Zj Aldım, Önerilerinizi Bekliyorum!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mahosss Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 99
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,354
Ynt: Zj Aldım, Önerilerinizi Bekliyorum!

yo bana sadece marka model verilsin ben ankarada sanayiden görüp deneyerek almayı düşünüyorum.büyük sabayide 1 takım jant buldum 114,3 off road jantı.ama kaç inç onu bilmiyorum onu deneyip bir bakıcaz bakalım sürtmeyi engelliyecekmi.

Etiketler

selamlar

114.3 bijon aralık ölcüsüdür
width: 8'' offset: 3.75'' bu jantın genişlik ölçüsü (8'') ve jantın diske dogru uzantı yaptıgı baglantı temas derinlik mesafesidir.(3.75'')
Bulunduğunuz yerde jant satan firmalara ölçü vererek sormanız lazım standart dışı özel ölçü olduğundan çok fazla marka secim şansınız yok
lastik içinde aynısı gecerli. offset mesafesi düşerse sürtme ihtimali var mesafe artarsa lastikler çamurluk yada dodikler den dışarı taşar.
internet te bir çok jant firması var saadece çap yazılı 15'' gibi bunları telefonla ararsan yardımcı olurlar ben kontrol ettim ama detay yazmadıkları için marka veremiyorum.

saygılar

mahosss' Alıntı:
titanum flanş mı? peki ankarada titanyum flanş yapan neresi var?
turunu düşürmeyi düşündüm ama arazide tur çok işimize yarıyacak,hatta normal kullanımda bile turu çok düşük gelir çünkü sürtmeyecek kadar kırdığım zaman direksiyonu tek manevrada döneceğim yeri 2 manevrada dönüyorm.
Aracınızı gülegüle kullanın kazasız bol camurlu sürüşler dilerim.
Tur sorunu arazi tasıtların coğunda vardır.
Sebebi akslar turu azatmazsanız ileride aks kitlenme sorunu yaşayabilirsiniz.jantlarız orjinal.
Kardeşim jeep tamircisi oldugundan bu sorunla cok karşılasırız
.Saygılar.

aracınız hayırlı olsun.. bu arada çorumdanmı aldınız aracı...

mahosss' Alıntı:
teşekkürler evet çorumdan aldım.
tamam bildim ben o aracı. ekip aynı. levent ertürkün ekibi, ama heralde sırayla bütün ekip satıyor araçlarını....

buda benim araç. yine çorumdan geçme...

jeep harika poz.jpg

evet onların ekibin aracı.iş icabı ile sanırım ara verdiler offroad işine.senin araç içinde konuşmuştum ben 96 model deilmi? vergiden ve fiyattan dolayı almamıştım onu.birde senin araçdada bendeki lastiklerden var.sürtme oluyormu acaba?olmuyosa nasıl giderilmiş yardımcı olabilirmisin.

mahosss' Alıntı:
evet onların ekibin aracı.iş icabı ile sanırım ara verdiler offroad işine.senin araç içinde konuşmuştum ben 96 model deilmi? vergiden ve fiyattan dolayı almamıştım onu.birde senin araçdada bendeki lastiklerden var.sürtme oluyormu acaba?olmuyosa nasıl giderilmiş yardımcı olabilirmisin.
evet tabiki elimizden gelen birşeyse yardımcı olurum. doğru aracım 96 model, sürtme çok kasıntıda diğer teker kendini salıpta havada kaldığı zaman oluyor. ama ziyanı yok sanırım. benim araç 2" takozla yükseltilmiş vaziyette, ama 3" olsaydı hiç değmezdi sanıyorum. zaten bilirsin mt 117 lastiklerle düzgün yolda gitmek neredeyse imkansız. tamamiyle çamur için dizayn edilmiş bir lastik. şehiriçinde rahatsız olduğum için çıkardım lastikleri. orjinal lastiklerlede çıkmadığı yer yok zaten ama mt 117 nin duruşu yetiyo...

mt 117 leri orjinal jantlarla ve flanş kullanmadanmı kullanıyosunuz.bendede aynı yükseltme kitinden var zaten birlikte takım yapmışlar.ama benim araçta sürtme yapıyo direksiyonu kırdığım zaman.orjinal jantlar ve flanşsız kullanıyorum.

mahosss' Alıntı:
mt 117 leri orjinal jantlarla ve flanş kullanmadanmı kullanıyosunuz.bendede aynı yükseltme kitinden var zaten birlikte takım yapmışlar.ama benim araçta sürtme yapıyo direksiyonu kırdığım zaman.orjinal jantlar ve flanşsız kullanıyorum.
bendekinde 3 cm lik flanş var o yüzden çok az sürtüyor

anlaşıldı neden sürtmediği. jant aramaya devam yani.3 cmlik flanşla sürtüyosa en az 5 cm dışarı çıkaracak jant lazım ozaman bana.

iyi günler bu jantlar zj lere uyarmı acaba.satan kişi ile görüştüm 2 bijonun arasındaki ölçü 7,5 cm diyor.deliklerin tam ortasından ölçmüş.
http://www.sahibinden.com/amerikan_celik_cant-68WQQaXQQ13352926WQQpXQQdisplayitem

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR