Zj Aldım, Önerilerinizi Bekliyorum!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mahosss Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 99
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,450
Ynt: Zj Aldım, Önerilerinizi Bekliyorum!

31-10,5-15 at lerin ebadı.araçta 2 inç yükseltme var.orj jantları ile denge koluna sürtme yapıyo dönüşlerde.
mt lastiklerim var zaten şuan aracın üzerinde.yol lastikleri dediklerim onlardı :smiley:

Etiketler

Yol lastiği diyince Mt gelmedi aklıma tabi :D Güzel o zaman ...

Ama 2inch getle 31 ler çamurluk ağzına sürter sanki . Düz yolda değilse de artikülasyonda . Genelde 2 inch yükseltme ile ideal 30/9,5/15 kullanılıyor . Offsetli jantı almadan bir dene hocam bence .

Çok seçenek yok sanırım . Tar oto ya baktınız mı ? Yoksa da getirtebilirler bel ki de . Yada sıkı bir arkadaşınız rica edeceksiniz bavulunu size ayıracak :D

yutdışı ile uğraşamak istemiyorum.elinde olan satmak isteyen olursa görüşebiliriz.aracımda 2 inç get yüksetltme var 3 inçlik kit ile birleşip 5 inç de olabilir.at lastiklerimi sorunsuz kullanmak istiyorum.30-10-15 silversıtone extreme...jantımda yok uygun jantda almayı düşünüyorum.sanrım 15x 8 veya15x10 ofset olamsı gerekiyor.

10" jant fazla büyük gelir kanımca
8 sizin takmak istediğin ölzü için iyidir.

Zj almakla çok doğru bir karar vermişsiniz hayırlı uğurlu olmasını dilerim

procomp var offroad jantı sahibinden.com da görebilirsiniz
ya da offsetli jant yaptırabilirsiniz.

Selamlar

Önce aracınız hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim.
Lpg olayına tamamiyle karşıyım ama günümüzde ekonomi önem teşkil ediyor tercih sizin.
jant lastik kombinasyonu çok önemli bu konuda bir şeyler yazmak isterim
önce jant yada lastik alıym sonra diğerlerine (yükseltme falan) bakarız hatasına düşmeyin hepsi birbiriyle baglantılı aracın orjinalliği değişince bu fayda saglamalı masraf acmamalı
jeep icin bir kombinasyon yazıcam inceleyin karar sizin.

SKYJACKER® WHEEL & TIRE SPECIFICATIONS

93 - 98
Grand Cherokee
ZJ 4WD, 2WD için yazıyorum liste çok uzun

lift 3'' maximum tire: Height: 31''- Width: 10.5''- Diameter: 15'' whell: width: 8'' offset: 3.75''

bulabildiğim en güncel kombinasyon faydalı olmasını umarım yükseltme 4 yada 5 inch.(lift) olursa bu kombinasyon degişir

Tekrar hayırlı olsun ve kolay gelsin.

saygılar

Selamlar

Burada yazdığım offset ölçüsü jantın disklere montaj yüzeyinin mesafesini belirler böylece flanş kullanman gerekmez
flanş kullanırsan titanyum olması yetmez bijon ve ara baglantılarda çok önemli
lastik ölçüsü maximum
eger bilmiyorsan 2.54*inch= cm
flansh yurt dışı fiatı 124 - 160 $ arası degişiyor (tavsiye etmem)
ek olarak aklıma gelenler bunlar.

saygılar

çok teşekkürler önerileriniz için.söylediğim gibi aracımda get ile 2 inç yükseltme var.şimdilik bu yükseklikde kullanmayı düşünüyorum.hard offroad yapmıyorum sadece ava gittiğimde araziye giriyorum.birde yazın tatil yaptığım yerde araziye giriyorum.sizin önerilerinize göre sanırım width: 8'' offset: 3.75'' bu ölçülerdeki bir jant benim işimi görecek.peki bu ölçülerde jant örnekleri verebilirmisiniz.ben ankarada büyük sanayi ve kısmi olarak ivedikde biraz aradım bulamadım.

Selamlar

Kor metal cms ve diğer jant lastik markalarına baktım gittigidiyor.com da' da var ama en güzeli telefonla konuşmak ve kargoyla almamak çünki bijon aralıkları sorun olacak
bir kaç italatcı firma telefonla ulaşın diyor ama genelde hiç birinde tam ölçü yok saadece 15 jant yazmakla yetinmişler. bazıları ölçüleri vermiş.
Tanıdığım olmadığı için link vermiyorum ama bulunmıyacak malzeme değil. tel. ile görüşün yerinde taktırmayı deneyin bence kargo ile almak yanlış.

saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,630
Kaydolan Son Üyemiz
merceuriii

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR