Arama sonuçlarınız

1. D

Yurt Dişinda Si̇m Kart Edi̇nme

Bu yaz Balkanlar ve orta Avrupa yı aracımızla gezmek planımız var. Yurt dışında iken her zaman olmasa da Cep telefonumun görüşmeye açık olmasını istiyorum yani yurt dışında sim kart almanın usulleri adabı nedir, nasıldır? Lütfen yardımlarınızı esirgemeyin.

2. D

Yatta Ve Teknede Evlilik Teklifi

Diyelim ki tam teklifi yaptığımız anda kaptan başladı bağırmaya: TEKNE BATIYOR CANINIZ KURTARIN eeeee ne olacak şimdi canını mı kurtaracak canan adayını mı?verdiğin TONLA PARADA güme gidecek buyurun hangisine yanarsın?
  3. D

Bir Şehirde Asıl Gezilmesi ,görülmesi Gereken Yerleri Nasıl Bulurum.

ASIL GEZİLMESİ GEREKEN YERLERİN TARİFİNİ YAPMADAN NASIL YARDIM EDEBİLİRİZ Kİ ?

4. D

O Araç Bu Karavanı Çeker Mi? Sorusuna Yanıt :)

Tam otomatik nasıl bir şanzuman ?
  5. D

Tüyo Köşesi

Kimyasal içeriği belli mi?

6. D

Bu Ne ?

Günaydın. Linkteki güya "ÇEKME KARAVAN" bana göre görgüsüzlük, kendini beğenme, çok param var havası atma duygularının sembolü olmuş bir şey

7. D

Karavan Çekecek Araç Alırken Yaptığım Araştırmaları Sizlere Paylaşmak Istedim.

Aracın motorunun ana milinin yarattığı döndürme momenti yani Tork değerinin motor çalışırken hangi devirde oluştuğu çok önemlidir. Şayet aradığınız Tork kuvveti değerini motor SADECE AMA SADECE belli bir devirde yaratıyor ve devir artsa bile tork kuvveti düşüyorsa böyle bir motorun İŞİNİZE...
  8. D

Şarj Regülatörlerinin Bağlantısı

"ŞARJ REGÜLATÖRÜ" nedir?
  9. D

Doldurun Mazotu, Yollara Çağırıyorum..

Son mesajdaki Karikatür her şeyi bize acı acı gülümseterek net olarak anlatıyor. 🥵

10. D

Motokaravanda Dört Mevsim Lastikleri

Kullanım tarzı yakıt tüketimde elbette çok önemli. Zaten fabrika bile yakıt tüketimini açıklarken "bir kullanım tarzını" belirterek açıklamalarda bulunuyor. Benim zaman ile bir sorunum olmadığından aracımı hemen hemen her yerde motorunu 1100 1200 devir dakikada olacak şekilde kullanıyorum . Bu...
  11. D

en pratik şekilde mors nasıl öğrenilir.

bence MORS ile haberleşme MÜZELİK oldu.

12. D

B Sınıfı Ehlıyet Olur Mu ?

Ben sürücü belgemi 1977 de aldım (agır vasıta) şu an ki belgeme bakıyorum "E " sınıfı diye bir secenek bulamıyorum.Bu belgenin veriliş tarihi ise 16.08.2022
  13. D

B Sınıfı Ehlıyet Olur Mu ?

Ben EHLİYET imi taaaa milattan evvelki bir tarihte AGIRVASITA olarak çok yapraklı defter tipinde almıştım. ( O ZAMANLAR EHLİYETLER SADECE AMATÖR, TİCARİ VE AGIR VASITA diye sınıflandırılırdı) Sonra Tek yaprak tipine döndü ve o tek yaprak tipide yeniden evrim geçirdi bu günkü haline geldi...
  14. D

Satılık 90ah Agm Akü

Sanki hafiften DİKKAT DİKAT der gibi.

15. D

Canınız sağ olsun.
  16. D

Benim ihtiyacım olduğunda zaten lastik alacağım bu normal bir durum. Amma bu ihtiyacımı ikiye katlayan yani ayrı ayrı yaz kış lastiği satmak için uydurulanlar ebetteki kazıklama YÖNTEMİ
  17. D

Yani kış lastiği markaya göre özellik değiştirebilir anlamı çıktı ki bu durumda hangisine güvenelim acaba?

18. D

İçtenlikle verdiğiniz cevap için teşekkür ederim
  19. D

Lastikler için DÜŞÜK SICAKLIK çizelgesi filan var mı ? Hangi marka lastikte; falan derecenin altındaki durumlarda bizim imalatımız olan lastiklerin yol tutuşları emniyet sınırı altındadır bilgisi notu var? Yaptığınız alıntıda sürekli olarak KIŞ yani KIŞ MEVSİMİ durumu esas alınıyor amma KIŞ...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri