skinner' Alıntı:ümiterkanın verdiği alman sitesi süper orada istenilen herşey var aksesuar niyetine.
http://lzparts.de/index.php?page=manufacturers&mnf=13
uzklr13' Alıntı:Bu alman sitesi inanılmaz, almanyaya gidip aksesua donatıp dönmek geldi içimden ama imkansız...
TR fiyatlarına göre en az yarı yarıya ve bir çoğu tr de yok...
İletişim bilgiler :
Lüdemann & Zankel AG
Porschering 14
24568 Kaltenkirchen
Deutschland
Fax: 04191-01491-9300849
E-Mail: tomaschewski@lzautomobile.de
Almanyada Kaltenkirchen de oturan yakını olan varmı? Bize parça gönderebilir mi acaba?
SERKANEFE' Alıntı:Dün iletişim adresllerinden kendilerine Türkçe mail yazdım Türkçe olarak geri döndüler istediğiniz parçayı söyleyin biz size yolllayalım dediler, kargo ücreti olarak peki ne kadar tutar dedim parçasına göre değişir dediler, bilginize.. Bende tüm parçaları burdan alıcam.
olguncandan' Alıntı:Herkese iyi akşamlar.
Serkanefe, acaba şu çamurluk plastikleri, yan plastikler filan (macera paketi miydi) onlar ne kadarmış, onu da sorsan ya.
uzklar13'ün sorusunun cevabını ben de merak ettim.
Gerçi şöyle bir durum var (mı acaba): Kredi kartıyla ödeme yaparsın, dolayısıyla adamlar malı gönderir. Bir de gümrükten almaya uğraşırsın (mı) bilenler bilgilendirirse memnun oluruz.
umiterkan' Alıntı:Bugün aracıma 4 tane paçalık taktırdım. Piyasadaki modellerden birkaç tanesini denedim ama pek sevemedim. Servise paçalıkları sormaya gittiğimde ellerinde 1 takım olduğunu söyleyince alıp orada taktırdım. Gerçi piyasada 20-30tl olan paçalık seti serviste 120TL gibi saçma bir fiyata satılıyor Ama güzel oldu Resimlerini çekince burada paylaşırım