Zj Aldım, Önerilerinizi Bekliyorum!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mahosss Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 99
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,357

Etiketler
Ynt: Zj Aldım, Önerilerinizi Bekliyorum!

anladım ozaman ya turunu düşüreceğim yada flanş.
ben birde şu sorunu hissettim geri vitesde giderken dönüş yaptığım zaman araç yavaşlıyor gitmekde zorlanıyor gibi hissettiriyor.bunun sebebi ne olabilir.

yanlış bilmiyorsam direksiyon turunu azaltarak sürtmeyi engelliyorlar. benim bir arkadaşım 31 lastik taktığı zaman sürtmeyi kesmek için direksiyon turunu azalttırdı

Turu azaltmak aracın manevra yeteneğini de ciddi anlamda düşürecektir bu durumda arazide en çok gerekli şeylerden birinden mahrum kalınacaktır bence optimum bir çözüm değil

Necmi abi bu hafif sürtmeler için , elbette bir tur kısılmaz . Büyük lastik takınca standart değerden çıkıyoruz ve birşeylerden fedakarlık etmek durumu ortaya çıkıyor :smiley:

Ulus otonunda dediği gibi eldeki çözümler bunlardan ibaret ne yazık ki ...

teşekkürler.arkadaşlar turu kısaltmak en son tercihim.arazide iyi olalım diye arazi lastiği takıpda.turu düşürüp hareketi kısıtlamak anlamsız bence.lastik kadar turunda çok önemi olduğunu düşünüyorum.flanş en iyi çözüm,flanş sadece arazi taşıtlarına yapılmıyor zaten ankarada bu yolu kullanan yok araç var.iyi usta ile uygun malzeme kullanılırsa sorun olacağını zannetmiyorum.

güle güle kullanın hocam, sanırım benim de sonraki adımım ya böyle temiz bir ZJ veya Discovery II V8, yapılı ZJ lerin arazide yaptıklarına hayran kalmamak elde değil, tekrardan tebrik ediyorum, kazasız belasız kullanmanız temennisi ile....

teşekkürler.inşallah sizede kısmet olur temiz bir zj. 5 gündür kullanıyorum gerçekten çok süper keyifli bir araç.birde şu sürtme sorunu hallolursa tadından yenmez.

mahosss' Alıntı:
teşekkürler.inşallah sizede kısmet olur temiz bir zj. 5 gündür kullanıyorum gerçekten çok süper keyifli bir araç.birde şu sürtme sorunu hallolursa tadından yenmez.

Sanırım Ankaradasınız sanayide özellikle ostim tarafında malzeme satan yerler var orada uygun metal plakayı bulabilirseniz size bunu işlenmesi konusunda yardımcı olabilirim özellikle titanyum plaka bulabilirseniz ben bunu işletirim ve speacerlarınızı yaptırmanıza yardım ederim

teşekkürler.http://www.sahibinden.com/mangels_jant_5x114_3-09WQQaXQQ19339612WQQpXQQdisplayitem bu jantlar uyuyor değilmi.bunlarıda almayı düşünüyorum. sizce fiyat nasıl.

arkadaşlar milano marka lpg var aracımda ama ayarı beni şimdiden yıldırdı 2 yere gittim ayar için yapamadılar.bana önerebileceğiniz biryer varmı.beyin logas enjektörler milano.
araç soğukken lpg ye geçince stop ediyo,sıcakken sorun yok.:(

Aracınız çok güzelmiş güle güle kullanın kazasız belasız

teşekkürler.ama lpg yüzünden tüm hevesim kaçtı hiçbirşey yaptırmıyorum hatta binmiyorum bile.jant arıyodum onuda bıraktım.:(

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR