsun dediler. Şimdi sizde durum nasıl garantileri hiçe mi sayıyorsunuz?

velizar' Alıntı:
Çelik alt koruma şu anki Scenic RX4 aracımda var ve orjinal, balyozla dövseniz işlemez.Faydasını da çok gördüm.Ustalar bazen atıyorlar ama o da ustalığın bir parçası.Herşey müşteri menuniyeti için...Saygılar

Bu arada değişiklik demişken garantiler gitmiyor mu arkadaşlar. Ben zamanında film çektireyim yeni jant alayım demiştim :servis ise garantiniz anında son bulur dediler.Yahu dedim teknik bir değişiklik yapmıyorum ki dedim, olsun dediler. Şimdi sizde durum nasıl garantileri hiçe mi sayıyorsunuz?

Bildiğim kadarıyla film ve janttan dolayı garanti bozulmaz ;)

İyi ki ümiterkana teşekkür ettik ,sanki ulusal sivil hareket başlatmış gibiyiz :smiley: . Farkındalık çok önemli, gerçekten arkadaşım hakediyor.Sağolsun tekrar.

Jant ve filmi renault servisi izin vermemişti.Ama şimdi durum nedir bilmiyorum tabii.

park sensörleri boyasızdı boyanmasını ben talep ettim boyadılar boyanın sensörlerin duyarlılığına kesinlikle bir olumsuz etkisi yok

arabada kulak problemi ;D
uyarı seslerinin (sinyal, park vs.) yükseltilmesi mümkünmüdür ?

Merhaba, benim aracımda film var. Hatta cam filmini serviste yaptırdım. :smiley:
Garantiyle ilgili bir sorun olacağını söylemediler. Ancak muayene esnasında, aracın "hafif kusurlu" olarak muayeneden geçeceğini söylediler.
Bu arada, bir ilan sitesinde satılık bir Duster'da ön tampon koruma demiri çok hoşuma gitti. Bahsettiğim ilanda satıcı arkadaş, tampon koruma demirleri için "TÜV'den onaylı" demiş ??? Böyle bir uygulamayı yapan, bilen arkadaşımız var mıdır? Maliyet hakkında bilgisi olan ve acaba tampon koruma muayene sırasında bir problem yaratır mı?
Herkese kazasız sürüşler dilerim.

aracıma bende bir çok şey yaptırdım, film, park sensörü, ayak altı ışıklandırma sistemi, cam kaldırma sistemi.. Garanti dışı değil bunlar, mesela siz cam ile ilgili birşey yaptınız diyelim ki benim yaptırdığım cam kaldırma modülü, benim otomatik camlar bozuldu diyelim, benim camlar garanti dışı kalıyor, araç tümüyle garanti dışı kalmıyor. Bilmem anlatabildim mi.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR