2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,244
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,633

Birlikte kampa gittiğim dostlarım arkamdan bir hayır dua etse yeter. Kimsenin de özel bir şey yapması gerekmez. Kendimizce düzgün bir insanız, hırımız yok gürümüz yok. Uyumlu iyi bir kimseyiz. Ee yeter bunlar zaten.

Biz bütün iyi niyetimize rağmen ağzına kötü şeyler alan insanların da çenesini zorla kapatacak değiliz. Onlar da Allahlarından bulsun inşallah. Ben insanlara ancak dostlarım derim. Kötüleri Allah'a havale ederim.

Allahıma şükürler olsun ki bugün de okul denilen karmakarışık ve zor ortamdan sağ salim çıkıp evceezime geldim. Bi konservemi açtım. Kahvemi içtim sonra çayımı içtim. Size kampçılık namına anlatacağım fazla bir şey yaşamadım bugün. Ama yine de bu normal olduğum gün için allahıma şükür. Çok şükür ki artık kendimi değersiz hissedip şizofren krizine doğru yol almıyorum. Meselelerde her ne kadar suçum da olsa bunu da başka kişilerle açık yüreklilikle paylaşıyorum. Değerler dünyam karışıp çevremdeki Dünya kilitlenmiyor böylece. Artık olabildiğimce dürüst bir insan olmaya çalışıyorum. Suçlu olmadığım konularda zaten suçlu değilim. Beni suçum bulunmayan konularla suçlayan kötü adamlar bana bununla da hiçbir şey yapamadılar. Bu çevrenizde dostum dediğiniz kişilerde olmasını istemeyeceğiniz bir huy. Bunun gibi şeyler beni çok yıprattı. Sen şusun busun diye suçlayan adamlar çok üzdü beni. Çok kırıldım hayata karşı tuttum yaşamaktan bile vazgeçtim. Değer mi o kötüler için? Asla değmez. Nasıl başaracağız bilmiyorum ama hayatta bir şekilde kendimize olan güvenimizi asla kaybetmememiz gerekiyor. Ben ciddi bi şizofren hastasıyım ve benim çökü mü bütün Dünya'm çöküyor. Ben yıkıntının altında kalıyorum harab bir halde... Sadece dostlarıyla güzelce kamp yapmaktan başka bir şey istememiş bir insanı böylesi bir yıkıntıya itmek gaddarlık değil mi?

Ortada somut fiili, gerçek bir suçum olmadıkça bana hiçbir şey yapamayacaklar. O şöyleydi böyleydi istedikleri kadar hakaret etsinler. Bununla bana bir şey yapamazlar. Şizofren ilaçlarımı kullanır, Yine özgür kampçılığıma devam ederim. Durum böyle arkadaşlar...

7s4h9-qe0M3xa0u8&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.fesb9-1.jpg

Arkadaşlar bu kırmızı panelvan çok fazla gönlümü çalıyor... Hep beyaz kıçlı zengin pi*inin aşağıladığı gibi güzel bir kırmızı karavanım olsun isterdim. Siz ne dersiniz bu araç Yücel Hoca'nıza kırmızı güzel bir karavan olur mu? Yoksa hiç bulaşmayalım mı?

hocam , mng kargodan cikmis gibi duruyor. bu kasa ivecolari cokca kullandilar .

kiyaslama cok dogru olmayabilir , ben panelvanlarin minibuslere gore daha cok yiprandigini daha hor kullanildigini dusunurum. bunu da suna dayandiriyorum. minibus insan tasidigi icin , ayni altyapiya sahip kamyonete gore daha az yuke maruz kaliyor. bu şase , motor ve aktarma elemanlari icin de boyle . servis minibusleri icin isyerlerinin klima , yaş, arac temizligi vb. sartlari oldugu icin daha bakimli olur diyorum. bir firmanin servis minibusleri surekli ariza yapsa isverenler kolay kolay is vermez veya yaptirimlari olur.

ancak kamyonetler daha farkli , yuk tasima islerinde sabit eleman calistirmak zor , bazi kargo firmalari soforlere de yuk tasittigi icin deneyimli sofor calistirmalari imkansiz. bunun sonucunda hem yukun agirligi hem calisma sartlarinin agirligi nedeniyle kamyonetler minibuslere gore daha cok yipraniyor.

benim acimdan minibus alip camlarini kapattirmak kamyonet alip cam actirmaktan daha cazip.

sizi de yillardir takip ederim , dag bayir kamp yapmiyorsunuz. kampta da evdeki bazi rahatliklari aradiginiz icin genelde kamping tercih ediyorsunuz minibus camlari sizi rahatsiz etmez diye tahmin ediyorum, belki minibus ilanlarina da goz atmalisiniz

Belki de bir Transporter benim için en uygunu olabilir. En azından yukarıya doğru giderken bir basamak atlamış oluruz. Birden bire çok büyük araca geçmektense...

Arkadaşlar biz birlikte kampa giden kampçı dostlarız. Hiçkimseden bir şey istemedik ve kimseye siyasi olacak bir şey söylemedik. İnsan olarak onurumuzla namusumuzla kamp yaptık vede yapmaya da devam ediyoruz...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,889
Kayıtlı Üye Sayımız
166,679
Kaydolan Son Üyemiz
Titan3444

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR