Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...
Yücel Gündüz karavancılığı eldeki kıt imkanlarla yapılan bir karavancılıktır. Elimden geldiği kadar kamplardayım. Sadece başka kamplara pek gitmiyorum. Kampımı tek bir kampta yapıyorum. Bunun nedeni de ekonomik sebepler arkadaşlar...
Ben Kahramankazan'daki Karavan Kamping'in bir sakiniyim yalnızca. Canım istediğinde bu kampa gidiyorum. Keyfimi geçiyorum sonra da evime geri geliyorum.
Kahramankazan'da karavanım dip köşe bir yerde arkadaşlar. Onun önünde de başka karavancılar ve onlara ait şeyler de var. Hal böyle olunca karavanı da koyarken ne kadar zorlandığımızı bildiğim için karavanımı kamptan çıkarmayı pek istemiyorum.
İlle dışarlıklı geziler yapacaksam kendime bir karavan daha alırım. Yine de mevcut karavanımı yerinden çıkartmam.
Bu iş hatta bana o kadar zor geldi ki belki de karavanımı uygun fiyatla yerinde kullanılmak üzere satmayı bile düşündüm bir ara.
Ama hayır PİRİKAMP daha bana karavanlık edebilir. Kampta olduğumuz için lastikleri de değiştirmiyoruz. Aslında lastiklerin artık değişmesi gerekiyor. Hatta üçüncü tekerlek de değişse çok iyi olacak.
Herhangi bir nedenle kamptan çıkmamız gerekirse bakım ve lastik değişimi yaparız. Yok çıkmamız gerekmiyorsa çıkmayacağız.
Kendime gece ıhlamuru yaptım. MİGROS ıhlamur içiyorum. Ekonomik de. Eldeki miktarı azaldı artık AV listesine eklemekte fayda var.
Bu arada hiç AV listesi tutmam. Alıncakları hep aklımdaki sıraya göre alırım...